Wie zijn eigenlijk de echte fascisten?

(Door: Ray DiLorenzo – Vertaling: “Malpaso”)

De echte fascisten zijn hier en zij zijn, voorlopig, de baas en uit op een gevecht. De visie van links is niet alleen een visie op de hele wereld, maar een visie op zichzelf, als zijnde verheven, superieure wezens die verheven, superieure doelen nastreven.

Fascisme toen en nu

De definitie van fascisme: een autoritaire politieke ideologie & beweging, gekenmerkt door dictatoriaal leiderschap, gecentraliseerde autocratie, militarisme, onderdrukking van iedere oppositie, geloof in een sociale hiërarchie, ondergeschiktheid van individuele belangen voor het door hun waargenomen ‘welzijn’ van de natie of wereld, met een sterke gelijkschakeling van een kapitalistische economie van grote bedrijven en de volledige samenleving.

Communisme en fascisme zijn beide socialistisch, anti-vrijheid en sterk ánti-godsdienst. Een écht communistische regering zou geen kapitalistische economie hebben, de overheid zou er alle productiemiddelen bezitten. Een fascistische beheerst deels bedrijven en zou ermee samenwerken. In de jaren 1920 was fascisme nog oorspronkelijk een ideologie van links en nu ook, onbekend voor bijna iedereen. Na WOII adopteerde de Amerikaanse politieke linkerzijde dit, terwijl het anderen beschuldigde van fascisme, terwijl tegelijkertijd de geschiedenisboeken het alleen nog maar een beweging van rechts gingen noemen. Politiek links in Amerika voldoet aan alle criteria om fascistisch te zijn. Veel mensen zeggen dat BLM, Antifa, Woke en radicaal links communistisch is, maar het is meer fascistisch dan communistisch, maar zij gebruiken het woord fascist niet, omdat links dat woord reserveert om rechts zwart te maken.

Hillary Clinton verwoordde het fascisme van de Democraten met dictatoriale uitspraken als “…. ondergeschiktheid van individuele belangen voor het algemeen belang”, “deplorables…” als ze het had over de gewone man. Biden presenteerde zijn fascisme ook met vertrouwen… hij gooit zijn vijandigheid tegen minstens de helft van de natie die het niet met hem eens is, noemt hen letterlijk vijanden van de staat en lokt ze vervolgens uit om (burger-) oorlog te gaan voeren. De grote duw richting deze waanzin begon met Obama. Ik heb nooit het gevoel gehad dat we een groot rassenprobleem hadden, totdat president Obama ons vertelde dat we een racistisch land waren (met een zwarte president…).

De illusie ervan is júist dat zulke democraten democratisch willen overkomen en je ervan willen overtuigen dat ze vrijheid, autonomie en de Amerikaanse droom omarmen. De overheidsvolmachten, hun social engineering en enorme controle over bedrijven, onderwijs, gezondheid en hun openlijk anti-joods-christelijke ethos is iets dat we nog nooit eerder in de Amerikaanse geschiedenis hebben gezien. Ze normaliseren wat onze cultuur in elke andere periode in de Westerse beschaving weerzinwekkend zou vinden. Ze pushen het seksualiseren van kinderen en normaliseren van pedofilie, censureren de vrijheid van meningsuiting, het onder financieren van politiekorpsen, terwijl gewelddadige bendes ’s nachts door de straten zwerven. Ze openen grenzen en bewéren dat zij gesloten is, terwijl immigratiewetgeving wordt afgeschaft. Ze zijn er schijnbaar van overtuigd dat wij allemaal achterlijk zijn.

Hun hoogdravende woorden spreken over vrijheid, democratie en rechtsstaat en toch vechten ze met hand en tand om elke traditionele instelling en morele waarde in ons land te vernietigen. Links wil verkiezingen centraliseren, kiezersidentificatie elimineren, stemmen per post routine maken, kiescolleges vernietigen, gerechtshoven inpakken, grondwetswijzigingen die ze niet leuk vinden, vernietigen of herzien. Het onderwijssysteem, van kleuterschool tot universiteit, is een apparaat van indoctrinatie, het verspreiden van hun waarden, het onderwijzen van wat ze willen dat je kind weet en dan militant worden als ouders woedend worden. En bovenal, schaf God af, de auteur van onze natuurlijke rechten. Bedrijven hebben gebogen voor hun wil. De staat Californië zal voertuigen met verbrandingsmotor na 2035 verbieden, en er is voor gewone mensen geen levensvatbaar alternatief. Ze gebruiken Big Tech en de media om Amerikanen te censureren en te bespioneren, voorbeelden van de sterke regulering van een kapitalistische economie.

Democraten zijn geobsedeerd door gelijkheid, niet door rechtvaardigheid

Ze willen dat iedereen hetzelfde is. Zij accepteren geen verlies meer in een verkiezing. Ze zeggen dat het in twijfel trekken van een verkiezing ‘opstand’ is, behalve wanneer zíj het doen. Ze noemden Bush onwettig zoals ze Trump onwettig noemden, zoals ze de nieuwe gouverneur van Georgia onwettig noemden, omdat hij een Democraat versloeg. De waarheid is dat linksen élke rechtse overwinning onwettig noemen. Een van Hitlers eerste acties nadat hij Kanselier van het land was geworden, was het bewapenen van de Staat en het creëren van nieuwe instanties om media, scholen en het stemlokaal te controleren. Democraten zijn de gevaarlijkste mensen op deze planeet. Hun honger naar geld en macht kent geen grenzen. Hun onbeschaamdheid en vrijmoedigheid kennen geen grenzen. Ze beschuldigen ánderen van wat zij zélf uitspoken. Bij gebrek aan echte eigen standpunten kunnen zij elk algemeen standpunt oppakken en dit verdraaien tot een punt waarop dit niet alleen niet meer herkenbaar is, maar het totaal verachtelijk wordt gemaakt, zoals ook zijzelf zijn.

Ze zijn een misdaad-syndicaat dat ons land aan het veranderen is in een ‘failed state’. Hun extreme overgevoeligheid voor íedere fatsoenlijke politieke oppositie en andere meningen dan de hunne maakt hen uiterst gevaarlijk. Als we er in november niet in slagen betrouwbare en eerlijke verkiezingen te houden, vrees ik dat alles verloren zal zijn.

Bron:
canadafreepress.com
Door: Ray DiLorenzo

Vertaald uit het Engels door:
Malpaso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Wie zijn eigenlijk de echte fascisten?

 1. BosscheBol zegt:

  Geldt net zo hard voor Nederland. Alleen: wat ze in Amerika “democrats”of “liberals” noemen, kun je hier als “links-liberaal” omschrijven.
  Vlak de liberalen vooral niet uit. De groenen willen de boerenstand om zeep helpen omdat ze niet willen dat het volk vlees eet. Een verwrongen ideaal.
  De liberalen willen de boerenstand om zeep helpen om stinkend rijk te worden met fabrieken waar ze sprinkhanen en meelwormen maken. Het ideaal van de liberalen is: geld.

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Ook in Nederland zijn er zat voorbeelden !!

  Geliked door 1 persoon

 3. mooinique zegt:

  Blijkbaar heeft niemand in de gaten dat de geschiedenis zich herhaald. Hitler kwam aan de macht toen het slecht ging. En wat zie je nu in omringende landen gebeuren?! Voor de makkelijkheid noem ik het maar rechts wat aan de macht gaat komen. En dat wil je niet! Het midden is het beste. Daar is iedereen veilig. Ben je ziek, oud, gestoord, rijk of bruin er is plek voor je. Enz. Pas dus op met wie je in zee gaat!

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Erger dan dit kan het niet worden, lijkt me.

   Geliked door 1 persoon

   • Triumph1971 zegt:

    Laat PVV en de andere rechtse partijen het maar proberen erger kan het i.d.d. niet worden.De kliek wat er nu zit zal flink tegensputteren maar we leven tenslotte in een[democratie]als bovengenoemde partijen weer worden uitgesloten breekt de pleuris uit.Onbegrijpelijk dat die gasten er nog zitten een vertrouwen van de bevolking op bijna nul trek je conclusie en stap op.

    Like

  • boorzalf zegt:

   Hitler was links.

   Like

  • Ravian zegt:

   “Het midden is het beste”

   Het “midden” is wat we momenteel hebben, en wat heel Nederland, heel Europa, en de hele westerse wereld naar de kloten aan het helpen is.
   Het zijn de opvolgers van Adolf, dat “midden” van jou, gewoon nazi’s en fascisten dus.
   Je moet je NOS/NPO oogkleppen eens afzetten, en daarna eens kijken of wat er nog van je gezonde verstand over is nog aan de gang te krijgen is…

   Geliked door 1 persoon

 4. Skarsgärd zegt:

  Als je de amerikaanse dingetjes uit het artikel haalt zou het zó over Nederland en de EU kunnen gaan. We zitten nu echt op een omslagpunt, als ze NIET-links-liberaal-groen kunnen ‘laten’ verliezen met verkiezingen, van Italië zondag, Amerikaanse midterms november, provinciale staten/1e Kamer Nl. volgend jaar dan is iedere democratische verandering vanaf dan onmogelijk geworden en krijgen we vroeg of laat massaal geweld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s