UITERAARD!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op UITERAARD!

 1. Olie bol zegt:

  Baudet doet een aanklacht tegen Johan Derksen en nu niet seponeren OvJ maar vervolgen voor zijn uitspraken

  Geliked door 2 people

 2. Olie bol zegt:

  ’Een voorzitter moet leiderschap tonen’
  Kritiek op Kamervoorzitter zwelt aan: ’Had eerder streep moeten trekken.

  Like

 3. Olie bol zegt:

  Janmaat wordt nu als visionair gezien. Een club academische geschoolden heeft de speeches van deze man bestudeert en kwam tot de conclusie dat hij op alle punten gelijk had. Dat hadden dat stelletje NSB ers in de kamer niet verwacht. Zelfde geld voor Baudet. Die stangt en kliert tot ze niet meer om hem heen kunnen. Zoiets heet politiek bedrijven en hij gaat het winnen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Olie bol zegt:

  Derksen over Baudet: ’Ze doen maar aangifte, het interesseert me geen reet’

  Johan Derksen is niet van plan om zijn excuses aan Thierry Baudet te maken voor zijn opmerking dat de politicus geliquideerd moet worden. Derksen blijft erbij dat het een verspreking was en dat hij daarom geen reden ziet om sorry te zeggen. „Ik bied m’n excuses niet aan, ik heb niets misdaan.

  Ach dit manneke denkt dat hij als VVD’er alles kan zeggen, hij fiets graag hoop dat hij zijn nek breekt bij een val van zijn races fiets.

  Geliked door 2 people

 5. hans zegt:

  Zekers! ik ook!

  Like

 6. Jean zegt:

  Ik steun Therry

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Natuurlijk steunen mijn vrouw en ik Thierry (alle twee als betalend lid). Geen gecontroleerde oppositie zoals bij Wilders, maar recht voor zijn raap. Niet lullen maar poetsen zouden Rotterdammers zeggen.

  Like

 8. scherpschutter1943 zegt:

  Derksen kan zich beroepen op zijn gebrek aan kennis v an de nederlandse taal want hij wist nie wat het woord “liquideren”betekende. Rene Gene, probeerde bliksemsnel de situatie te redden door te zeggen dat derksen zeker bedoelde om Baudet uit de kamer te zetten. Ja dat was ook zo zei derksen. Maar……………. het was gezegd en ook zo bedoeld naar mijn menin g. Derksen kan een veroordeling verwachten. Het is hem gegund, deze stomme kloot.
  PS. Leuk vind ik hem ook niet want hij is zeer onbeschoft in zijn optreden voor de tv. Ik weet wel, ik hoef ook niet naar dat programma te kijken maar het kwam voorbij en dan blijf je even kijken. Een beetje reuring in de tent vind ik wel leuk maar derksen is voor mij passe net zoals die droplul van roosmalen, die kinderachtige schoolkrantverhaaltjes van zichzelf voorleest.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s