Antisemitisme in Duitsland neemt nog steeds dramatisch toe

(Vertaling: E.J. Bron)

Omschrijving van de daders wordt vaak doelbewust verzwegen

Het antisemitisme in Duitsland is in de afgelopen jaren weer dramatisch toegenomen. Het woord “Jood” is weer een scheldwoord geworden. De overvallen op Joden worden overwegend gepleegd door jonge Arabieren; het is dus een geïmporteerd antisemitisme. Dat wordt echter doelgericht en bewust verzwegen of in de doofpot gestopt.

Een bepaald percentage antisemitische en Joden-vijandige delicten was er altijd in Duitsland. Dit kon echter op grond van consequente benoeming van man en paard en de evenzo consequente strafvervolging van de daders bijna tot nul teruggebracht worden. Maar sinds de herfst van 2015 nemen de Joden-vijandige delicten in Duitsland weer dramatisch toe. Bijna uitsluitend worden deze overvallen tegenwoordig niet door kale koppen in pilotenjacks en met kistjes aan gepleegd, maar door Arabische migranten. Het is een sinds 2015 geïmporteerd antisemitisme respectievelijk een sinds 2015 geïmporteerde Joden-vijandigheid.

Dat echter proberen politici op alle niveaus te verdoezelen en te verzwijgen. De aan hen ondergeschikte onderzoeksautoriteiten inclusief hun woordvoerders worden er eveneens mee opgezadeld om de omschrijvingen van de daders niet te publiceren. Dit verzwijgen is vanzelfsprekend inclusief de aan de regering gelieerde en regeringsgetrouwe, meestal linksgeoriënteerde, mainstream media. In hun berichten staat dan in de regel dat er “een man” verdacht wordt.

Een doelgerichte en consequente strafvervolging is bij zoveel gekonkel natuurlijk niet mogelijk. Ook het gebruik van financiële en personele middelen kan niet dienovereenkomstig ingezet worden, omdat de daaraan ten grondslag liggende statistieken een vervalst beeld weerspiegelen. Als bij een Joden-vijandig delict niet duidelijk is wie de dader is, dan wordt de daad in de statistiek als een “daad met rechtsextreme achtergrond” geregistreerd. En dat, hoewel het slachtoffer de dader of daders duidelijk als “jonge Arabieren” of als “Arabisch uitziende man” respectievelijk “Arabisch uitziende mannen” heeft beschreven.

Dat alles mag echter niet openbaar worden, want het Arabisch antisemitisme mag hier in Duitsland niet bekend worden. Dat zou gelijkstaan met een politiek brevet van onvermogen. Er kan gewoon niet zijn wat niet mag zijn.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Antisemitisme in Duitsland neemt nog steeds dramatisch toe

 1. BosscheBol zegt:

  De links-liberalen brallen dat de populisten anti-semitisch zijn. Dat is maar zelden zo. Alleen de neo-nazi’s zijn anti-semitisch maar dat zijn geen populisten.

  De links-liberalen zélf zijn behoorlijk anti-semitisch. Ze noemen dat anti-zionistisch. Ze vinden dat de joden een te grote honger naar gebieden hebben. Ze vinden de palestijnen slachtoffers van het joodse zionisme. Het is zelfs zó erg dat nogal wat linkse joden vóór de palestijnen zijn en dus tégen de joden en dus anti-semitisch.

  Like

  • BosscheBol zegt:

   En de grootste anti-semieten van allemaal bijna vergeten: de mohammedanen.

   Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   De overheid in Duitsland anno 2022 is bijna identiek aan die van de Weimar Republiek van 1920 – 1933. Een overheid die totale zwakte uitstraalt. Men moet niet vergeten dat de Duitse regering en overheid zijn er niet voor de Duitse bevolking, maar om de bezetters te dienen. Net als tijdens de Weimar Republiek is DUITSLAND NOG STEEDS EEN BEZET GEBIED. Tot de jaren ’90 was de bezettingsmacht in handen van evenwichtige, verantwoordelijke en wijzen mannen. Op het moment dat de macht is overgegaan naar gedegenereerde, gehersenspoelde cocaïne snuivende Culturele Marxisten, en monster globalisten hebben de Duitse autoriteiten zo goed als hun macht over hun land verloren. Ze kregen beveel de stront uit de Arabische wereld en Afrika in hun land te huisvesten. Al begon het geimporteerd getinte ongedierte uit de Derde Wereld direct de plaatselijke bevolking aan te vallen; waaronder natuurlijk ook de Joden. Er worden lokale vrouwen, meisjes en kinderen verkracht, er worden kerken bezoedeld, mensen worden in hun huizen aangevallen en beroofd, het land wordt overspoeld met drugs, familieclans overheersen hele wijken in steden. Voor autochtone Duitsers is er geen plaats. Nu gaan Duitse overheden ook over hun eigen bevolking uit hun huizen uit te zetten om “asielparasieten” daar te huisvesten. Joden kunnen beter uit zo’n land vertrekken. Zoals het nu gaat, heeft Duitsland geen toekomst. Maar wacht maar totdat de hongerwinter 2022 – 2023 komt een mensen zouden in hun huizen doodvriezen en van de honger omkomen. Er zou precies hetzelfde gebeuren als tijdens de Weimar Republiek. Er is een groot kans dat er een bloedige strijd zal komen om de macht over te nemen. Een ding is zeker de geïmporteerde vuil zal worden opgeruimd.

   Geliked door 1 persoon

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Antisemitisme zit ingebakken in de duitse cultuur. De cultuur van het “Herrenvolk”. Dat krijg je er dus nooit meer uit.

  Geliked door 1 persoon

 3. scherpschutter1943 zegt:

  De duitsers krijgen wat ze verdienen, nog meer moslims\islamieten, de dood in de pot

  Geliked door 1 persoon

 4. saddy zegt:

  Alsof we hier zo blij zijn met rothschilds, gates, soros, klausje en nog heel, heel veel meer.

  Noem eens 1 jood op waar je op dit moment netto iets aan hebt.

  Chip in je hersenen? Wie bedenkt zoiets? Precies.
  Digitale currency die je slaaf maakt? Wie bedenkt zoiets? Precies.

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @Saddy. “Chip in je hersenen?” Wie bedenkt zoiets” Antwoord: degene die dat bedenkt is een psychopathische flikker, die de Israëlische leger heeft voor dienstplicht AFGEKEURD. Dat gebeurt in Israël niet vaak, omdat iedere jongen of meisje zijn nodig. Het leger rekruteert zelfs jongens en meisjes met Asperger syndroom, die trouwens functioneren op zeer hoog niveau. Ook homo’s zijn daar tegenwoordig geen probleem. Maar zij hebben ingezien dat de chip-gozer, al is hij hoog intelligent, is gewoon een psychopaat en die hebben ze echt niet nodig. Bij de pathologische monsterclub van Klaus Schwab kon hij zijn draai vinden. Zij zoeken daar mensen die zich kwalificeren in het uitroeiing van mensen op elegante wijze.

   Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   saddy.U bedoelt de nepjoden die onder de paraplu van het jodendom opereren.De khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a. de cabal,deepstate,illuminati.Ze zijn verantwoordelijk voor alle oorlogen armoede en ellende van de laatste eeuwen.Ook zijn ze nu bezig met hun NWO agenda om 90% van de wereldbevolking uit te moorden.De overige 10% dient als slaven.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s