Marokkanen terroriseren niet alleen onze straten, maar ook onze Tweede Kamer

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “OVC16-Bert-“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Marokkanen terroriseren niet alleen onze straten, maar ook onze Tweede Kamer

 1. R Thomasson zegt:

  Gek is dat, maar de Kalergi-Plan en de droom van George Soros beginnen langzamerhand in de Tweede-Kamer de overhand te nemen. De nieuwe Europeanen die gekruist zijn met de kloten van de Derde Wereld. En zij komen in alle soorten en maten voor: Vera Bergkamp leent haar vervelende gedrag aan haar Marokkaanse genen.

  Geliked door 3 people

 2. Oliedom zegt:

  Dit hebben wij te danken aan die vriendjespolitiek van die bastaarden Dictators clubje 66.
  M.Bosma had op die plek moeten zitten.

  Geliked door 5 people

  • Julia zegt:

   Oliedom Het is een grote corrupte D66 clan dat goed merkbaar is nimmer is een land zo naar de klote geholpen sinds de D66 dictatuur en tirannie haar intrede heeft gedaan en Rutte naar de pijpen van deze duivels danst. Kaag regeert zoals dat door Klaus Schwab is voorgeschreven. Rutte stelt geen zak meer voor vandaar zijn des intresse in de Nederlandse samenleving. Die lafbek en volks/land verrader stapt binnenkort op en krijgt een functie binnen de EU of het WEF.. Het niveau van dit kabinet staat nog ver onder het niveau van een in en in corrupte bananenrepubliek.

   Geliked door 3 people

 3. LUCIA zegt:

  Tjsa… dat mens had kleuterleidster moeten worden, meer niveau zit er niet in maar ja dat krijg je met dat getrouw van neven en nichten…. als dat lang genoeg gebeurt (en dat is zo in Marokko, overigens ook in andere landen) levert het niet de beste genenpool op.

  Geliked door 3 people

  • memaxq zegt:

   Kleuterleidster ? Ik denk dat dat in strijd zou zijn met de rechten van de mens (in dit geval de kleuters dus) Het enigste waar ze geschikt voor is: begrafenis onderneemster met als enige klant zij zelf………..

   Geliked door 1 persoon

 4. karton zegt:

  Dit Marokkaanse vrouwmens moet z.s.m. uit ónze Kamer verwijderd worden, desnoods met zeer grof geweld. In dit landje zijn ze gvd helemaal v.d. pot gepleurd. Turken, Marokkanen, negers en andere soorten van inboorlingen, álles kan terecht in ónze Kamer. Ik hoorde vandaag ook weer zo’n dolle negerin krijsen om aandacht. Je gelooft ‘t toch niet ?! En die Turkse voorzitster vindt alles geweldig, zolang ‘t maar van links komt.

  Geliked door 7 people

  • Corrie Bruin zegt:

   Mijn vader wist 30 jaar geleden al te vertellen jullie krijgen over een tijd een Turkse minister president de lieverd is er niet meer maar wat heeft die man gelijk gehad. Toen dacht je nog zal wel mee vallen maar met de tijd zal het ook echt gaan gebeuren.

   Geliked door 4 people

  • ronjaspers zegt:

   karton.Als je een land van binnenuit wil slopen heb je niet al te snuggere slopers nodig.Geen integere vakbekwame vaderlands liefhebbende politici.

   Geliked door 4 people

 5. Niek zegt:

  Nu ja daar zou je haar op aan kunnen vallen maar is niet helemaal eerlijk, ook aan de rechterkant zijn we allemaal gelijk, trap niet in de val van haat, het brengt slechts ellende, net zo goed als de Russen hele normale mensen zijn, helaas is zij wat jong en geschiedkundig slecht onderricht waardoor je al snel niet door hebt waar het over gaat en ook met haar achtergrond zal zij vast het verhaal van Babel niet hebben mee gekregen zoals veel Nederlanders geen idee hebben waar het over gaat maar daar is leesvaardigheid voor nodig en dat wordt niet meer onderwezen of toegejuicht. Zie het gevolg…

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Een Marokkaanse die in de tweede kamer de FVD de mond wil snoeren. Praktisch de hele tweede kamer is gevuld met crimineel tuig, en wij komen er nooit meer vanaf vanwege de door Kaag gerealiseerde gestolen verkiezingen. Tuig dient opgeruimd te worden, en met stijgende verbazing moet ik concluderen dat daar nog steeds geen werk van is gemaakt.

  Geliked door 6 people

 7. Republikein zegt:

  Geliked door 4 people

  • karton zegt:

   @ Republikein op 23-9-2022 om 12.35 u. Ach ja, Jan Blaauw, ooit begonnen als agent en wist daardoor wat er op straat speelde. Ook commissaris Toorenaar (A’dam) was zo’n markante men. Toorenaar kwam ooit te laat een vergadering binnen , hij verklaarde “dat hij ff had moeten helpen bij overmeesteren van een ontsnapte crimineel”. Zowel Blaauw als Toorenaar waren geweldige collega’s maar bovenal sympathieke mannen. Zoals zij tref men ze niet meer, nu zijn ‘t meestal kontenlikkers en angsthazen.

   Geliked door 3 people

 8. Boike zegt:

  Dit verschikkelijke kreng is een van de slechtste voorzitters die we ooit in de Tweede Kamer gehad hebben.
  Hoe is het in godsnaam mogelijk, dat zij die post kreeg toebedeeld ???
  Oh ja, ze is van de partij van de D(emonen)66 en ze heeft het smoeltje van een snol, waar linkse lullen op geilen.

  Van de volksvertegenwoordigers in de Tweede Kamer mag worden verwacht, dat zij het beleid van het Kabinet kritisch beoordelen. en niet blindelings goedkeuren.
  Het is thans overduidelijk dat Firouz Alida Chaouqui, alias Vera Bergkamp, de partijbelangen van de D(emonen)66 behartigt en niet de democratie dient. Het gender geeft de oppositie maar heel weinig speelruimte. En dat is een hele kwalijke zaak.
  De voorzitter zou daarom nooit lid van een regeringspartij mogen zijn, maar altijd uit de oppositie moeten komen.
  Dat kreng staat niet alleen een aangenaam leven voor Henk en Ingrid in de weg, maar ook de toekomst van haar eigen kinders en kindskinders. Je zult je problemen maar zo’n opoe te danken hebben.

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Boike.Leden van D666 zijn regelmatig op auditie geweest bij de (nazi) bilderberg groep.Dus het is eigenlijk vrij logisch dat ze volksvijandig zijn.

   Like

 9. Republikein zegt:

  Sommige terroristen zijn slim, gaan de liefde proberen!

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   De moordenaars zijn onder ons. Zie foto van de wol in schaapskleren en die ouwe man laat verblinden door deze moslima

   Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Republikein op 23-9-2022 om 13,44 u.
   Ik denk dat ’t is zoals u schetst : “Ze gaan de liefde PROBÉREN”!!
   Ik twijfel eraan of die ouwe baas nog in staat is tot “den daad”; vandaar “probéren”; maar………’t zou een ouwe rakker kunnen zijn die tot veel in staat is.

   Like

 10. ronjaspers zegt:

  karton.Als je een land van binnenuit wil slopen heb je niet al te snuggere slopers nodig.Geen integere vakbekwame vaderlands liefhebbende politici.

  Geliked door 1 persoon

 11. Krieger zegt:

  “Marokkanen terroriseren niet alleen onze straten, maar ook onze Tweede Kamer.”

  Niet alleen dat, ze terroriseren ook de baarmoeders van de Nederlandse vrouwen. Weet je hoeveel Nederlandse vrouwen en mannen er ineens achter komen dat hun vader moslim is van Turkse of Marokkaanse afkomst? Denk aan de misdaadjournalist van RTL.

  De atheïstische Nederlandse samenleving maakt het voor de agressieve islam gemakkelijk om de Nederlandse samenleving binnen te dringen door de kwetsbare vrouwen zonder cultuur en religie te misbruiken.

  De teloorgang van de atheïstische Nederlandse samenleving werd me eens levendig duidelijk gemaakt toen mijn broer me confronteerde met deze woorden: Heb je Herman Pleij gisteren gezien op DWDD? De professor die je veel bewondert om zijn literaire werken, zat daar ISIS en de islam te verdedigen met behulp van dingen die jaren geleden plaatsvonden in het Spanje van na de bevrijding. ISIS doet dit en wij deden dat. Pathetisch echt pathetisch.

  Like

 12. R Thomasson zegt:

  @Krieger. “De atheïstische Nederlandse samenleving maakt het voor de agressieve islam gemakkelijk om de Nederlandse samenleving binnen te dringen door de kwetsbare vrouwen zonder cultuur en religie te misbruiken”. Ik ben er helemaal niet zeker dat de moeder van Vera Bergkamp, of Firouz Alida Chaouqui, een kwetsbare vrouw was of is; zonder cultuur. Als men naar Vera Bergkamp luistert, en de brutale wijze waarin zij mensen in de Kamer onderbreekt, is het direct duidelijk dat zij van een welvarend en zelfs rijke huishouding komt. Zij spreekt op dezelfde bekakt wijze als mevrouw Kak – Kaag. Zij is geboren in Amsterdam, maar zij spreekt niet op de wijze waarin een kwetsbare Amsterdamse spreekt. Haar moeder was niet kwetsbaar, maar ze had trek aan iets exotisch.

  Geliked door 1 persoon

  • Krieger zegt:

   “Ik ben er helemaal niet zeker dat de moeder van Vera Bergkamp, of Firouz Alida Chaouqui, een kwetsbare vrouw was of is; zonder cultuur.”

   Als je de biografie van Firouz leest, zul je merken dat haar moeder inderdaad een eenvoudige vrouw was; zonder cultureel bewustzijn. Cultuur betekent niet per se geletterd zijn en boeken als ” De ontdekking van de hemel ” en ” À la recherche du temps perdu ” gelezen te hebben.

   “Zij spreekt op dezelfde bekakt wijze als mevrouw Kak – Kaag. ”

   Dat heeft meer met haar opleidingsachtergrond te maken dan met de sociale klasse van haar ouders.

   Bekakt spreken is niet zo moeilijk als veel mensen denken. Een gekookte aardappel in je mond doet de truc.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s