Was het dat waard? Twaalf miljoen gevaccineerden weldra weer “ongevaccineerd”

(Vertaling: E.J. Bron)

Dankzij de op 1 oktober in werking tredende infectiebeschermingswet in Duitsland zorgt corona weldra bij miljoenen Duitse burgers voor ergernis: hun vaccinatiecertificaten lopen af. Veel burgers zullen plotseling weer “ongevaccineerd” zijn – hoewel ze de omstreden mRNA-inenting wel hebben gehad.

De veranderingen betreffen vooral burgers die tot nu toe “slechts” tweemaal tegen corona gevaccineerd zijn. Zij verliezen per 1 oktober hun status als “volledig gevaccineerd”. De vaccinatiecertificaten lopen af. Op dit moment zijn in Duitsland 11,8 miljoen mensen tweevoudig gevaccineerd. 51,6 miljoen zijn al geboosterd. Wie de booster-vaccinatie inhaalt, blijft als “volledig gevaccineerd” gelden.

Deskundigen betwijfelen of de nieuwe regeling van de vaccinatiestatus en actuele reclamecampagne voor meer vaccinaties op veel respons zullen stuiten. Veel gevaccineerden hebben zichzelf er inmiddels aan den lijve of in hun persoonlijke omgeving van kunnen overtuigen dat deels enorme bijwerkingen tot aan de dood toe geen griezelige sprookjes van vermeende “samenzweringstheoretici” zijn, maar de naakte waarheid. Bij velen zou dat de onvrede over hun binnenkort geannuleerde vaccinatiestatus wel eens extra kunnen bevleugelen.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Was het dat waard? Twaalf miljoen gevaccineerden weldra weer “ongevaccineerd”

 1. antiislamnu zegt:

  Ik vraag me af of die mRNA-inentingen wel stikstof neutraal zijn anders zou het een enorme probleem zijn om dit op te lossen

  Geliked door 1 persoon

 2. Léon van Duren zegt:

  https://niburu.co/gezondheid/17795-hoe-veilig-ben-je-als-je-geen-coronaprik-neemt

  Stop het terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan van de van overheidswege georganiseerde vaccinazi’s!!

  Sluit per direct alle geldverslindende onzinnige waardeloze criminele illegale experimentele COVID-19 test en prik lokatie’s van de corrupte GGD!!

  Deze van overheidswege georganiseerde COVID-19 pharma maffia stappenplan misdaden tegen de menselijkheid zijn onvergeeflijk!!

  Dokters van Nederland ga eindelijk aan waarheidsvinding doen!!

  Kom uit uw ivoren torens van angst!!

  Stop de van overheidswege georganiseerde censuur betreffende de waarheid omtrent het onbetrouwbare experimentele COVID-19 pharma maffia vloeistofje !! Confisqueer alle financiële middelen van de geïnstitutionaliseerde Big Pharma Maffia!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 2 people

 3. Léon van Duren zegt:

  De huidige gewetenloze WEF Bilderberger nazi’s heten nu de klimaatfascistische pharma maffia vaccinazi’s !!

  Deze omhooggevallen nietsontziende psychopaten schromen niet om hun bevolkingen te bedriegen met subtiele achterbakse leugens!!Zelfs het gecorrumpeerde medische pharma maffia establishment wordt misbruikt om hun satanische doelen te kunnen verwezenlijken!!

  Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat deze duivelse psychopaten indien zij zich niet bekeren voor eeuwig zullen branden in de hel!! DE LEVENDE GOD is duidelijk in ZIJN soeverein handelen!!Nog steeds is het genadetijd voor dit geïnstitutionaliseerde geteisem om zich te bekeren van hun misdaden tegen de menselijkheid!!De hel is nu nog niet geopend pas na het oordeel zullen de misleiders als Wim Duisenberg, Wim Kok ,Ruud Lubbers,Jan-Peter Balkenende,Mark R., Sigrid K.,ja zelfs arme onfortuinlijke Pim Fortuin en hun zeer vele satanische volgelingen zich mogen verantwoorden voor DE LEVENDE GOD!! Hun gecorrumpeerde vaak corrupte justitieapparaat kan hun dan niet meer beschermen!! Vreselijk zal dit oordeel zijn!!Een gewaarschuwd mens telt voor twee!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 3 people

 4. Steven zegt:

  Jaaa.. maar je kon wel op vakantie of naar een feestje.. want daar deed je het tenslotte voor….en nu komt de kater!

  Geliked door 1 persoon

 5. Léon van Duren zegt:

  De van overheidswege aangestelde tovenaar Anthony Fauci zegt dat hij niets te verbergen heeft !! Ook deze geïnstitutionaliseerde pharma maffia psychopaat mag zich in de toekomst net als Jaap van D.,Mark R., Hugo de J.,Marion K.,Ab O., de huidige gluiperd minister Ernst K. van het louche onbetrouwbare ministerie van VWS ,en zeer veel andere geïnstitutionaliseerde pharma maffia veelplegers komen verantwoorden voor een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal !!Niemand van de huidige geïnstitutionaliseerde veelplegende pharma maffia psychopaten mogen in de toekomst vrijuit gaan!!

  https://www.theepochtimes.com/fauci-claims-he-has-nothing-to-hide-so-why-are-his-emails-redacted-why-is-biden-talking-about-lab-accidents-truth-over-news_4733578.html?utm_source=Enews&utm_campaign=etv-2022-09-16&utm_medium=email&est=VVN5VjDcRPrjj2k4GWGbi4SCVr79%2FnpyaMMkrMxFaaobRD4sa9C8yApj5OYW2Z0f7zFmwg%3D%3D

  Kijk ook naar de duidelijke boodschap die GOD ons geeft door JD Farag!!

  De 150 tweede kamerleden zouden deze boodschap verplicht moeten bekijken en beluisteren!!Jammer dat de meerderheid van de ruggengraatloze waardeloze tweede kamerleden gewetenloze minkukels zijn !!

  https://rumble.com/v1k35xj-jd-farag-powerful-prophetic-demonic-deception-bible-prophecy-update-dutch-s.html

  Het sturen van uitnodigingen van het gecorrumpeerde corrupte RIVM voor een ongecontroleerde experimentele onbewezen COVID-19 pharma maffia inenting met een onbetrouwbare vloeistof zou per direct strafbaar moeten worden gesteld!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 6. Léon van Duren zegt:

  De meerderheid van de Europese overheden zijn er niet voor hun bevolkingen,maar zijn lauter bezig met het veilig stellen van hun eigen belangen!!

  Niet vergeten de vaccinazi’s willen alleen maar totale controle over hun burgers!!Het draait niet om de gezondheid of het welzijn van de Duitse of Nederlandse bevolkingen!!Deze demoraliserende pharma maffia machtsmisbruikers willen een fascistische totalitaire staat creëren zonder vrijheid voor het individu!!

  Zelfs Adolf Hitler mishandelde de Duitse bevolking niet zoals de huidige oorlogsmisdadigers van de huidige Duitse regering onder leiding van de schaamteloze corrupte pharma maffia psychopaat Olaf Scholz met z’n misleide bedrogen Duitse burgers wil doen!!

  Er is niets nieuws onder de zon!!

  https://gellerreport.com/2020/07/more-fauci-fascist-wear-goggles-eye-shields-and-masks-to-prevent-spread-of-coronavirus.html/

  https://www.frontnieuws.com/de-weg-vooruit-een-wereldwijde-beweging-opbouwen-tegen-de-coronatirannie/

  Rechtgeaarde mensen sluit geen compromissen meer met uw onbetrouwbare gecriminaliseerde pharma maffia regeringen!!

  Rechters, officieren van justitie, advocaten, door de overheid betaalde denktanks,de onbetrouwbare Raad van State,het WEF Koninklijk huis zijn daders van misdaden tegen de menselijkheid geworden i.p.v:verdedigers van de rechtstaat!!

  Alleen onafhankelijke tribunalen kunnen deze zeer vele geïnstitutionaliseerde klimaatfascistische pharma maffia psychopaten nog berechten!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 7. Frits zegt:

  Het ging en gaat nooit over uw gezondheid maar om uw geld.

  Geliked door 1 persoon

 8. saddy zegt:

  WAS het dat waard?

  Als ik hoor voor hoeveel lauterbach heeft ingekocht dan begint de pret pas.

  Geliked door 1 persoon

 9. Gerrit zegt:

  Over de € 750.000 die Jaap van Dissel kreeg toegespeeld horen we niets meer.
  Weer snel onder het tapijt geveegd door de pers. Die blijven weg bij onfrisse zaakjes. Neem bijvoorbeeld de Haagse politicus Richard de Mos. Die is mooi pootje gelicht door het partijkartel. In Hoorn speelt iets soortgelijks. Daar moest iemand van buiten even wethouder worden.
  Uiteraard van D66 De zogenaamde Democraten.

  Geliked door 1 persoon

 10. Qvic zegt:

  In Nederland liep het lease contract van 125 jaar af van de Staat der Nederlanden coöperatie op 19-07-2021 over het grondgebied. Vanaf die datum was iedere inwoner van Nederland slaaf af en weer soeverein. Om toch door te kunnen regeren moest er een ander slavensysteem komen. Door middel van minimaal 3 consensus te accepteren van het mRNA injectie. Want zodra je de booster nam werd jij alsware opnieuw geboren in het nieuwe slavensysteem. Door dit nu zo te verpakken in een zogenaamde alles dodende killervirus zorgde dat vele niet meer zelf konden nadenken en het gewoon het aangeboden gratis vaccin accepteerde. Het nadeel van de mRNA ingespoten enzymen is dat het lichaam deze afbreekt en verwijdert uit je lichaam.

  Daarom zul je je booster elke paar maanden opnieuw moeten halen en dat je leven lang. Want jij bent al dan niet indirect verplicht geweest, om uit eigen beweging de injecties te gaan halen en zo ben je zelf het nieuwe slavenbestaan vrijwillig aangegaan. Het is dan ook onmogelijk om hier nog onder uit te kunnen komen, als je eenmaal 3x geïnjecteerd bent. Ieder die nog steeds geen gehoor heeft gegeven aan deze zogenaamde vaccins, daaraan moeten de banken hun geboorte trusts uitbetalen. Daar proberen de banken op allerlei manieren onderuit te komen en elke regering op de wereld werken voor deze banken. Snap je nu waarom elke regering (vooral in het westen) zo de nadruk leggen op de boosters.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s