FOTOSHOPPER: “Nieuwe koffer 2023”

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Jan)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op FOTOSHOPPER: “Nieuwe koffer 2023”

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Als voormalig geheim agente wil ze een koffer naar eigen ontwerp. Een met dubbele bodem, zodat ze nog meer en beter kan sjoemelen.

  Like

 2. Skarsgärd zegt:

  Die koffer is te klein, het kabinet heeft 20 ministers……..

  Geliked door 3 people

 3. Yvonne zegt:

  Ligt haar vriend Rutte erin?

  Geliked door 1 persoon

 4. Corrie Bruin zegt:

  Alleen jammer dat zij het draagt dat had Thierry moeten doen met haar erin.

  t

  Geliked door 1 persoon

 5. Olie bol zegt:

  Daar past ze wel in 😂😂😂😂

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Deze koffer past haar wel zij draagt hiermee precies uit waarvoor zij staat namelijk dat velen van de honger en kou mogen sterven. Wanneer komen wij van deze gewetenloze WEF tiran af het is niet normaal dat deze tiran nog één stap in Den Haag mag zetten. Dat durft en heeft het lef nog om het woord democratie in haar mond te nemen. De lafbek stapt op als het te heet onder haar voeten wordt wat mij betreft kan het niet heet genoeg zijn dan neemt dit soort lafbekken vanzelf wel de benen.

  Geliked door 3 people

 7. Julia zegt:

  Wie kotst niet op gewetenloze idioten die zich D66 noemen. De top verrader die het zo druk heeft met de Oekraïne Jan Paternotte heeft wat bedacht https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/pvver-harm-beertema-fileert-volt-menneke-laurens-dassen-eerst-ouders-kapotmaken-dan-hun-kinderen-nep-redden De reddende engelen zullen we maar zeggen. Als land moet je je kapot schamen dat kinderen geen lunch meer kunnen mee nemen omdat de ouders geen cent meer hebben en dat nu 100 miljoen euro aan belastinggeld moet worden vrijgemaakt om deze kinderen van een lunch te kunnen voorzien. Ik heb diep medelijden met de ouder en de kinderen die door dit huidig kabinet zo zwaar zijn getroffen. Dan wel miljarden naar bodemloze putten en niet te vergeten naar moord wapentuig naar een corrupt land de Oekraïne. Het blijft in en in triest dat een groot deel van de bevolking niets onderneemt om dit tuig de zetels uit te trappen.

  Geliked door 3 people

 8. Harry zegt:

  Oh , oh ,
  Dit gaat ze vast en zeker uitleggen als een doodsbedreiging , dat secreet !
  Ze is tenslotte opgeleid om te manipuleren .

  Geliked door 1 persoon

 9. Hovawart zegt:

  Dit kabinet heeft ons land al twaalf jaar geleden ten grave gedragen, een nietsnut roept immers enkel het kwaad op, en al wat hij zegt is als een verzengend vuur. Want hoe doe je als volksvertegenwoordiging nog steeds recht aan het leven en aan de vrijheid van een land van wie toen zo onverhoeds en ongevraagd letterlijk de levensdraad doorgesneden werd? Een weldenkend mens denkt de juiste weg te gaan, en gaat er vanuit dat het uiteindelijk eindigt bij de dood, maar de Brusselse Doodscultus creëert de hel op aarde, niets meer waard om voor te leven….(en dat u toch al niets meer bezit of nog te zeggen heeft maakt een tevreden heengaan een stukje gemakkelijker, zegt Klaus)

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s