TOPPER!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op TOPPER!

 1. Ali ben Zaklamp zegt:

  Ze vluchten allemaal naar $$chwabenland….Befkopje Ollongren als laatste…?
  raus-mit-klaus#Schwachköpfe

  Geliked door 2 people

 2. johannes zegt:

  wat baudet het volk vertelde paste schijnbaar niet in HUN democratische belevingen, werkelijk ik hoop dat dat gespuis in het kabinet snel tot de conclusie komt dat ze een beetje dom waren en “het niet hebben geweten” hoe ze zijn gebrainwasht door diverse clubs die hen aanstuurt.

  over geweten gesproken, is dat eigenlijk nog aanwezig bij die types ? ze stapten al vaak over de grondwet heen de laatste jaren en in mijn beleving doen enkel criminelen dat !

  Like

 3. Léon van Duren zegt:

  De criminele WEF koning Willem (de landverrader!)inclusief zijn collaborerende WEF vrouw Máxima,de schaamteloze nietsontziende levensgevaarlijke klimaatfascistische pharma maffia psychopaat Mark R.,de zeer gevaarlijke huidige misdadige minister van volkshuisvesting en ruimtelijke ordening Hugo de J,de criminele schaamteloze klimaatfascistische pharma maffia terroristenvereerster Sigrid K. moeten echt per direct gedetineerd worden in afwachting van hun berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal !! Alleen moedige betrouwbare justitieambtenaren met ruggengraat kunnen deze verantwoordelijke taak voor de argeloze 17,4 miljoen misleide bedrogen Nederlanders uitvoeren!!
  Ook alle totaal verdorven en corrupte ambtenaren die willens en wetens hebben meegewerkt aan het van overheidswege georganiseerde terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan mogen geen dag langer meer op vrije voeten zijn!!Deze georganiseerde zware misdaden mogen absoluut niet lonend zijn voor de zeer vele geïnstitutionaliseerde medeplichtige gezagsdragers!!!

  https://rwmalonemd.substack.com/p/case-dismissed-victory-for-parents?utm_source=post-email-title&isFreemail=true&token=eyJ1c2VyX2lkIjo3MDgxNDE5LCJwb3N0X2lkIjo3NDI3NjQyMSwiaWF0IjoxNjYzNzgxNDU4LCJleHAiOjE2NjYzNzM0NTgsImlzcyI6InB1Yi01ODMyMDAiLCJzdWIiOiJwb3N0LXJlYWN0aW9uIn0.DXNhh57WlMeXmufpj4lhwonIw2E-ZAQHFrqlTrs-Ia0&utm_medium=email

  RIVM = reinste intimidatie van mensen!!!

  Met dank aan de moedige held Thierry Baudet die het laffe gecorrumpeerde immorele corrupte klimaatfascistische pharma maffia kabinet van de levensgevaarlijke psychopaat Mark R . even in hun hemdje zette!!

  Het soort mensen als Thierry Baudet horen bij die één procent moedige mannen en vrouwen waardoor 77 jaar geleden de tweede Wereldoorlog werd gewonnen!!Het zou goed zijn om voor het huidige geïnstitutionaliseerde gecorrumpeerde corrupte immorele klimaatfascistische pharma maffia establishment de doodstraf her in te voeren,vanwege de ernst van de door hun gepleegde misdaden tegen de menselijkheid!!Natuurlijk na de berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.o tribunaal van de zeer vele geïnstitutionaliseerde medeplichtige daders!!(daders zijn ook rechters, officieren van justitie,advocaten, door de overheid betaalde denktanks,wetenschappelijke instituten gelieerd aan de overheid,enz…)

  Shalom van Léon van Duren,(een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 4. casparfrans zegt:

  Het was werkelijk een geweldig moment

  Like

 5. saddy zegt:

  Weglopen als er iets over je gezegd wordt terwijl je bewust een enorme oversterfte veroorzaakt.

  Geliked door 1 persoon

 6. R. zegt:

  Dit gebeurt ook in de Bundestag wanneer Frau Dr. Weidel aan het woord is….als je deze weglopers observeert, dan zie je toch alleen maar eigenzakkenvullende landverraders!!!

  Geliked door 4 people

 7. Harry zegt:

  Prachtig , Baudet !

  De palestijnenhoer op haar nummer gezet en dan vlucht het hele kabinet !
  Mooie voorbode voor wat er gebeurt als we met z’n allen in opstand komen tegen de regering .
  En dat is waarschijnlijk maar nét afgewend door op het laatste moment nog enige toezeggingen te doen , anders was het halve land naar de bliksem gegaan .

  MAAR DAT WAREN ZE HELEMAAL NIET VAN PLAN , om ons te helpen .

  “ Ik moet mijn integriteit beschermen “ , zei het kreng !
  Je vraagt je af waar die integriteit schuilt .

  Toch niet in haar geweten , als je de hele boerenstand ALLES WILT ONTNEMEN VIA DROGMAATREGELEN !
  In haar hoofd toch ook niet , als je zo hondsbrutaal bent om ONS belastinggeld te gebruiken om die rotpalestijnse terroristen te sponsoren .
  Gelogen tegen de VN , stiekum met een handlanger van Arafat getrouwd én verzwegen .

  Wie heeft er meelij met dat loeder ?

  Maar wél heel laf weglopen als er enige kritiek komt op haar vroegere opleiding .
  Baudet heeft haar héél goed dóór .

  En voor Kaag : FUNCTIE ELDERS DAN MAAR ?

  Like

 8. Wim Vreeswijk zegt:

  Door de domme uitspraak van Johan Derksen kan Baudet in ieder geval flink cashen. Een half jaarsalaris verwacht ik wèl.

  Like

 9. Boike zegt:

  Door weg te lopen, liet het ruttige Kabinet zien, dat Baudet de waarheid boven tafel heeft gehaald en dat zij, het ruttige Kabinet dus, met een mond vol tanden stond.

  Een corrupt Kabinet dat op zijn duivels regeert met leugens en bedrog kan de waarheid niet onder ogen zien. De waarheid past niet in het volsonderdrukkende beleid van het ruttige Kabinet.

  En aan de waarheid het ruttige Kabinet geen actieve herinnering. Dat Ruttige Kabinet voorziet niet in de behoeften van het Nederlandse volk, maar dient de “hogere belangen” van de duivel.

  Een klein kind, dat betrapt wordt op iets ondeugends loopt weg. Het ruttige Kabinet deed precies hetzelfde. Die “grote mensen” hebben een kinderhartje. Moeten wij daar vertrouwen in hebben ??? Ruttig Kabinet foei, foei, foei !!!

  Baudet chapeau !!!

  Like

 10. Julia zegt:

  Wederom weer een bewijs van onvermogen. Ze weten van ellende niet meer welke houding ze moeten aannemen. Daarbij is het uiteraard bij zo een belangrijk debat dat de klimaatactivist onze D66 minister van Klimaat en Energie weer straalde van afwezigheid. Typisch D66 de boel kapot maken en geen verantwoording durven afleggen dus snel met een milieu vervuilend vliegtuig naar Amerika.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s