WE ZIJN ER NOG LANG NIET…!!

Volgzame burgers – 2022

(Door: “Driek”)

We zijn er nog lang niet, geachte lezer, want in één onzer Couranten las ik zojuist dat er wordt gewerkt aan plannen om de corona-pas weer in te voeren. Het kabinet wil op verzoek van de horeca en cultuursector alsnog het corona toegangsbewijs in de gereedschapskist opnemen. Als er een sluiting dreigt van deze etablissementen zien de ondernemers de corona-pas bij een opleving van het virus als laatste redmiddel. Goedschiks of kwaadschiks, doch die Nieuwe Wereldorde moet en zal door onze strot geduwd worden. Het is om verdrietig van te worden.

Volgens een woordvoerder van het kabinet moeten er preventieve maatregelen worden genomen indien het virus weer de kop opsteekt. Die maatregelen variëren van spatschermen, looproutes, mondkapjes en een corona-pas. Ook cafés en discotheken moeten daaraan gevolg geven. Ondernemers en instellingen zien de corona-pas als laatste redmiddel als sluiting dreigt bij een opleving van het virus.

Het valt te voorzien dat grote bedrijven en overheden die extreme prijsstijgingen in de energie wel op kunnen vangen, doch de middenklasse en de doorsnee burger zal in grote problemen komen. Er wordt nu bewust aangestuurd op paniektoestanden en escalatie. Het is de bedoeling dat de burgers straks bidden en smeken om een digitaal basisinkomen. Ze hebben ons in Den Haag mooi in de tang genomen.

Maar ik geloof er niks van dat ondernemers die maatregelen toejuichen, ze kosten alleen maar omzet en de burgers hebben schoon genoeg van die toestanden. Doch dat Haagse addergebroed wil de burgers stapsgewijs op de knieën krijgen. De burger moet zich gehoorzaam schikken naar de bevelen van hogerhand.

Maar de intelligente burger gelooft toch niet dat die hoge energierekening de oorzaak is van de wanhoop waar burgers en bedrijven onder moeten lijden? Ook de dagelijkse levensbehoeften zijn fors in prijs gestegen. Dat hele energieprobleem past precies in het plan dat die Haagse lieden voor ogen hebben. Al die problemen met stikstof, corona en andere ongein is een bedenksel van onze regering. Het zijn niet meer dan voorwendselen om haar misdadige plannen uit te voeren.

Het Nederlandse volk moet gehoorzamen aan lieden die een nieuwe maatschappij willen vormen. Dat onze regering en ons koningshuis daarin meegaan, is landverraad. Burgers van Nederland hebben zich al genoeg vernederd voor een Duitse overmacht, het lijkt alsof de geschiedenis van de jaren veertig zich herhaalt. Doch de Machtigen der Aarde wrijven zich in de handen.

Wederom moet de burger zich straks legitimeren met een pasje om een etablissement te mogen bezoeken. Ik walg van dat Haagse geboefte, dat zomaar straffeloos het leven van de Nederlander kan verzieken.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(PS: © 2022. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op WE ZIJN ER NOG LANG NIET…!!

 1. Hierbij zegt:

  HORECA ondernemers , doe aub niet mee aan die coronapas controle. Je bent niet verplicht om met deze Medische discriminatie mee te doen . Het is zelfs STRAFBAAR als je het wel doet.

  Iedere HORECA ondernemer MOET dit filmpje zien! Ken je RECHT!
  https://www.burgerfront.nl/voor-horeca-is-iedereen-gelijk/
  Kijk desnoods dit filmpje 2x en LEER ervan ! Maak andere horeca ondernemers ook wakker . Laat ze het filmpje zien. Schuif iedere ondernemer die je kent dit filmpje even onder de neus .

  De ondernemers die de corona toegangsbewijs wel gaan hanteren, mogen van mij snel failliet gaan.

  Geliked door 4 people

  • Julia zegt:

   Hierbij Wat mij betreft gaan al de ondernemers failliet die aan deze tirannie mee werken. Geen haar op mijn hoofd die denkt aan een gelegenheid te bezoeken waar talloze makke volgzame schaapjes genieten van een biertje, o.i.d. Daar sta ik boven. Uiteindelijk is dat het slag lafbekken die er voor hebben gezorgd dat deze regering haar dictatuur kan voort zetten zij vonden het ook best dat mede burgers werden uitgesloten die zich niet met een experimenteel gif hebben laten in spuiten. Wij samen wat een lol zij deden alleen om te kunnen zuipen, uit eten te kunnen, vakantie en naar een wedstrijd te gaan en echt niet voor bescherming van de mede mens. Buiten lafbekken zijn het een stel onbetrouwbare huichelaars die men beter uit de weg kan gaan. Uiteindelijk zit verraad blijkbaar nog bij velen in de genen 1 op 3 Nederlanders waren in WOII fout. De stomkoppen hebben alleen nu niet door hoe zij flink zelf zijn genaaid en straks aan de hongerstaf liggen en in de kou zitten uiteindelijk is dit wel verdiend.

   Geliked door 1 persoon

 2. ronjaspers zegt:

  Europa wordt (weer) geregeerd door nazi,s,ze zijn nooit verslagen.De nazi,s zijn terug van nooit weggeweest.Ausweis sofort und schnell.

  Geliked door 3 people

 3. Rensk. zegt:

  Als het mensen nu nog niet duidelijk is dat we op een afgrijselijke manier voorgelogen worden. Dieptepunt in het vertrouwen, maar straks gaan veel mensen natuurlijk weer achter deze criminelen aanhollen, want dat voelt zo vertrouwd.

  Geliked door 5 people

  • Julia zegt:

   Rensk Mensen hebben het wel door maar zijn en blijven onderdanig door lafheid en hollen achter de reeds half verdronken meute aan. Dus blijft men bewust de kop in het zand steken en vertik men om de realiteit onder ogen te zien met alle desastreuze gevolgen van dien. Angst en lafheid is de grootste vijand en leidt naar de ondergang.

   Geliked door 2 people

 4. Yvonne zegt:

  We denken dat we in vrijheid leven ,nou dus niet,alles is bekokstoofd de hysterie met o.a het gas bijvoorbeeld , er zijn mensen die hun gas laten afsluiten
  Ik had het koud gisteren en heb de thermostaat op 22 gezet ik ga echt niet in de kou zitten
  Maar ja we blijven alles slikken wat ze ons in den Haag flikken rijmt nog ook

  Geliked door 3 people

 5. Skarsgärd zegt:

  Mensen zouden eens de verzetsbeweging van Gandhi tegen de Britse overheersing van India moeten gaan opzoeken en lezen. Ze hadden 1001 manieren om de Heersers te koeieneren en vooral in de beurs te treffen, een aantal daarvan hadden ze geleerd van de Ierse onafhankelijkheids-beweging na de 1e wereldoorlog. B.v. het boycotten van bedrijven en bedrijfjes die meedoen aan de onderdrukking: niet heengaan, niets van kopen, totaal boycotten. De textielindustrie in Engeland, die vooral exporteerde naar de hónderden miljoenen mensen in India werd hard getroffen toen de mensen in India weer zélf thuis gingen weven en kleding maken, het was zo erg voor de Engelse textielindustrie dat Gandhi zelfs werd uitgenodigd om te komen praten, hij ging maar deed verder niets. Dit duurde tot 1948 en toen werden ze onafhankelijk. Dat kun je ook doen met de horeca, de toeristen-industrie, cultuursector, winkels etc. etc. Laat ze maar failliet gaan als ze eraan meewerken. Maar of de onwijze en laffe NL-ers dat doen? Ik denk het niet, liever nog even flinke lol, entertainment en plezier (en daarna de Goelag) dan ook maar éven íets opgeven. Maar over een paar jaar emigreer ik toch, dus wat maak ik me nog druk over dit Sodom.

  Geliked door 5 people

  • koosv8 zegt:

   En waar gaat u heen als ik vragen mag.?

   Like

   • Skarsgard zegt:

    Een land nog wel in Europa maar bewust geen lid van de EU met olie, eigen gas, waterkracht en een eigen munt, dat nooit kolonies heeft gehad en dus ook geen schuldcomplex aangepraat kan worden, en véééél minder, maar wel zelfbewuste, beschaafde én stoere mensen per km2 dan dit zieke land met geesteszieke, onbeschofte, egoïstische mensen dat binnen 10-15 jaar de afgrond in zinkt.

    Geliked door 2 people

   • boorzalf zegt:

    Oekraïne denk ik.

    Like

 6. Alice zegt:

  Links om of rechts om, de horeca moet, zoals het hele MKB, gesloopt worden.
  Helaas hebben die kwezels dat na tweeënhalf jaar tirannie nog altijd niet door.
  Ik vertik het sowieso om nog één voet over de drempel te zetten bij bedrijven die eerder mee hebben gedaan aan uitsluiting van mensen die de gifcocktails geweigerd hebben. Laat ze maar fijn die pas weer invoeren. Karma staat ook klaar. And she is a bitch. Failliet gaan ze toch wel.

  Geliked door 3 people

 7. Fran zegt:

  Ieder bedrijf dat meewerkt en meewerkte met het nazi regiem wordt door mij levenslang geboycot.

  Geliked door 2 people

 8. Sabeltant zegt:

  Fuck de horeca, we drinken wel een biertje op een bankje.
  Ik hoop dat ze allemaal snel failliet gaan aan torenhoge energieprijzen en weg blijvende klanten.
  Trouwens, de ongeinteresseerdheid van de bediening die voor 3,40 per uur met tegenzin uw halfgetapte biertje komt brengen helpt ook niet mee.
  Mijn laatste biertje, een de Koninck koste maar liefst 4,80.
  Daar heb je zelfs al een hele fles fatsoenlijke wijn voor.

  Geliked door 2 people

 9. saddy zegt:

  “”Het valt te voorzien dat grote bedrijven en overheden die extreme prijsstijgingen in de energie wel op kunnen vangen””

  Man toch. In sommige, maar veel voorkomende, gevallen is de prijs van grondstof danwel halffabrikaat met 1000 % gestegen.
  De hele economie is op energie gestoeld, daarom wordt de hele economie door deze oorlog tegen de gewone man geraakt. De echte prijsstijgingen komen nog, of niet maar dan zijn de bedrijven al failliet.

  Over de overheid die zelf iets oplost zonder extern advies en enorme kostenstijgingen? Eerlijk? Op welke planeet leef je?

  “”Maar ik geloof er niks van dat ondernemers die maatregelen toejuichen””
  Ze hoeven alleen maar hun lidmaatschap op te zeggen, volgens jouw “”geloof”” zal 99% dat al gedaan hebben nu toch? Even checken : Nee, hebben ze niet gedaan.

  Even serieus Driek: Mensen met een bord voor de kop, zoals jij, waar op staat “”alles zal vanzelf goedkomen”” zijn een gevaar op zich. Alleen de titel hier al: “”We zijn er nog lang niet”” Dat klopt wel maar we zijn op weg naar de bodem en niet naar wat jij suggereert.

  In de tweede wereldoorlog waren er 2 soorten joden. Jouw soort met “”geloof en hoop””, die kwamen in dachau terecht, en joden die zich niet zelf voor de gek hielden, die gingen naar amerika en werden rijk.

  Like

 10. Hovawart zegt:

  Mark, Sywert en Co., komen binnenkort op de markt met duikmaskers met snorkel, die dan op advies van het RIVM verplicht zullen worden in horecagelegenheden, cultuurgebouwen en supermarkten……….
  We worden geregeerd door de waanzin…Europa breed.

  Like

 11. Skeptic70 zegt:

  Goed verhaal Driek maar ik snap niet waarom je het PVV logo onder je bericht zet. Uitgerekend zij hebben ingestemd met praktisch alle maatregelen en zijn daardoor dus onderdeel van het probleem.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s