De Sigrid Kaag-show draait weer op volle toeren

(Door: Ines van Bokhoven)

Over divagedrag en creëren van een media-moment

Baudet insinueerde iets negatiefs over Sigrid Kaag bij de Algemene Beschouwingen en toen verliet het kabinet boos de Tweede Kamer. Kaag buitte dit media-moment dankbaar uit. Maar we zagen haar ook ginnegappen met Rutte terwijl Lilian Marijnissen de deplorabele situatie van veel burgers beschreef. Bij het ene voorval – van een ‘rechtsextremist’ – lopen ze vol walging weg. Andere minstens net zo afkeurenswaardige voorvallen passeren zonder enig protest, want ze komen uit het eigen kamp en dan is het toegestaan.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op De Sigrid Kaag-show draait weer op volle toeren

 1. Julia zegt:

  Van troonrede tot het hok van de ondemocratische bende in Den Haag is een groot Kaag spektakel. De laffe jankerd loopt weg als zij met de waarheid wordt geconfronteerd om vervolgens in haar welbekende zelfmedelijdende slachtofferrol te vallen en hiermee de valse en smerige D66 tirannie zonder geweten doorvoert. Wat een blamage weglopen en zitten lullen en giechelen met de lafbek en landverrader Rutte die zij overigens helemaal in haar zak heeft als het leed van velen wordt aangekaart. Dan moet je toch wel een gewetenloze schoft zijn. Rutte wat een slappe zak rent zijn benen onder zijn gat vandaan voor de Oekraïne en laat eigen burgers stikken. Dit edele misselijkmakende tweetal is het gif en grootste gevaar voor de Nederlandse samenleving en denken dat ze het volk nog langer in de maling kunnen nemen met hun waardeloos plan. Miljarden zijn zo uit de staatskas getrokken om een corrupt land als de Oekraïne te steunen maar geld voor een tijdige compensatie is er niet en komt er ook niet. Er is geen plan en er is zeer zeker geen lange termijn visie het is een zoethoudertje om het volk rustig te houden. Wat mij betreft staat morgen het hele land in de fik en wordt dat hele kabinet er met een noodvaart uitgeschopt. Het zijn verraders en leugenaars.

  Geliked door 4 people

 2. karton zegt:

  Qut Quag ? Een doortrapt vals secreet, hoereert met Palestijnen, is zélfs getrouwd met een Allah-schreeuwer en kreeg een paar jongen van die vent.
  En dát vrouwmens loopt weg als ze iets onwelgevalligs hoort !?
  Ze zou zich moeten kapot schamen, maar dat soort is de schaamte reeds lang gepasseerd.
  Hopelijk flikkert ze zeer binnenkort, van zéér grote hoogte, van haar bezemsteel.
  Zelden zo’n onsympathieke nageboorte gezien !

  Geliked door 4 people

  • Franco zegt:

   Wat nou, hoereert met Palestijnen???? Zij is zelfs getrouwd met een kopstuk van de Hamas beweging onder Arafat!! Dat is ietsje meer dan alleen hoereren ermee! Ze kreeg een paar jongen met die Hamas koning??? Maar geen 2 maar 4!! Allemaal into the Hamas movement en allemaal rechtgeaarde Palestijnen!! Gezellig toch!! Kijk eens naar hun familieportret van jaren geleden met Arafat en zijn theedoek!! En zoiets wordt minister in Nederland?? Voor de tweede maal?? Kan alleen maar in de Pays Bahhhh!!

   Like

 3. J.v.d.Heijden zegt:

  Heel spijtig voor ras-intrigant H. de Jonge en al die andere
  complot-theorie-ZEIKSTRALEN…
  Maar wat Baudet tijdens zijn door die MUTS V.Bergkamp
  afgebroken ABP-inbreng over Kaag zei, klopt precies.
  St.Anthony’s was destijds één van de plekken waar spionnen
  werden gerecruteerd.
  Dat de indruk werd gewekt dat Kaag daar zou zijn opgeleid
  tot spion is natuurlijk grote nonsens: daar is ze niet eens
  geschikt voor.Binnen de spionnenwereld kunnen ze geen
  kletskousen gebruiken.
  https://en.wikipedia.org/wiki/St_Antony%27s_College,_Oxford

  Like

 4. Eppo zegt:

  Derksen zei in de uitzending van Vandaag Inside van woensdag dat hij vond dat Baudet geliquideerd moest worden. Direct na zijn opmerking zei Derksen dat het een verspreking was. Hij bedoelde naar eigen zegen “dat ze Baudet uit de Kamer moeten schoppen”.

  Like

 5. Léon van Duren zegt:

  Deze satanische schaamteloze nietsontziende klimaatfascistische pharma maffia terroristenvereerster vertegenwoordigd letterlijk en figuurlijk de zetel van het verderf!!Deze mevrouw van financiën staat volkomen buiten de realiteit!!

  Psalm 94: Wat hebt GIJ gemeen met de zetel van het verderf, die onder schijn van recht onheil sticht, zij maken jacht op de rechtvaardige en onschuldig bloed verklaren zij schuldig!!Het kabinet van de schaamteloze hufter Mark R. is een duidelijk voorbeeld van een zetel van verderf!!

  Deze boosaardige hedendaagse Izebel (Sigrid K.)kan zich nog altijd bekeren van haar moorddadige misdaden tegen de menselijkheid!!Waarschijnlijk houdt haar hoogmoed haar tegen om haar misdaden aan DE LEVENDE GOD te belijden !!

  Het moet onze oorlog zijn deze club gewetenloze boeven van de klimaatfascistische pharma maffia psychopaat Mark R. geweldloos tot inkeer te brengen van hun van overheidswege georganiseerd zware misdaden!!

  Veel mensen en bedrijven worden willens en wetens geruïneerd door deze geïnstitutionaliseerde klimaatfascistische pharma maffia boevenbende!!

  https://niburu.co/binnenland/17813-bakker-op-de-hoek-wordt-vakkundig-gesloopt

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

  Haelen 6081CZ

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s