VIDEO: Inbreng Geert Wilders Algemene Politieke Beschouwingen 2022

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO: Inbreng Geert Wilders Algemene Politieke Beschouwingen 2022

 1. Oliedom zegt:

  Prachtig hoe die judas segers werd aangepakt, maar tis tenenkromend die grijnzen van de bastaarden zoals madam kak, pinokkio prutte en die e.v.d.burg, je zou er een machinegeweer op leeg schieten.

  Geliked door 2 people

 2. Lot zegt:

  Natuurlijk heeft Wilders gelijk. We kunnen wel 800 euro krijgen, maar als ik een zeer zuinige verbruik heb van 1000 m3 gas x 4 euro = 4000 euro, dan is die 800 schamele vergoeding. En moet je zeer zeker flink bezuinigen, wat ik al jaren doe met een laag inkomen. Thermokleding aan, en eventueel winterjas aan en gas uit grootste deel van de dag op een half uurtje na. En zo gaat het.

  Like

 3. karton zegt:

  Wéér een geweldige heer Wilders gehoord en gezien.
  Hij maakte wéér eens gehakt van de “regering”.
  De wensen die ik heb betr. het zootje in vak-K zet ik hier niet op papier.

  Like

 4. Lot zegt:

  Het is andersom de Russen werden doodgeschoten als gevangenen, terwijl dat tegen internationale afspraken zijn. Het is gefilmd en verspreid. En er werd gelachen over mijn volk. Die nazi oekrainers zijn slavisten en willen mijn volk dood hebben, net als Hitler.

  De Russen hebben gebieden gevrijd en die zijn nog steeds bevrijd zijn en niet andersom zoals Paternotte zei. Het doet mij veel pijn, de Russen zijn een broedervolk afkomstig uit zweden en walcheren. Ook wel in Kiev hebben ze zich gevestigd.

  Like

 5. Lot zegt:

  Vraag aan de politiek als ze hier meelezen: Is het ook verboden om leugens in de kamer te vertellen. Zoals in een rechtbank? Dat een politicus geen bewezen leugens mag herhalen, zoals Paternotte over dat de oekrainers gebied hebben veroverd. Terwijl toch echt de Russen zuid en oost Oekraine hebben bevrijd om hun volk aldaar te beschermen.
  En waarom zou dat niet verboden zijn? Ben je niet onder ede dan?

  Like

 6. Lot zegt:

  Beste heer Wilders, u bent fout over Rusland. De Russen wonen al heel lang op de Krim, kunt u nog eerste WO herinneren op de krim? Ze spreken Rusland en hebben zich met een referendum aangesloten bij Rusland. En op iets oudere kaarten na de oorlog kun je zien dat Oekraine een ingesloten land is. USSR heeft administratief enige tijd geleden de krim overgedragen aan Oekraine, maar officieel hoorde het altijd bij USSR.

  Geliked door 1 persoon

 7. Eppo zegt:

  Wat een StaatS man is toch Dhr Wilders.
  Als je al hoort en leest dat onze Oranjes als Landverraders op Prinsjesdag worden weg gezet.
  En al die geimporteerde Murken meuk een kalifaat in ons gastvrij Nederstan willen stichten.
  Dan is er toch iets mis.in t Haagje en zijn Regering.

  Like

 8. Oliedom zegt:

  Wanneer sturen wij die paternotte met zijn grote oren/SSjoerdsma en die judas segers naar hun corrupte ukrainie clown, schijtziek wordt je van die klootzakken die er voor de hele wereld zijn, behalve voor de Nederlanders.

  Geliked door 1 persoon

 9. Julia zegt:

  De grootste ergenis is die D66 land en volksverrader Paternotte. Die heeft het drukker met de Oekraïne dan met de duizenden gezinnen in Nederland waar het water aan lippen nu al staat en dan moet de grootste ellende nog beginnen. Tijd om die walgelijke Paternotte geen podium meer te geven die kwast is al teveel aan de propaganda NPO tafels maar betekent helemaal niets voor de Nederlandse samenleving als dat hij uitsluitend de tassendrager van Kaag is. Zum kotzen.

  Like

  • Marijke zegt:

   Net zoals Heerema van het CDA die het over Oekraïne heeft dat wij moeten verdedigen. Wilders zei terecht dat hij daar niet voor gekozen is. En dan komt die muts Hermans die zegt dat Wilders zei dat hij er niet is om oplossingen te bieden, terwijl Wilders het had over de oplossingen m.b.t. Rusland. De bestaanszekerheid van Oekraïners en asielzoekers zijn belangrijker dan die van de Nederlanders, die wel alles moeten financieren. Onbegrijpelijk!

   Like

 10. Olie bol zegt:

  Verbazing in Brussel om claim kabinet dat Nederland niet eerder prijsplafond kon invoeren Rob jetten liegt net zo als Rutte Nexit voor Nederland

  Like

 11. Pistolen-Paultje zegt:

  Alles moet wijken voor de sancties tegen Rusland, terwijl Oekraine geen EU land is en geen NATO lid is. Er is een gezegde: “Je bijt niet in de hand, die je voedt.”

  Segers en Paternotte zijn in mijn ogen, pure landverraders.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s