VIDEO: Geert Wilders dient aanklacht in tegen kabinet: “Alarmbellen maandenlang genegeerd”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO: Geert Wilders dient aanklacht in tegen kabinet: “Alarmbellen maandenlang genegeerd”

 1. Het werd eens tijd dat er zo iets gebeurde.
  Hoewel Ik denk dat dit door Wilders nooit gewonnen kan worden omdat ook de hoge raad niet van plan zal zijn om hier zijn vingers aan te branden.
  Maar wat wel opvallend is in deze dat Gert Jan Segers vindt dat het een persoonlijke aanval is op dekamerleden, zonder een moment te denken aan de ongeveer miljoen Nederlanders die op korte termijn door de armoedegrens zakken en een fantsoenlijk leven de komende jaren wel op hun buik kunnen schrijven.
  Dat tekend dan ook de arrogantie van de plucheplakkers die totaal geen voeling meer hebben met de bevolking en ervan uitgaan dat de bevolking maar in de pas moet lopen met hetgeen deze corrupte rotzakken beslissen.
  Zoals Ik al zij denk Ik niet dat deze zaak door de PVV gewonnen gaat worden, wat een tekenzou moeten zijn voor de bevolking om nu toch eindelijk eens voor hun kijkkast weg te gaan en de straat op tegaan om voor hun vrijheid en onafhankelijkheid het gevecht aan te gaan.

  Geliked door 2 people

  • Alfred Mol zegt:

   Zo makkelijk zal het idd niet gaan. De rechterlijke instanties zullen niet meewerken, maar door dit soort acties is het duidelijk dat de bevolking niet langer gek is. Als dit voortduurt, dan pakken koning enz hun spulletjes in en vertrekken ze naar elders. Dat is dan mooi resultaat.

   Like

 2. koddebeier zegt:

  Aanklacht ????? Waar vind dan nog een echt rechter en geen D66 vazal ???

  Like

 3. Seegers noem zich een Christen maar hij heult met de duivel. Hij verdedigt het wanbeleid van Rutte, de WEF en het grote kwaad “Schwab “. De rest is niet veel beter, ik hoop werkelijk dat deze mensen een koekje van eigen deeg krijgen, het is toch gewoon goddeloos wat hier in Nederland gebeurd?

  Geliked door 2 people

 4. Goed gesproken. Hier kan ik mij in vinden.

  Like

 5. Julia zegt:

  In dit door en door rotte linkse landje heeft een aanklacht weinig zin omdat men te maken krijgt met D66 rechters.

  Like

  • Niet alleen dat Julia, maar de tweede kamer moet zo’n aanklacht goedkeuren en de rechter opdracht geven om een zaak te beginnen dus helaas kansloos want niemand geloofd toch dat de tweede kamer dit gaat steunen.

   Like

  • Alfred Mol zegt:

   Ja maar zo’n aanklacht zal mensen in NL en elders tot denken aanzetten. Je ziet nu al dat Amalia er genoeg van heeft. Beetje kinderachig dat wel. Maar door aanklachten enz wordt het minder leuk voor die kongsi die nu regeert.
   Je moet op de midden-lange termijn mikken…

   Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Maak van ambtsmisdrijf maar heel snel landverraad. En aangezien Rutte heeft gezegd dat we in oorlog zijn met Rusland betekent dat verzwarende omstandigheden. En landverraad in oorlogstijd betekent dan ook dat hij met zijn companen voor een oorlogstribunaal dient te verschijnen.

  Geliked door 1 persoon

 7. saddy zegt:

  Als geert zijn bek had gehouden de laatste tijd dan was er niet de noodreparatie geweest afgelopen weekend.

  Nu blijft het pappen en nathouden.

  Iemand met visie had zijn mond gehouden over compensatie en dan was de boel geknald deze winter. Dan had je in ieder geval een kans gehad om van deze massa-moordenaars af te komen.

  Nu kunnen ze het klootjesvolk door laten modderen, uiteraard op kosten van lui die nog zo dom zijn om te werken. En duurt deze martelgang veel langer dan nodig

  Zou geert echt zo dom zijn?

  Like

 8. djaphrodite zegt:

  In hetgeen Wilders in zijn retoriek te kennen gaf betreffende de armoede van het volk, de torenhoge energie rekeningen, de kosten van levensonderhoud is zeer schrijnend. De verdeling van woningen die nu in grote lijnen worden toegekend aan onze nieuwkomers is waanzin. Waar staat ons belang voor eigen volk? Het Nederlandse volk staat ergens in de wachtrij onderaan dit is te gek voor woorden. Hoever zijn wij als regering gezonken? Beseft men wel wat eigen burgers wordt aangedaan? Dit gaat alle fatsoensnormen te buiten. We moeten met zijn allen nu eindelijk eens wakker worden. Dit kan nooit goed blijven gaan. Nederland wake up.

  Geliked door 1 persoon

 9. djaphrodite zegt:

  Nederland is vergaan als neutraal demoncraties land. Wilders heeft gelijk. Onze eigen bevolking bestaat niet meer. We zijn ontvolkt en worden de armoede ingestort. Met stijgende brandstof kosten zoals verwarming olie en gas. Rekeningen torenhoog. Elektriciteit omhoog gasprijzen niet meer te betalen. Huizen worden weggegeven aan onze vreemdelingen en het volk moet het maar uitzoeken ons land is overvol. Beseft men niet hoeveel dakloze Nederlanders er zijn? Ooit was ik trots op ons land maar dat is vergaan in de misère van de tijd waarin wij leven of eigenlijk moeten overleven. Meer is het niet. Daar heb je dus altijd hard voor gewerkt en nu niets meer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s