Miljoenen voor links: dubieuze Amerikaanse stichting mengt zich in Italiaanse verkiezingsstrijd

(Vertaling: E.J. Bron)

Bij de Italiaanse parlementsverkiezingen dit weekend tekent zich een enorme rechts-conservatieve overwinning af. Dat is reden genoeg voor dubieuze trans-Atlantische invloedsorganisaties om ook in Italië actief te worden – net als daarvoor al in Hongarije. De Amerikaanse stichting “Action for Democracy” doet daarom ook in de Italiaanse verkiezingsstrijd krachtig mee door de “democratische”, dus linkse krachten te steunen.

Volgens haar website beschouwt de stichting Hongarije, Italië, Brazilië, Turkije en Poelen als “sleutelstaten”: “Sleutelstaten zijn plekken in de wereld waar volgens ons de democratie het meest bedreigd wordt en waar binnen het komende jaar verkiezingen zullen plaatsvinden die over het lot van deze democratieën zullen beslissen.” Daarbij is Italië bijzonder belangrijk, want: “Met een op een aardverschuiving gelijkende overwinning zou rechts genoeg ondersteuning in het parlement hebben om de Italiaanse grondwet zonder een publiek referendum te veranderen. Daardoor zouden fundamentele burgerrechten bedreigd kunnen worden.” Men zou al in Hongarije hebben gezien dat daar “de burgerbewegingen door een golf van haat overrompeld werden.” Nu zou men zich “aaneen moeten sluiten om hetzelfde in Italië te verhinderen”, zegt men verder.

Volgens haar website helpt de stichting “Action for Democracy” “civiel-maatschappelijke organisaties en initiatieven om de ondersteuning van de burgers te krijgen om zinvolle, versnelde en langdurige veranderingen in de samenleving te bereiken. Handtekeningen onder petities, ideeën en vrijwillige schenkingen zijn datgene wat een ieder van ons voor deze realiteiten kan doen om een beter Italië te maken.”

“Action for Democracy” ondersteunt op dit moment vijf Italiaanse NGO´s – allemaal links. Aan het hoofd van de organisatie staan prominente critici van de Hongaarse regering en rechts-conservatieve standpunten, waaronder de in Hongarije geboren Amerikaanse schrijfster en activiste voor progressieve zaken Kati Marton, de Britse historicus Timothy Garton Ash, de Amerikaanse historica Anne Applebaum, de Amerikaanse politicoloog Francis Fukuyama, de voormalige Britse minister van Buitenlandse Zaken David Milliband en de voormalige opperbevelhebber van de NAVO, generaal Wesley K. Clark.

Enkele weken geleden nog zorgde Péter Márki-Zay, burgemeester van Hódmezővásárhely in het zuidoosten van Hongarije en voormalig kandidaat voor het minister-presidentschap van de Hongaarse oppositie bij de laatste parlementsverkiezingen in april, voor gespreksstof – hij gaf toe dat hij nog twee maanden na de verkiezingen van “Action for Democracy” meerdere miljoenen Forint ontvangen zou hebben.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Miljoenen voor links: dubieuze Amerikaanse stichting mengt zich in Italiaanse verkiezingsstrijd

 1. Ravian zegt:

  Yeah, iedereen die niet links denkt is een “bedreiging voor de democratie”.
  Ik denk dat dit soort linkse buitenlandse inmenging een bedreiging voor de democratie is.
  Net zoals een kneiter linkse media een bedreiging voor de democratie is.
  En zoals linkse censuur op “social media” (het internet) een bedreiging voor de democratie is.
  Samengevat is het dus links dat een bedreiging voor de democratie vormt, omdat linkse mensen rechtse mensen inspraak en het recht om hun mening te uiten proberen te ontzeggen.

  Linkse mensen vinden dat andere mensen het recht hebben om het men hen eens te zijn, en dat noemen ze dan “democratie”.
  Het is de “democratie” van de voormalige Sovjet Unie, waar de bevolking eens in de vier jaar op de communisten, de communisten, of de communisten kon stemmen.
  Dit soort “democratie” is enkel een schaamlap voor een linkse dictatuur…

  Geliked door 4 people

 2. Léon van Duren zegt:

  Ook Italië moet voorzichtig zijn dat de criminele (WEF)klimaatfascistische pharma maffia misdadigers uit Brussel en het onzinnige geldverslindende Straatsburg,en het misdadige Washington de verkiezingen in Italië willen manipuleren ofwel willen stelen!! Het huidige Europa en de VS van Amerika zijn alles behalve een democratie!!!

  We leven in bizarre tijden waar het klimaatfascistische pharma maffia establishment bang is om de macht te verliezen aan normale mensen zonder de walgelijke satanische transhumanistische LGBTi agenda!!ItaIië zou de corrupte horror dokter Ursula von der L en haar neonazistische handlangers weleens aan het wankelen krijgen!!Ursula von der L .hoort vanwege de ernst van de door haar gepleegde misdaden tegen de menselijkheid in de gevangenis thuis in afwachting van haar berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal !!

  https://gellerreport.com/2022/09/pennsylvania-county-sues-dominion-voting-systems-for-unauthorized-python-script-foreign-ip-address.html/

  https://gellerreport.com/2022/09/treason-joe-and-hunter-biden-selling-us-natural-gas-and-drilling-assets-to-china.html/

  Leugens werden gevolgd door leugens!!

  De gewetenloze klimaatfascistische oorlogshitsende WEF pharma maffia psychopaten te Brussel en Washington moeten gestopt worden!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen ,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 3. Steven zegt:

  Zal het SOROS wel weer wezen die geld rondbrengt naar RADICAAL LINKS

  Geliked door 1 persoon

 4. Hans M zegt:

  Ongetwijfeld gesponsord door Soros.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s