FOTOSHOPPER

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op FOTOSHOPPER

 1. Suherj zegt:

  Een gifslang heeft een gespleten tong.
  En mevr. Qaq-Kaag heeft ook een gespleten persoonlijkheid.

  Geliked door 2 people

  • Andre zegt:

   ja 2 linker persoonlijkheden zal je bedoelen. Nog even wat anders want op het moment dat Baudett begint en Kaag geirriteert het woord wil overnemen zit kladjakker Kuipers voor de kijkers rechts achter haar. Alle ministers zitten er als zoutzakken en ongeinteresseerden bij. Maar voor de kijkers weer links achter gladjakker Kuipers zit een oudere man die heel geirriteerd direct zn telefoon pakt en even appt met de regie??? Er staat een stoel voor hem als een soort coach in vak K? Maar hij loopt wel als eerste weg via de achterdeur!!! De rest van de clown ministers via de artisten uitgang?? Het is 1 groot theater waar we naar zitten te kijken van clowns met een hoofd clown, clown coaches en 1 spion. Wie of wat is de functie van de eerste wegloper????

   Like

  • Andre zegt:

   Alweer iets raars en het lijken wel spoken want als Hugo met grote stappen de clwonsshow wil verlaten loopt er iets of iemand met donker haar (en bril?) met een licht jasje ergens een trap af en verdwijnt in de muur hahahahaha ook zie je een wit kastje op de muur en een schaduwplek op dezelde muur geschilderd of er een hoek inzit. WTF!!!!!! en we zitten hier dus al 12 jaar naar te kijken!!!! De Rutte show met asiel parasieten burgemeesters bingo.

   Geliked door 1 persoon

 2. Alex Delarge zegt:

  Kaagedis.

  Geliked door 2 people

 3. Léon van Duren zegt:

  Deze gewetenloze WEF klimaatfascistische pharma maffia oorlogsmisdadigster ,en terroristenvereerster (Sigrid K .)heeft willens en wetens 17,4 miljoen Nederlanders bedrogen met behulp van het terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan!!

  Deze geheimen over het geldverslindende onzinnige illegale COVID-19 vloeistofje mocht van de criminele organisatie Pfizer niet bekend worden!!

  De huidige corrupte criminele Nederlandse overheid heeft al in maart 2020 een vergunning verleend aan het illegale corrupte ziekmakende COVID-19 inentings progamma!! Nog steeds probeert het louche onbetrouwbare ministerie van VWS onder leiding van de nietsontziende onbetrouwbare Ernst K. de Nederlandse bevolking aan te moedigen deze onzinnige inentingen te gaan nemen!!Miljarden Euro’s zijn door de corrupte criminele Nederlandse staat verspild aan het terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan!! De zeer gevaarlijke WEF pharma maffia psychopaat Mark R.speelt nog steeds mooi weer over de ruggen van 17 ,4 miljoen onwetende bedrogen Nederlanders!! Een optie zou kunnen zijn vanwege de ernst van de gepleegde misdaden tegen de menselijkheid, de doodstraf her in te voeren!!

  Alleen onafhankelijke tribunalen kunnen deze zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele totaal verdorven ambtenaren nog berechten!!

  Aanklacht: doodslag met voorbedachten rade!!??Van overheidswege georganiseerde obstructie van de Nederlandse samenleving met behulp van het corrupte(WEF) klimaatfascistische pharma maffia COVID-19 stappenplan!!

  https://www.frontpagemag.com/destroying-women-poisoning-breast-milk-murdering-babies-and-hiding-the-truth/

  Al is de leugen nog zo snel de WAARHEID achterhaalt haar wel !!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 4. Léon van Duren zegt:

  Deze gewetenloze satanische WEF puppet weet heel goed wat voor een zeer zware terroristische COVID-19 pharma maffia misdrijven zij heeft gepromoot en heeft gefaciliteerd !!

  Alleen een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal kan deze schaamteloze nietsontziende oorlogsmisdadigster nog berechten!!

  Nog nooit in de Nederlandse geschiedenis zijn de burgers zo van overheidswege getiranniseerd en bedrogen!!

  Vanwege de ernst van de gepleegde misdaden tegen de menselijkheid zou de herinvoering van de doodstraf zou een optie kunnen zijn!!!

  Ook de schaamteloze nietsontziende recidiverende klimaatfascistische pharma maffia psychopaat Mark R. die nu nog eventjes denkt voor de VN =United Nonsens te moeten acteren als oorlogsmisdadiger ,heeft vanwege de door hem gepleegde misdrijven al zijn burgerrechten verspeeld!!Deze schaamteloze criminele Mark R. zou preventief gedetineerd moeten worden,in afwachting van zijn berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!

  https://davidicke.com/2022/09/22/lets-not-put-a-gloss-on-it-this-is-medical-murder-dr-mike-yeadon-talks-to-right-now/

  Shalom van Léon van Duren,(een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 5. rini stegeman zegt:

  stuk serpent.

  Like

 6. saddy zegt:

  Vraag eens aan je vrouw en/of dochter waarom ze hier op gestemd heeft/hebben.

  En schop ze daarna je huis uit

  Like

 7. Léon van Duren zegt:

  Geweldig dat de moedige fijngevoelige geweldloze verzetsstrijder Thierry Baudet van FvD deze klimaatfascistische WEF terroristische COVID-19 pharma maffia boevenbende liet opstappen! Het klimaatfascistische terroristische COVID-19 pharma maffia kabinet van de levensgevaarlijke criminele WEF psychopaat Mark R. houdt er niet van om met keiharde feiten om de oren te worden geslagen!! Één zekere Adolf Hitler hield ook niet van mensen die de waarheid vertelden en werden dan ook vaak vermoord!!

  https://rubyraymedia.com/index.php/top-stories/globalism/dutch-deepstate-outed-by-our-dutch-hero-thierry-baudet

  Het moet onze geweldloze oorlog zijn deze klimaatfascistische terroristische COVID-19 pharma maffia psychopaat,en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde trawanten voor eens en altijd het zwijgen op te leggen!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 8. Hovawart zegt:

  Een Tyrannosaurus Wef, met opvliegers………

  Like

 9. saddy zegt:

  Wat ze sponsort is dit:

  Dit lijkt me een leuk onderwerp om eens met je dochter of nichtje te bespreken. En nog eens. En nog eens. Tot ze het snappen. En dan nog eens.

  Geliked door 1 persoon

 10. J zegt:

  Haar gevoel van oprechte empathie voor de medemens ontbreekt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s