ROTZAKKEN!

Dus we betalen 152% energiebelasting. Dan nog BTW van 21% erbij = 60%. En opslag duurzame energie is 32%. Is 244% wat er bovenop de werkelijke stroomprijs komt. En dan Poetin de schuld geven…

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “dragoncave“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op ROTZAKKEN!

 1. Andre zegt:

  Kan het nog beroerder? ja want we betalen ook nog voor transportkosten voor een draad in de grond voor stroom en een pijpje voor gas. Heb je zonnepanelen dan moet je 2x transportkosten betalen. 1x je huis in en 1x je huis uit. Rutte zit er nog steeds met zn magic wall achter vak K en zn spion Kaag. Wat een zooitje. Groningen gaat weer volgas tegen de hoofdprijs open maar wij zien er niets van ja een verzakt huis en een dikke rekening.

  Geliked door 3 people

 2. Boike zegt:

  Zie hier de ROVERHEID in actie.
  En het volk maar klagen, klagen, klagen, over het dure leven.
  Maar protesteren is er voor de Wokes niet bij.
  Dus houdt de ruttige regering voet bij stuk.

  Geliked door 2 people

 3. Wim Vreeswijk zegt:

  Het volk moet geknecht worden, net zolang tot ze het op geven en de elite z’n goddeloze gangetje kan gaan.

  Geliked door 3 people

 4. BosscheBol zegt:

  De boze Putin moet gestraft worden dus neemt Nederland geen Russisch gas meer af. Ze kopen nu in India Russisch gas voor de dubbele prijs.
  Wordt het gas nu voor de onderdanen 2x zo duur?
  Nee, want de belastingen die over het gas geheven worden, worden ook 2x zo hoog want dat is een vast percentage (ja, daar kunnen “wij” ook niets aan doen).
  Wordt het gas nu voor de onderdanen 4x zo duur?
  Nee, want de winst van de energiemaatschappijen is een vast percentage van de prijs en dat wordt dus ook veel hoger.
  Wordt het gas nu voor de onderdanen 8x zo duur?

  Dat begint er op te lijken. Maar weet je wat, wij van de almachtige staat en de zeer machtige energiebedrijven werpen de onderdanen wel af en toe een aalmoes toe. Het is toch maar belastinggeld dus de onderdanen betalen het zelf.

  Wordt het gas nu voor de onderdanen 12x zo duur?
  MUIL HOUDEN, RECHTS – TERRORIST!!!

  Geliked door 3 people

 5. scherpschutter1943 zegt:

  De bende van rutte en het kaagwijf kleden ons letterlijk en figuurlijk zover uit dat we met ons blote reet in de kou staan en ook geen eten meer hebben. Goed gedaan rutte en kaagwijf. Geef ons kostbare geld maar aan de EUssr en aan Oekrainse moordenaars. U kunt wat mij betreft allemaal aan het gas, niet her russisiche gas natuurlijk want dat is er voor ons soort volk niet meer maar gewoon aan het duitse blauwzuur. IGFarben zal vast nog wel ergens een busje daarvan hebben liggen. speciaal voor u bewaard. Dat het u moge bevallen.

  Geliked door 4 people

  • LUCIA zegt:

   @ Scherpschutter; zouden de fascistische crimi’s met een beetje vooruitziende blik ..zo van het zou ook mis kunnen gaan.. het niet ingebouwd kunnen hebben in een kies …een punt van overdenking….de vullingen van tegenwoordig zijn een stuk onbetrouwbaarder( de mensen ook)….. vroeger ging een vulling minstens 20jaar mee!
   Misschien moeten we fauci en gates vragen dat spul na te maken… sec voor het plezier om hen ook te zien lijden aan vervelende bijwerkingen.

   Like

 6. R Thomasson zegt:

  Het ziet allemaal in de agenda. NIET DIE VAN POETIN, maar van de globalistische bezetters en hun Hauptkommandantur in Brussel. De kleine poppen-regeringen van de natiestaten moeten gehoorzamen, al zouden velen van hun onderdanen tijdens de Hongerwinter van 2022 – 2023 omkomen van de kou en honger. De EU Fischer, Aus der Fünten, Lages en Kotälla anno nu hebben geen enkel probleem met zulke zaken. Integendeel: zij gaan grof geld verdienen op de rug van hun slachtoffers- wij! Bij de pathologische heersers anno nu wordt niets gedaan zonder geld verdienen. Zij houden zich strikt aan de uitspraak van Adolf Eichmann tegen Joel Brand in Boedapest van april 1944 “bloed voor goederen, goederen voor bloed”. Zij gaan door kunstmatige verhoging van voedselprijzen en kustmatige elektriciteit en gas schaarste gigantische bedragen verdienen.

  Geliked door 4 people

 7. joojootje zegt:

  Idd Poetin’s schuld, goed hé en er zijn genoeg mensen die het nog geloven ook.

  Geliked door 2 people

 8. Ravian zegt:

  Dit is feitelijk al jaren zo, en voor brandstoffen geld hetzelfde verhaal.
  Vervolgens komt daar dan nog bij dat je voor elke Euro die je hier aan uitgeeft al een Euro inkomsten etc. belasting betaald had voordat deze op je bankrekening verscheen.
  Daarna had je dan een groot deel van die Euro’s die op je bankrekening verschenen al aan andere belastingen uitgegeven, zoals onroerend goed belasting bijvoorbeeld, voordat je hier nog een keer uitgekleed werd, en zelfs nog btw moet betalen over allerhande (onzin) belastingen.
  Je betaald dus belasting over belasting… Hallo! Koekkoek!

  Maar zelfs hier houd het nog niet op, want dat bedrijf dat die “kale stroomprijs” in ontvangst neemt betaald zich vervolgens ook nog een keer blauw aan de belastingen, en hun werknemers, die van de overblijvende winst betaald worden, betalen zich ook weer blauw aan de belastingen.
  Feitelijk rolt van elke Euro die je verdient minimaal 95 cent zo terug de staatskas in.
  Voor degene die opgelet hebben, dat betekend dat je van elke 40 uur die je werkt je er 38 voor de staat werkt.
  En dat je van die vijftig jaar die je gemiddeld werkt er 47,5 voor de staat werkt.

  Dringt het al een beetje door? domme slaven…
  Als normale burgers zo’n handeltje bedrijven dan gaan ze de bak in, wegens oplichterij.
  Dit is dus gewoon gelegitimeerde diefstal, gelegaliseerde struikroverij.
  En dit wordt in stand gehouden door die driekwart aan domme slaven die elke vier jaar opnieuw voor het partijkartel tekenen.
  Veel dommer dan dat wordt het niet…

  Geliked door 7 people

 9. Steven zegt:

  Ik teken direct voor die prijs. Dat is wat het al jaren was.
  Ga nu maar eens kijken wat je neer moet leggen als je van stroomleverancier wisselt… prijzen van 0,99 cent Kwh is al niet raar meer.

  Like

 10. Julia zegt:

  Massaal de energierekeningen verscheuren en niet meer betalen zolang er op deze ordinaire wijze wordt geroofd. Afstraffen dat schorem maar dan wel door miljoenen huishoudens. Het is te ziek voor woorden hier valt geen compensatie tegen te verzinnen. Het is vreselijk hoe gewetenloos wij worden uitgebuit en een smerige corrupte WEF regering dit zonder meer goed keurt. Het is nu de hoogste tijd voor een massale opstand anders zijn we reddeloos verloren en overgeleverd aan de WEF tirannen. Het kan toch niet zo zijn dat miljoenen mensen zich nog langer laten uitbuiten.

  Geliked door 1 persoon

 11. Niek zegt:

  Het beste idee tegen deze klojo’s verzin iets anders dan afhankelijkheid van iets en doe het zelf, stop gewoon en doe het zelf. Het kost geld maar dan heb je er ook geen last meer van, wees creatief koop een houtkachel cv of zonneboiler, zonnepanelen met accu’s om zelf te gebruiken maar probeer er niet aan mee te doen afhankelijk te zijn, helaas als je dit betaalbaar wilt houden moet je het zelf doen en behoorlijk wat technische vaardigheden hebben of een duur betaalde baan maar dat gaat niet lukken met een uitkering of minimaal salaris dus zijn die allemaal aan de beurt van het crediet-systeem als eerste want iedereen ziet het van mijlen ver aankomen, leuk en handig zo’n oorlog dat kun je goed misbruiken om je plannetjes voor milieu door te drukken, win-win. Openlijk en schaamteloos zeggen zij het gewoon maar de mensen willen niet horen?

  Geliked door 1 persoon

 12. Hovawart zegt:

  Zuiniger omspringen met energie, verstandiger omgaan met geld, minder te besteden hebben en minder verre vakanties, meer discipline, het hoort bij de enorme bevolkingsexpansie in Europa, maar dat we door de opgelegde versobering de armoede worden ingedreven terwijl multinationals en regeringen exorbitante inkomsten genereren, dat gaat wat ver,……..dat verdient niemand.

  Like

 13. saslis1234 zegt:

  De BTW is gezakt naar 9%

  Like

 14. L van der Loo zegt:

  Wat worden wij toch belazerd met 0.70 cent per kilowattuur en 1.50 voor een kuub gas

  Like

 15. Leo 1 zegt:

  Ahaa, dit is dus het plaatje hoe ook o.a. de in-STROOM wordt betaald.

  Like

 16. Coeck zegt:

  Dat wisten al. Dus gaat dit #kutkabinet iets moeilijks verzinnen om bepaalde doelgroepen te ontzien. Ondertussen liggen ze gillen van de lach omdat ze zowieso op een walgelijke manier hun onverzadigd zaken vullen. Alleen al door belastingen en accijns te verlagen had het hele volk geholpen, maar ja, daarvoor zijn ze niet voor in dat pluche gaan zitten.

  Like

 17. saslis1234 zegt:

  Het is wel bedoeld voor heel 2022..
  €50 pm kon ik eraf krijgen
  Van januari wist ik nog niet

  Like

 18. J.v.d.Heijden zegt:

  Wat iedereen vergeet: we betalen maar liefst 3X BTW op
  drinkwater, nl:
  9% BTW op drinkwater,
  9% BTW op “leidingwater”
  en 9% BTW op vastrecht.
  Geen woning of bedrijf in dit land heeft aparte leidingen voor
  DRINK- en “leidingwater.”
  Wanneer wordt deze BTW-fraude aangepakt?

  Like

 19. J.v.d.Heijden zegt:

  En toen waren ze allemaal stil…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s