TEGELWIJSHEID

Dezelfde immigranten wier cultuur we nu zo enthousiast respecteren, zullen onze cultuur vernietigen en ons dwingen om morgen volgens hun cultuur te leven.

(Deze tegelwijsheid zal toegevoegd worden aan het boek De Laatste Eeuw)

Door:
Roy Fernsby
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op TEGELWIJSHEID

 1. ronjaspers zegt:

  Sinds wanner is achterlijkheid en barbaarsheid een cultuur.

  Geliked door 4 people

 2. bobzelf zegt:

  NOU DE LAATSTE POGING OM DRS en die hun studie nooit hebben afgemaakt
  en de eu hersendoden alles uit te leggen ..

  waar heb jij op school gezeten klootzak . .
  WAS DE VRAAG DUS VANTHEIRRY GISTEREN WHAHAHAHA
  typische vraag als iemand iets stoms doet . waar dan ook whhaha
  IN ROTJEKNOR !!

  Baudet publiceert resterende toespraak op internet: “Dan kun je zelf oordelen of het weL OF NIET KAN ????

  Woensdagavond stapte het voltallige kabinet op tijdens de bijdrage van FVD-voorman Thierry Baudet aan de Algemene Beschouwingen. Voorzitter Bergkamp legde het debat stil, en daarna Baudet zijn resterende vier minuten spreektijd niet meer volmaken. Baudet vond dit “een bizarre gang van zaken”, en publiceert daarom zijn resterende toespraak op internet. “Dan kun je zelf oordelen of het wel of niet kan,” redeneert hij.

  Woensdagavond veroorzaakte FVD-voorman Thierry Baudet veel ophef in de Tweede Kamer. In zijn bijdrage aan de Algemene Beschouwingen

  insinueerde hij dat Minister Kaag een spion zou zijn, opgeleid in Groot-Brittannië???

  kijk hier probeert zo’n eu klootzak de zaak weer te vernachelen ..

  hij vertelde dat hij dingen tegen was gekomen , in engeland . en dat kaagb daar op school had gezeten

  verder helemaal nada !!!

  . Dit vond Kaag over de grens gaan, en vertrok uit de Tweede Kamer. Hierna volgde het voltallige kabinet. Donderdagochtend blijkt premier Rutte geen spijt te hebben van deze actie: hij noemt Baudets toespraak een ‘alt-right conspiracy theory’.

  dus de vraag of opmerking. u heeft in oxford op school gezet .. is conspiracy theory ?? DAN BEN JE TOCH HELEMAAL GESCHIFT ??

  MAAR OMDAT ER DAN HELEMAAL NIEMAND MET EEN GROTE MUIL ZOALS OME BOB DUS ……..TROUWENS TROTS OP ..

  ZIET DIT WEF GAJUS DUS GEWOON KANS OM DEZAAK HELEMAAL OM TE DRAAIEN

  KNAP TOCH . HEEFT THEIRRY OP DIE SCHOOL GEZETEN DAN .. ???

  NEE TOCH DIE ANUS KECH SNOL TOCH . ALLEEN .HET WERELDWIJD GOOIEN VAN HAAR SCHOOLOPLEIDING . MAAKTE HAAR BOOS

  WHAHAHAHAHA

  Maar Baudet deelt duidelijk niet deze mening. Volgens Baudet is zijn toespraak een “heel belangrijk verhaal”. Maar van Kamervoorzitter Vera Bergkamp mocht hij zijn overige spreektijd (vier minuten) niet meer volmaken, en dat stak hem. Daarom heeft hij nog dezelfde avond zijn resterende toespraak alsnog apart opgenomen, en op YouTube gezet. “Dan kun je zelf oordelen of het wel of niet kan,” redeneert hij.

  Baudet licht toe: “Het is wat ik te vertellen heb over wat er nu in de wereld aan de hand is; waarom we in deze problemen zitten.” Zijn toespraak gaat over cultuurmarxisme, dat hij een “misdadige ideologie” noemt. Hij spreekt over de “globalistische elites die ons leven willen plannen en controleren”. Volgens hem houden “de globalisten” van China, haten ze Rusland, en zijn ze uit op “het geplande mensdom” middels een “duivelse bestuursvorm van big business en big government”.

  Baudet spreekt van een “spirituele strijd”, naast een politieke. Hij besluit: “We moeten de massa-immigratie stoppen en de oorlog tegen de autochtone Nederlanders stoppen. We moeten supranationale organisaties ontmantelen, en terugkeren naar een vrije samenleving tussen soevereine staten. We moeten ons bevrijden van big business, big pharma, big capital en big tech. We hebben gezond geld nodig, niet de gepolitiseerde Weimar-munt van de EU. We hebben beleid nodig dat gezinnen beschermt en bevoordeelt. We moeten stoppen met de krankzinnige klimaatmystiek, de LHBT-alchemie en de moderne anti-esthetiek. We moeten de Europese beschaving redden. Dat is het program van Forum voor Democratie.

  KRIJG JE TROUWENS ALS JE DESUDIE NIET AFMAAKT . EN JE JEZELF DRS MAG NOEMEN DAN WEL EEN STUK CARTON MEE WAAR JE DAN JE SOUVLAKI OF FRICANDEL IN KAN ROLLEN BESTE DRS ??

  IK VRAAG DIT EVEN VOOR EEN VRIEND .

  OOM KANEELSTOK

  Geliked door 1 persoon

 3. Yvonne zegt:

  Dat is al bezig onze cultuur te veranderen, Sinterklaas mag niet ,negerzoenen mochten niet meer zo genoemd worden ,kerst zal ook wel verdwijnen al Hoewel ik niet veel met kerst heb,goed weekend allemaal we zullen de dagen zonder heer Bron wel missen a

  Geliked door 1 persoon

 4. delamontagne zegt:

  ………we so eagerly respect today!!!!!,
  well not for me.
  Het merendeel zijn moslims en als er al een mensensoort is die ik VERAFSCHUW, dan zijn zij dat wel.

  Geliked door 3 people

 5. Ravian zegt:

  Dat is de essentie van het verhaal; ze verwerpen onze cultuur, en hoe meer invloed ze krijgen des te meer ze ons hun eigen cultuur opdringen, waarbij ze onze cultuur verdringen.
  Dat is al fout nog voordat je in overweging neemt dat hier een beschaafde cultuur verdrongen wordt door een volslagen achterlijke cultuur die in de middeleeuwen thuis hoort.

  Geliked door 5 people

  • Yvonne zegt:

   Ravian ze zijn al burgemeesters, zitten in de politiek ,zitten er Nederlanders in bijvoorbeeld Marokko in de politiek? Dat dacht ik niet
   In dit land wil de politiek laten zien hoe aardig ze voor de personen uit andere culturen zijn en tzt nog amper een echte Hollander van geboorte in de kamer zit met blond haar en blauwe ogen

   Geliked door 1 persoon

   • scherpschutter1943 zegt:

    Nederland, een verloren natie, niet meer te redden. De vijand is al binnen. Alleen een revolutie zou nog enig verschil kunnen maken maar zelfs dat is dubieus

    Geliked door 3 people

 6. scherpschutter1943 zegt:

  moslims zijn geen mensen

  Geliked door 1 persoon

  • Willem zegt:

   Beste scherpschutter, ben bang dat je gelijk hebt, Nederland is een verloren natie. Een revolutie? Zit er niet in, werd vorige kerst niet uitgenodigd door mijn eigen familie, reden, ik had verteld hoe de stad veranderd was en dat je nu regelmatig allah u akbar in de straat hoort, niet inhoudelijk over wat de islam echt betekend mee te praten, ze zijn al bijna om want het, de moslims, zijn zulke aardige mensen?! De naiviteit is werkelijk stuitend en dan krijgen we nu 1000, overwegend moslims, per week erbij, dat is meer dan 50.000 per jaar. Ik kan nog wel even zo doorgaan, helaas, word er alleen maar meer depressief van. Wat een klote regering. Nieuwe verkiezingen en Wilders PM ? Zou het nog helpen?

   Like

 7. Republikein zegt:

  Welnee, ze redden de wereld, ter land, ter zee, en in de gebakken lucht!
  https://nos.nl/artikel/2445746-kustwacht-redt-twee-algerijnen-op-gestolen-waterscooter-op-noordzee

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s