Een geniaal Rutte-plan . . .

Wij gaan de Russen hard laten bloeden door onszelf in de vingers te snijden.

Door:
Roy Fernsby
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Een geniaal Rutte-plan . . .

 1. waalkade4bd8489a57 zegt:

  Als je goed om je heen kijkt dan zie je hoe ze de mensen manipuleren en enorme groepen mensen van hoog tot laag opgeleiden zijn hier aan ten prooi gevallen.

  Hun grote voorbeeld is Joseph Gubbels: ” hoe groter de leugen, des te eerder mensen het geloven”( zie 9/11) en ” als je een leugen maar blijft herhalen gaan mensen het vanzelf voor waar aannemen “(zie covid)

  Dit zijn 2 waarheden waarmee wij dagelijks mee geconfronteerd worden , door politici, door justitie, door de msm etc etc.

  Zij die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en zich goed ingelezen hebben weten en zien dat er constant geschiedenis vervalsing plaats vinden.
  De geschiedenis wordt constant aangepast om leugens te verbergen.

  Even voorafgaande: ik ben geen Poetin of Rusland vriendje. Ik probeer er neutraal in te staan.

  Zonder de hulp van Rusland waren wij nu nog steeds bezet door de Duitsers.
  Om ons te bevrijden zijn vele miljoenen Russen gestorven.
  Mensen realiseren zich niet dat de Russen zijn opgerukt tot Berlijn en bewust niet verder wilde. DAARDOOR is Normandie D-day mogelijk geworden.

  Ik wil toch even het volgende belichten want de Russen worden ten onrechte neergezet als onbetrouwbaar maar als er iemand onbetrouwbaar is dan is het het westen en met name Amerika en NATO.

  Enkele feiten :
  1. Na WW2 is Rusland betrokken bij 5 oorlogen maar ALLE veroorzaakt door Amerika.
  2. Na WW2 heeft Amerika MEER dan 100 oorlogen gestart of zich in gemengd en vele coups op landen gepleegd.
  3. Amerika is het enige land dat atoombommen heeft gebruikt en honderd duizenden mensen vermoord en verminkt.
  4. Amerika heeft z’n 750 leger basissen over heel de wereld en hebben daarvoor de inheemse bevolking verjaagd.
  5. De enige die op grote schaal gebruik maken van false flag operatie is Amerika : slag van Tonkin, Pearl Harbor, 9/11, MH17, Butcha en dit zijn er nog maar enkele.

  Ons “koningshuis” is een grote leugen. De keizer heeft geen kleren aan. Er bestaat geen Gratie Gods en nu is er paniek in Den Haag want ze kunnen het document niet tonen en wringen zich nu in allerlei bochten.
  Datzelfde ” koningshuis” heeft zich in het verleden schuldig gemaakt aan opiumhandel, slavenhandel, troostmeisje ( hoertjes).

  Ik durf hardop te beweren dat de regeringen, het om, het koningshuis de allergrootste criminele organisatie is van Nederland.

  Ik sta omdat ik de Opzegging Machtiging Bestuur naar de kiesraad heb verzonden op de terroristen lijst. Het interesseert mij geen klote wat ze doen want ik ga nu helemaal in de aanval.
  Ik ben een pacifist en heb nog nooit een vlieg kwaad gedaan. Maar omdat ik mijn kiezers mandaat terug heb genomen en niet langer verantwoordelijk wil zijn voor al deze criminele bezigheden sta ik nu op de terroristenlijst.
  Voor de duidelijkheid, ik ben niet depressief en heb geen zelfmoord gedachten dus als er met mij iets durft te gebeuren dan is het een politieke moord want ik ga nu pas echt los en zal alle criminele feiten op straat gooien.

  Mensen houd je rug recht en laat je niet een oorlog in rommelen. Kijk naar de ” prinsjesdag ” debatten en luister naar de oorlogsretoriek !

  OEKRAÏNE IS NIET ONZE OORLOG !

  Als u zich in een oorlog laat rommel gaat dat miljoen levens kosten want geloof me dat laat Rusland niet gebeuren. NOG NOOIT HEEFT EEN LAND RUSLAND KUNNEN VERSLAAN ….. NOG NOOIT !!!

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   waalkade.Ik wil ook graag op de terroristen lijst dan bent u niet alleen.Hoe moet ik dat doen,opzegging machtiging bestuur en de kiesraad.Ik weet zeker dat op deze site nog meer dappere mensen zijn die zich bij ons willen aansluiten.

   Like

  • Juist ja Waalkade.
   En ondertussen leveren de EU en de individuele landen zich uit aan Amerika en gaan totaal naar de verdommenis.
   Zoals Ik al eerder opmerkte in een reactie Europa is naar de kloten met hulp van de Amerikaanse miljadairs en de over corrupte EU.
   Geen ene idioot schijnt te beseffen dat de graftemeier Von der Leyen zwaar de zakken vult over de rug van de Europeaan.

   Like

 2. karton zegt:

  Een “geniaal Rutte/plan”?
  Ik lanceer hierbij een geniaal karton-plan : We sturen Rutte naar het front in Oekraïne (want hij zegt dat het ónze oorlog); mocht hij daar niet sneuvelen, dan stoppen we ‘m bij terugkomst in ons arme landje en een geheel gevulde waterput met een goed afsluitend deksel.
  Na uitvoering van het “karton-plan” zijn we van Rutte verlost, eindelijk !

  Geliked door 2 people

 3. BosscheBol zegt:

  Ik zou het toch graag een beetje willen wijzigen:

  Wij gaan de Russen hard laten bloeden door onze onderdanen in de vingers te snijden.

  Geliked door 1 persoon

 4. Olie bol zegt:

  Forse kritiek op rammelend prijsplafond, oppositie eist uitbreiding

  DEN HAAG – Het kabinet sleutelt nog aan een prijsplafond voor de energierekening en wil daar uiterlijk in oktober uitsluitsel over geven. De oppositie vindt het plafond te zuinigjes en hamert op uitbreiding. „Het moet wel houdbaar zijn voor de overheidsfinancië

  Rutte gaat elk persoon die een warmtepomp heeft en een elektra wagen heeft naar de filistijnen helpen, hun rekening word peper duur.

  Geliked door 1 persoon

 5. BosscheBol zegt:

  Ik zou het toch graag een beetje willen wijzigen:

  Wij gaan de Russen hard laten bloeden door onze onderdanen in de vingers te snijden.

  Like

 6. saddy zegt:

  Oekriene is een middel, CO2 is een middel, stikstof is een middel, permanente vakantiegangers zijn een middel, cojona is een middel.

  Het doel is:

  Geliked door 1 persoon

 7. BigLJohn zegt:

  Rutte Kaag en Hoekstra moeten ze inkapselen in de beton en laten afzinken in de diepzee ! Niet begraven, anders worden hun graven een bedevaartsoord voor de Marxisten. Dat wens ik ze toe.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s