VIDEO Thierry Baudet: Het betoog dat niet in de Tweede Kamer mocht worden gehouden (vanaf 2:17)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO Thierry Baudet: Het betoog dat niet in de Tweede Kamer mocht worden gehouden (vanaf 2:17)

 1. koosv8 zegt:

  GOED GESPROKEN HEER BAUDET, EN DAN KUNNEN ZE ZO LEKKER ZEIKEN OVER GRENZEN TREKKEN, MAAR DIE HEBBEN WE TOCH NIET. MAAR U MAG WEL VOOR RUSSISCHE SPION WORDEN UITGEMAAKT.
  MAAR DAAR HE ZE WEER GEEN HERINNERING AAN , MAAR DAT IS ALS JE LIEG DAN WEET JE HET NIET MEER OP EEN GEGEVEN MOMENT. HULDE, JE BENT VOOR MIJ DE ENIGSTE ECHTE!!!

  Like

 2. Ravian zegt:

  Yeah, criminele oplichters houden er niet van als je hun duistere zaakjes vol in de schijnwerpers zet, en als dat dan gebeurt dan vluchten ze weg naar de schaduw.
  Ze gedragen zich als het ongedierte dat ze zijn…

  Like

 3. Léon van Duren zegt:

  Communisme + Kapitalisme = destructie van mensen!!

  Het terroristische klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia stappenplan moet stoppen!!! De zeer vele medeplichtige daders moeten preventief gedetineerd worden!!! De willens wetens aangebrachte financiële schade moet op de daders persoonlijk worden verhaald!! Vanwege de ernst van de gepleegde misdaden zou de herinvoering van de doodstraf een optie kunnen zijn,na een gedegen onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!!

  Welke mensen willen deze geïnstitutionaliseerde misdadige klimaatfascistische terroristische COVID-19 pharma maffia criminelen nou niet gaan berechten!!!

  De feiten spreken voor zich!! Met dank aan de duidelijke moedige geweldloze held Thierry Baudet !!!De huidige klimaatfascistische pharma maffia psychopaten regering onder leiding van de schaamteloze nietsontziende recidiverende psychopaat Mark R houden niet van de WAARHEID!!

  Sluit per direct alle geldverslindende onzinnige waardeloze illegale GGD test en prik lokatie’s,neem geen experimentele onbewezen COVID-19 pharma maffia inentings vloeistof!!

  Stop de van overheidswege georganiseerde terroristische COVID-19 pharma maffia misleiding !!

  Wie stopt de van overheidswege georganiseerde pharma maffia psychopaten van het criminele kabinet van de schaamteloze psychopaat Mark R.?

  De leugens moeten ontmaskerd worden!!

  De feiten spreken voor zich!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 4. Léon van Duren zegt:

  Ook de gewetenloze satanische boef Justin T. hoort thuis in de gevangenis!!!

  Schaamteloze satanische schurk!!!

  https://niburu.co/lezersbrieven/17811-de-occulte-capriolen-van-justin-trudeau

  Like

 5. Léon van Duren zegt:

  Thierry hield het terroristische klimaatfascistische COVID pharma maffia psychopaten kabinet van de schaamteloze nietsontziende recidiverende psychopaat Mark R . een duidelijke spiegel voor ogen!Met de staart tussen de benen droop het klimaatfascistische pharma maffia kabinet het af!!!

  Like

 6. Nick Hendriks zegt:

  Hij is verzand in een wollig verhaal over geopolitiek. Voor zijn volgende boek prachtig materiaal. Terwijl wij de kiezers ons afvragen hoe we de energierekeningen gaan betalen. Totaal overbodige inbreng op dit moment.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s