“Johan Derksen zegt dat waar minister Yesilgöz van droomt”

(Door: Sid Lukkassen)

Het is gezegd, de kogel is door de kerk. Johan Derksen wil dat Baudet wordt geliquideerd. Hij heeft het gezegd op televisie, staalhard en zonder een spier te vertrekken. “Als mij iets overkomt”, sprak Pim Fortuyn tegen premier Kok, enige dagen voordat hij door Volkert van der Graaf werd vermoord, “dan kunt u uw handen niet wassen in onschuld. Want u heeft het klimaat mede gecreëerd.”

Enige jaren terug riep een activiste al in het openbaar: “Als je Thierry wil doodschieten, roep dan pief!” Zij is daarvoor veroordeeld. Een docent aan de Universiteit Utrecht smeekte op Twitter dat Volkert weer in actie kwam. Hij mocht zijn baantje houden, voor hem veranderde er niets. Nog geen half jaar terug herdacht Nederland de moord op Pim Fortuyn. We zijn sindsdien niets beter, niets wijzer. De situatie is verergerd.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op “Johan Derksen zegt dat waar minister Yesilgöz van droomt”

 1. karton zegt:

  De situatie is zeker verergerd.
  Mede daardoor is binnen de EUSSR een omwenteling opkomst, een omwenteling op politiek gebied, de inwoners zijn het linkse gewauwel, de leugens én het bedrog méér dan zat; zie Zweden, misschien Italië en Tsjechië en zie ook wat er in ons eigen landje gaande is. Via de tv worden rechts denkende politici met de dood bedreigd door links gajes.
  Onder de oppervlakte broeit het als nooit tevoren, een uitbarsting is niet uit te sluiten.

  Geliked door 3 people

 2. Corrie Bruin zegt:

  Die ouwe vieze zeiksnor moet eerst eens leren nadenken voordat hij wat zegt.

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Corrie Bruin Helemaal mee eens wat doet zo een overjarige kwast met zijn kroegpraatjes en op zijn leeftijd nog op de buis wat een kwaliteits tv hebben wij toch in dit gave verruïneert landje. Niet zo vreemd dat veel weldenkende mensen de TV laten voor wat het is er is niets zo nutteloos als het spelletjesgebeuren en dergelijke programma’s die geen enkele toegevoegde waarde hebben en zeer zeker geen nieuwswaarde. Dat slappe geouwehoer in Vandaag inside is überhaupt niet de moeite waard om er een blik op te werpen laat staan om aan te horen. Het is triest gesteld met vooral de SBS6 kleuter programma’s evenals de afgezaagde programma’s van RTL dan zullen we het over de staats propagandazenders maar helemaal niet hebben.

   Geliked door 1 persoon

 3. Eppo zegt:

  Iedereen met verstand weet toch wel dat die Grootmuil van een Derksen de aandacht zit afteleiden van al die Pedo,s uit de John de Mol sterrenstal of eigenlijk Varkens stal.

  Geliked door 1 persoon

 4. Peter. zegt:

  Hoop van harte dat ze hem voor deze uitspraak minimaal wat maanden opsluiten ,gaan we dit soort oproepen toleren voor de tv, en ook ongestraft laten ,kan je wachten op een burgeroorlog .
  Dit soort gekken mogen ook nooit meer op tv .

  Geliked door 1 persoon

 5. ronjaspers zegt:

  Ik mocht johan derksen wel in het verleden met zijn uitgesproken mening.Sinds hij op de stoel is gaan zitten van de medische wetenschap om die dodelijke corona vaccinazi,s te pushen.En nu oproepen om een politicus te liquideren kan hij wat mij betreft levend begraven worden.

  Geliked door 4 people

 6. Groene Leeuw zegt:

  Ik hoop dat die vieze drol van een Derksen binnen de kortste keren wat kogels krijgt weg te koppen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s