WEF geeft toe: De corona-dictatuur was slechts een test – nu komt de CO2-dictatuur

(Door: “DissidentNL”)

Het WEF kan van veel dingen worden beschuldigd, maar een gebrek aan transparantie over zijn eigen agenda hoort daar niet bij. Op 14 september werd op de website van het Wereld Economisch Forum een artikel gepubliceerd waarin alle complottheorieën over zijn verdere plannen werden bevestigd: Er wordt geen geheim van gemaakt dat Covid-19 mocht dienen als test voor een veel groter project. Het volk heeft zijn onderdanigheid bewezen in het kader van de “pandemie” – en daar moet nu meedogenloos op worden voortgebouwd.

De eco-socialisten en pseudo-wereldleiders hebben het vaak moeilijk om mensen hun geplande herstructurering – oftewel: reset – van de economie te laten begrijpen. De Corona-crisis veranderde echter een paar dingen: zij liet zien hoe manipuleerbaar de massa’s zijn als je maar genoeg paniek zaait – en maakte duidelijk dat een triest deel van de burgers eigenlijk altijd onderdanig doet wat hem wordt opgedragen, meldt Report24.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op WEF geeft toe: De corona-dictatuur was slechts een test – nu komt de CO2-dictatuur

 1. BosscheBol zegt:

  Ca. 85% van de bevolking IS al zombie.

  Geliked door 5 people

 2. karton zegt:

  CO2 ? Ik moet er steeds harder om lachen.
  Natuur behouden natuur verbeteren ? Ik moet er steeds harder om lachen !
  Ik hoorde n.l. dat in Soesterberg (gem.Soest) men het zotte plan heeft opgevat om 16 ha. OERBOS te kappen en om daar vervolgens woningen te bouwen, woningen van bóven de € 400.000, dus NIET voor starters.
  16 ha. NIET te vervangen natuur, zomaar ff kappen !!!
  Één kilometer verderop moet een BOER verdwijnen omdat zijn bedrijf teveel CO2 zou uitstoten waardoor de NATUUR zou worden beschadigd !
  We worden door alle die zg. “boven-ons-gestelden” besodemieterd en wij laten het gebeuren !!!!
  Een aantal verontruste burgers heeft zich verenigd en voert actie tegen de OERBOS-kap middels rechtszaken en Raad van State, maar omdat dat hele zootje “bij elkaar” hoort en elkaar “dekt”,- is daar weinig heil van te verwachten.

  Geliked door 3 people

 3. droevige mof zegt:

  In Frankrijk heeft de eerste universiteit besloten de kerstvakantie te verlengen en tijdens de semesterpauze een week lang over te schakelen op teleonderwijs. De energie lockdown wordt werkelijkheid.
  De “Figaro” stelt zelfs meteen een toekomstig “Marshallplan” voor de universiteiten voor. De Gustave Eiffel Universiteit in Champs-sur-Marne zegt: “We zijn gedwongen erover na te denken omdat we weten dat onze kosten meer dan zullen verdubbelen”, zegt het hoofd van het persbureau van de universiteit.

  https://tkp.at/2022/09/21/erste-universitaeten-kuendigen-energie-lockdown-an/

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  Bedankt he,gehersenspoelde angsthazen.Omdat veel mensen onderdanig zijn en zich bang hebben laten maken,en zich hebben laten hersenspoelen.Hebben jullie indirect meegewerkt aan de ondergang van de mensheid,door de satanische globalistische elite.

  Geliked door 3 people

 5. R Thomasson zegt:

  Het is tijd dat wij, de vrije mensen, zouden beginnen in te zien dat de WEF is ONZE VIJAND. De vijand van ieder vrij mens. WEF staat gelijk aan het nazisme en Stalinisme. Deze organisatie is voor ons allemaal net zo gevaarlijk als Hitler en Stalin. De aanhangers van deze misdadige junta zijn te vergelijken met aanhangers van de NSB in Nederland. Het is niet te begrijpen waarom worden deze onmenselijke, monsterachtige entiteiten “links” genoemd; alsof ze socialisten van de oude stempel zijn. Deze monstersclub is een kruising tussen slavendrijvers uit de koloniale tijd, en de nazi’s in de Wannsee Conferentie van januari 1942. Met een uitzondering: de mensen rondom Klaus Schwab zoeken naar een Endlösung voor de hele wereldpopulatie. Zij zijn van plan minstens 35% van de wereldbevolking op een elegante wijze uit te roeien. En dat geven ze toe! Vraag dat maar aan het flikkerige gedrocht genaamd Yuval Noah Harari. Hij is nog geen een dag in militaire dienst geweest, maar hij heeft geen probleem om anderen te verdelgen. Vroeger had Mient Jan Faber een slagzin: “Alle kernkoppen de wereld uit, te beginnen met Nederland. Klaus Schwab en zijn WEF-gabbers gebruikt deze slagzin zeer efficiënt: “Alle ouderen, gehandicapten en zieken de wereld uit, te beginnen met de Europese gevaccineerden”.

  Like

  • ronjaspers zegt:

   R thomasson.Probeer op internet is te zoeken op de bilderberger groep.Het WEF is een slap aftreksel van de zeer rijke machtige (nederlandse) bilderberg groep.

   Like

 6. Het is niet alleen de CO/2 dictatuur maar wereldwijd beginnen regeringen ook over stikstof te zeiken.
  Dus na CO/2 is stikstof aan de beurt en de vraag gaat worden wat komt er na stikstofgelul

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Dat mensen toch ieder lulverhaal uit den Haag geloven, onbegrijpelijk zeg ! Eerst kwam daar in de jaren 70 de uitspraak dat we een mini ijstijd tegemoet konden zien. Toen dat niet aansloeg maakten ze er een verhaal van dat de aarde aan het opwarmen zou zijn. Net alsof die gelijk een worst in een koekenpan aan het opwarmen is. Vervolgens kwam er het Ozon gat en de zure regen. Nu speelt er zogenaamd het klimaat, stikstof en CO2 problemen. In vroeger jaren zouden zulke figuren voor veel minder al in een psychiatrische instelling belanden. Anno nu zijn deze zwaar gestoorden ons aan het dwarszitten in de hoogste versnelling !

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s