FOTO

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Koen Verhagen)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op FOTO

 1. Hovawart zegt:

  Het plaatje is pas echt geloofwaardig op het moment dat de kerkhofblonde D66-draagster gehuld is in een mooie zwarte burka, want zwarte kleding kleed af……

  Geliked door 1 persoon

 2. Rensk. zegt:

  Kwam zomaar weer in me op. Die keer dat de voltallige kleuterschool Den Haag OOK wegliep toen er een motie ingediend werd het zorgpersoneel meer te betalen. Weglopen van de waarheid (en problemen) wegkijken van problemen, wegmoffelen van bonnetjes en miljarden, de weg vrij maken voor grote concerns, door de middenstand om zeep te helpen, weg krijgen van mensen, die in de weg staan (en dat zijn er meer dan de meesten nog denken) Daar staan deze kleuters pal achter met de meesten in de Tweede Kamer erbij.

  Geliked door 1 persoon

 3. Léon van Duren zegt:

  Deze notoire klimaatfascistische pharma maffia terroristenvereerster had allang achter slot en grendel moeten worden gezet ,vanwege haar vrijwillige medewerking aan een terroristisch COVID-19 pharma maffia stappenplan!!
  Ook het adoreren van de wijlen in Caïro geboren Egyptische massamoordenaar en Nobelprijswinnaar Yasser Arafat word ik persoonlijk onpasselijk van!! Alleen een onafhankelijk Neurenberg 2.0 kan deze terroristenvereerster berechten!!

  Met vriendelijke groeten Léon van Duren

  Haelen 6081CZ

  Like

 4. BosscheBol zegt:

  Dat koffertje gaat nog wel maar Hare Kaag is niet meer van deze tijd.

  Like

 5. Julia zegt:

  Sorry maar zowel Rutte en Kaag laten duidelijk blijken dat de Nederlander kan stikken. We worden openlijk in de maling genomen. Vandaag de land en volksverlakker en Schwab afgevaardigde Rutte aangehoord ik dacht dat de politieke beschouwingen over compensatie koopkracht zou gaan maar niets verbaast mij Rutte voerde een pleidooi over zijn geliefde Oekraïne waar hij meer mee betrokken is dan met eigen volk. https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/rutte-en-kaag-lopen-te-ginnegappen-terwijl-lilian-marijnissen-het-heeft-over-de-afnemende-bestaanszekerheid Het zijn ordinaire gewetenloze schoften weglopen als Kaag om haar oren wordt gewassen door Baudet. Kortom hou er maar rekening mee dat er geen hout terecht komt van de plannen energie plafond en compensatie koopkracht want er zijn geen plannen. De plannen die er zijn is miljarden storten naar de oorlog van Rutte namelijk de Oekraïne daar ligt al een lange termijn visie voor klaar. Kortom we zijn overgeleverd aan een ongekende WEF tirannie https://www.ninefornews.nl/kijk-fvd-leider-baudet-legt-in-1-minuut-aan-1-miljoen-kijkers-de-great-reset-uit/. Wat mij betreft stort dit kabinet morgen nog als een kaartenhuis in elkaar opgeruimd staat netjes. https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/fvd-gaat-aangifte-doen-tegen-johan-derksen-om-liquidatie-opmerking Ik zou het maar niet in mijn hoofd halen een dergelijke opmerking richting Kaag of Rutte te maken dan zal dat per direct zware gevolgen hebben. Een fatsoenlijk mens maakt überhaupt geen dergelijke opmerkingen. Maar ja onze linkse slappe ouwehoer Derksen met niveau kroegenpraat kun je ook niets zinnigs van verwachten .Ben benieuwd of Derksen hier zonder meer mee weg loopt ik vrees van wel. Ook onze rechtstaat bestaat hoofdzakelijk uit D66 rechters.

  Geliked door 1 persoon

 6. ronjaspers zegt:

  Die terroriste kaag gaat sinds 2017 op auditie bij de (nazi) bilderberg groep.Ze is door hun geselecteerd om in het kabinet te komen,niet door de kiezers (stemfraude) Haar taak net als bilderberger rutte en ollongkreng,nederland en de nederlanders slopen.De (nazi) bilderberg groep is veel machtiger dan het WEF,die klauSS schwab is trouwens ook een bilderberger.

  Like

 7. Boike zegt:

  Ach guttegut. Het bewuste koffertje van de minister van financiën, is te zwaar voor hare hooghartigheid, de fragiele, tengere en niets gewend zijnde gender, de minister van financieën. Ze hoeft er slechts mnaar één keer per jaar mee naar de Tweede Kamer. En dat kan het wijf van Anis-al-Qaq, de KGB-spion, niet opbrengen. Hè, wat een truttige gender. Dat vreselijke mens is toch zo zwak, als een volksvertegenwoordiger in de Tweede Kamer haar een vraag stelt, loopt ze, net als een klein kind dat stout is geweest, gillend weg. Wat zou dat moeten worden, als een volksvertegenwoordiger echte moeilijke vragen stelt aan het gender moeilijke vragen stelt, over bijvoorbeeld corruptie bij donaties/ontwikkelingshulp aan dictators in Derde Wereld landen.

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  Een bizar sprookje dat werkelijkheid werd. Rood kapje en de boze wolf. De wolf verkleedde zich als oma van rood kapje en slikte haar in. Kaag is verkleed als een net vrouwspersoon maar is in feite net als de wolf van rood kapje. Als wij geen actie ondernemen worden wij ook door (dat uiterlijke nette mens) van een Kaag te grazen genomen. Weet; de weg naar de Duivel is eenrichtingsverkeer. Je kunt er wel naartoe, maar nooit meer terug !

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s