EU-baas Von der Leyen dreigt Italiaanse kiezers te straffen: “Haar arrogantie wordt alsmaar driester”

(Door: Robin de Boer)

Giorgia Meloni, leider van de rechtse Italiaanse partij Fratelli d’Italia (Broeders van Italië) staat op het punt de eerste vrouwelijke premier van Italië te worden. Haar partij lijkt af te stevenen op een duidelijke overwinning.

De bureaucraten in Brussel volgen de situatie in Italië met argusogen. Voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen kreeg bij de Princeton-universiteit de vraag of er zorgen heersen over de aanstaande verkiezingen in Italië.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op EU-baas Von der Leyen dreigt Italiaanse kiezers te straffen: “Haar arrogantie wordt alsmaar driester”

 1. Olie bol zegt:

  Von Leyen Hitler no 2

  Like

 2. R. zegt:

  Dit wijf is gek!!! Dat de EU z.s.m. Uiteenvalt en teruggaat naar een EEG! Alleen samenwerken op gebied van handel, politie, justitie, zorg en defensie! Weg met deze eigenzakkenvullers!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Marc zegt:

  Tijd voor een liquidatie.

  Like

 4. Ravian zegt:

  Hoogmoed komt voor de val…

  Like

 5. scherpschutter1943 zegt:

  In haar hofhouding spreekt kennelijk niemand haar tegen, ook het zwijn timmermans met zijn paladijn Samsom, vandaar dat ze een steeds dwingender toon aanslaat. Nog even en dan komen er alleen maar bevelen en dagorders van deze brusselse fuhrer

  Like

 6. Léon van Duren zegt:

  Deze zeer kwaadaardige recidiverende horror dokter Ursula von der L moet worden voorgehouden dat zij na een gedegen onafhankelijk Neurenberg 2.0 weleens de doodstraf zou kunnen krijgen ,vanwege de ernst van de o.a. door haar gepleegde van overheidswege georganiseerde terroristische COVID-19 pharma maffia misdaden !! Deze horror dokter Ursula von der L heeft medicijnen gestudeerd en weet zeker de hoed en de rand van het wereldwijd georganiseerde terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan!!
  Deze neonazistische tirannieke mevrouw heeft al haar burgerrechten verspeeld,en moet zich zeker niet inmengen in andermans zaken(Italië)!!
  Per direct preventief detineren in afwachting van haar berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal zou het allerbeste zijn om nog meer menselijk leed te beperken in Europa!!Deze gecorrumpeerde criminele vaccinazi is ook absoluut geen partij voor Vladimir Poetin!!De door de westelijke allianties uitgelokte verschrikkelijke onnodige Oekraïne oorlog kan deze totaal onbetrouwbare Ursula von der L zeker niet stoppen!!Haar tirannieke dreigementen zijn te onzinnig voor woorden!!

  Leugens werden gevolgd door leugens!!

  Stop het van overheidswege georganiseerde destabiliseren van Europa!!

  https://childrenshealthdefense.org/defender/vaers-covid-vaccines-canadian-woman-dies-bivalent-booster-shot/?itm_term=home

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 7. Léon van Duren zegt:

  https://www.blckbx.tv/klimaat/president-wereldbank-weigert-mensen-schuld-te-geven-van-klimaatverandering

  Ook de criminele gecorrumpeerde immorele corrupte totaal verdorven neonazistische illegale president van de VS van Amerika Joe B . en z’n zeer vele medeplichtige trawanten proberen de klimaatfascistische agenda er met oneigenlijke argumenten door heen te drammen!!

  Gelukkig dat er in Amerika ook nog mensen zijn die zich niet laten intimideren door de corrupte Joe B. en z’n terroristische klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia trawanten !!Hier kan de klimaatfascistische pharma maffia psychopaat Mark R. nog wat van leren!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren

  Haelen 6081CZ

  Like

 8. Julia zegt:

  Hopen dat deze tiran zo snel mogelijk flink wordt afgestraft. Wat moeten we nog met dit stuk ongekozen ellende dat geheel Europa terroriseert en naar haar hand denkt te zetten. Wat mij betreft door welke oorzaak dan ook dat die algehele tent van dictatuur in Brussel morgen nog als een kaartenhuis in elkaar stort. Dit zal dan de dag van bevrijding zijn. Bespaart miljarden per jaar die in eigen land kunnen worden besteed en worden geïnvesteerd om de motor van de economie weer op gang te brengen en mensen te redden van de financiële ondergang.

  Like

 9. saddy zegt:

  Dit is inmenging in de verkiezingen. Direct oppakken wegens terrorisme.

  Like

 10. Frits zegt:

  Dit soort dictators voorgoed opruimen kan oorlog voorkomen en veel levens redden. Noem het collateral dammage voor vrede.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s