Wilders wil geen sancties tegen Rusland: “Ik sta hier voor de Nederlander, niet voor de Oekraïner”

(Door: Marit Nubé)

PVV-leider Geert Wilders is geen voorstander van de Europese sancties tegen Rusland, aangezien ze de Nederlander keihard raken. Daarom wil hij de sancties laten intrekken. “Ik ben niet gekozen om de problemen in de wereld op te lossen,” zegt hij tegen CDA-leider Pieter Heerma. “Ik ben gekozen om ervoor te zorgen dat de Nederlander kan eten, drinken, en de boodschappen kan doen.”

PVV-leider Geert Wilders wil dat de sancties tegen Rusland worden ingetrokken. Dat maakte hij duidelijk tijdens zijn bijdrage aan het eerste termijn van de Algemene Beschouwingen. “Het kan toch niet zo zijn dat wij sancties in het leven roepen die onze mensen zelf in Nederland meer pijn doen dan in Rusland? Ben je nou helemaal gek geworden?” 

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Wilders wil geen sancties tegen Rusland: “Ik sta hier voor de Nederlander, niet voor de Oekraïner”

 1. Ravian zegt:

  Das correct Geert, ze zijn allemaal gek geworden daar in vak K, dat of het zijn gewoon gore landverraders, die allemaal in de geldzak van Klaus Schwab zitten.

  Geliked door 4 people

 2. saddy zegt:

  We hebben mensen nodig die NAAST ons staan, er staan al genoeg VOOR ons.

  Bij het toewijzen van huizen, bij gratis hotelovernachtingen, bij kwijtschelding, bij ziekenhuisopname, enz. enz., overal staat er wel iemand VOOR ons.

  Like

 3. Julia zegt:

  Inderdaad Wilders ben het helemaal met u eens. Nogmaals het is de oorlog van Rutte en niet de onze. Ik heb het ook helemaal niet er voor over om hiervoor aan de hongerstaf te liggen of in de kou te zitten. Ze bekijken het maar met die bewust in stand gehouden oorlog en het blijven leveren van dodelijke moordwapens waar vele burgers in de Oekraïne de dupe van worden. Rutte heeft zich schuldig gemaakt aan land verraad en heeft inmiddels heel veel bloed aan zijn handen. De enige oplossing is de-escalatie maar de oorlogshitser Rutte wil hier niets van weten ik zou zeggen Rutte rot op naar het front en vecht zelf uw oorlog uit tegen de Russen.

  Geliked door 2 people

 4. Blaffertje zegt:

  Daarom PVV.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s