Het einde van de Europese Unie zoals we die kenden?

Voorpagina van “La Stampa” op 26 september 2022: “Italië gaat naar rechts.”

(Door: Andrew G. Benjamin – Vertaling: “Malpaso”)

Zondag stemde Italië. Maandag was de ‘wereldorde’ van Soros geschiedenis. Hij, samen met zijn marionetten in het Europese Parlement die Europese landen willen regeren die niet van hén zijn, verloren de verkiezingen (en eerder ook al in Zweden).

“Ze vallen de nationale identiteit aan, ze vallen de religieuze identiteit aan, ze vallen de genderidentiteit aan, ze vallen de familie-identiteit aan. We zullen God, land en familie verdedigen. Want als ik maar een nummer ben, heb ik geen identiteit of wortels meer. Dan zal ik de perfecte slaaf zijn, overgeleverd aan de genade van de financiële speculanten, de perfecte consument.”

Zie deze (Engels ondertitelde) opname van deze overwinningstoespraak van Meloni en begrijp waarom het establishment nu opeens zo in paniek is.

De Europese Unie, Hitlers plan, zal een omkering zien van de tirannie die ze over Europa heeft gebracht. Vrije naties zullen hun vrijheden en soevereiniteit herwinnen door hun democratieën te redden.

Momenteel is de Europese Unie Hitlers plannen aan het uitvoeren voor een economische, culturele en militaire superstaat die Europa met ijzeren vuist bestuurt. Een EU vastbesloten om gedrag, financiën, media, volksbewegingen en zelfs wat te denken te beheersen. Geen door het parlement bestuurde naties, maar tirannieke, autocratische, despotische, ongekozen bureaucraten van de EU, die zich bemoeien met verkiezingen van naties, en opgelegde Woke en Green New Deal-agenda’s die Europeanen deze winter zullen laten bevriezen. De EU-commissie, het EU-parlement en haar rechtbanken zijn overgenomen door radicale Groenen en socialisten. Von der Leyen sprak slechts enkele dagen voor de nationale verkiezingen in Italië en zei: “Mijn benadering is dat welke democratische regering ook bereid is om met ons samen te werken, we samenwerken. Als het een moeilijke kant op gaat, heb ik het over Hongarije en Polen gehad, we hebben tools…”

FEDERALIST: “Een perfecte illustratie van de verwording van de EU: een onderdrukkend systeem gerund door bureaucraten die democratisch gekozen regeringen omverwerpen.”

REUTERS: “Matteo Salvini, het hoofd van de Lega en een deel van Meloni’s alliantie, veroordeelde deze opmerkingen als ‘schandelijke arrogantie’. ‘ Wat is dit, een bedreiging? Respecteer de vrije, democratische en soevereine stem van het Italiaanse volk!'”

Von der Leyen dreigde Italië zo met dezelfde aanbeveling om € 7,5 miljard voor Hongarije te bevriezen, vanwege “corruptie”. Maar de enige corruptie die te zien is, zelfs voor blinden, is die van de EU. “Rechtsstaat”, zoals geïnterpreteerd door gecorrumpeerde EU-rechtbanken, is een vloeiende EU-interpretatie waarmee landen nooit hebben ingestemd. Er is ook maar geen greintje bewijs om alle beschuldigingen van de EU te ondersteunen. Er is wél bewijs voor een paniekerige en impotente EU die haar macht dreigt te verliezen na haar Brexit-debacle, met nu haar zelf toegebrachte energietekorten, met haar dwingen van landen en mensen deel uit te maken van haar links-liberale democratie, genderfluïditeit, voornaamwoorden die in tegenspraak zijn met biologie, hoge criminaliteit, sociale onrust en jihadi’s die hun naties overnemen. Er is wel bewijs dat de enige agenda die een leider moet promoten Hongarije First is, of America First, enz.

Maar niet alleen landen als Hongarije, ook Visegrad-landen als Polen gaven al tegengas… met haar onderminister van Justitie Kaleta, die Duitsland ervan beschuldigde de EU te besturen. “De voorzitter van de Europese Commissie suggereert dat als de Italianen een regering kiezen die Brussel niet bevalt, ze mogelijk fondsen blokkeren. Weer bewijs dat ‘rechtsstaat’ pure chantage is om méér EU-, of Duitse, dictaten op te leggen”. Dat is “democratie”,” voegde hij eraan toe. Het beleid van de EU wijst democratische kíezers echter categorisch af. Het dwingt wél af om kinderen les te gaan geven in bondage, masturbatie en groeps- en anale ‘seks’. Het importeert migranten die niets gemeen hebben met de Europese cultuur en, ja, geen waarde hechten aan Europa. Hongarije verdedigt internationale erkende rechten, niet gefabriceerde ‘rechtstaat’-wetten, verzonnen door ongekozen bureaucraten die landen willen controleren die niet van hen zijn. De ‘heropvoeding’ van complete samenlevingen is gewóón niet wat landen als Hongarije willen. Het is een vreedzame, bijna misdaadvrije, conservatievere christelijke natie, geen islamitische theocratie die wordt overspoeld door linkse activisten, islamitisch geweld en intolerantie, en NGO’s van Soros.

“Wat mij betreft … er is niets meer voor hen in de EU”, zei echter de Nederlandse minister-president Rutte. “Het doel is om Hongarije op de knieën te dwingen in deze kwestie. Ze moeten begrijpen dat ze deel uitmaken van de EU en de gemeenschap van gedeelde waarden die we zijn,” voegde Rutte eraan toe, volgens Euronews.

Dit is allemaal vol cynisme, omdat juist deze regeringen vrijheid beschermen, met name het recht van ouders om te kiezen voor het onderwijs dat aan hun kinderen wordt gegeven, een recht dat letterlijk in artikel 26 van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens staat en het recht om hun kinderen op te voeden volgens hun eigen overtuigingen, wat letterlijk in artikel 14 van het Handvest van de grondrechten van de Europese Unie staat.

Met Meloni’s beweging die de controle over het grote Italië (EU’s 2e industrieland en 3e economie) wint, zal een einde komen aan de groeiende, ongebreidelde invloed van de EU-bureaucraten, die al bijna het hele continent hebben overgenomen.

Fox: The Italian leader refused to do as she was ordered, and won! (video!)

Bron:
americanthinker.com
Door: Andrew G. Benjamin

Vertaald uit het Engels door:
“Malpaso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Het einde van de Europese Unie zoals we die kenden?

 1. Olie bol zegt:

  Hoop dat die trend door zet in heel Europa

  Geliked door 5 people

 2. LUCIA zegt:

  Seeing is believing, iedere keer als een minderheid of een vrouw aan de macht komt, denk ik automatisch…wat voor heftige agenda moet daar gepushed worden.

  “EU-parlement en haar rechtbanken zijn overgenomen door radicale Groenen en socialisten. ”
  Ik wou dat men ophield, deze breindode, moraalloze lieden, radicaal groen te noemen…. weten jullie wat radicaal groen is ..een parkbank overwoekerd door >>>radicaal groen, dus die de worsteling met een levensgrote braamstruik verloren heeft .

  Echter deze Qut z.g. Groene-Beweging is anti-leven, is een doods-beweging en als ze al iets groens hebben….. dan is het de kiss of death van groene schimmel die op iets doods bloeit ; Ja en nu kan ik het niet laten*;

  Uit het dagboek, van de tijd zal het leren
  en verval moet men niet eren
  noch in taal noch in daad!

  The kiss of death ..van
  groene schimmel
  die op iets doods bloeit
  dat is de groei
  van radicaal groen
  en we hoeven niet te doen
  alsof hier iets goeds uitkomt
  want meer dan heel even…
  en voor 100%… zijn ze anti-leven

  * Ja, soms… en voor sommigen helaas, neemt de dichter het over

  Geliked door 1 persoon

 3. Realist zegt:

  Via commentsectie Frontnieuws.

  Meloni is euroscepticus en steunt Oekraïne in zijn oorlog met Rusland. Meloni is kritisch over de Europese Unie (EU) en zegt dat haar eerste prioriteit is om de nationale belangen van Italië te verdedigen. “We willen een andere Italiaanse houding op het internationale toneel, bijvoorbeeld in de omgang met de Europese Commissie”, zei Meloni deze maand in een interview met Reuters over de eurosceptische opvattingen van haar partij. Toch heeft Meloni moeite gedaan om de wereldleiders ervan te verzekeren dat Italië de EU niet zou verlaten.

  Meloni zei, “Dit betekent niet dat we Europa willen vernietigen, dat we Europa willen verlaten, dat we gekke dingen willen doen”, zei ze. “Het betekent gewoon uitleggen dat de verdediging van het nationale belang belangrijk is voor ons, net als voor de Fransen en voor de Duitsers.”

  Sinds de Russische invasie in februari heeft Meloni zich ontpopt als een sterke verdediger van Oekraïne en belooft hij wapens aan het land te blijven leveren.

  Bron: https://www.catholicnewsagency.com/news/252397/7-things-to-know-about-giorgia-meloni-italy-s-likely-new-catholic-prime-minister

  Like

 4. Realist zegt:

  Giorgia Meloni steunt de Oekraïne.

  https://www.outono.net/elentir/2022/09/26/giorgia-melonis-position-about-russia-and-the-invasion-of-ukraine-bad-news-for-putin/

  Like

 5. J.v.d.Heijden zegt:

  Meloni wil abortus verbieden…
  Dat wordt niet alleen in de USA niet gepikt,
  in Italië evenmin.

  Like

 6. waalkade4bd8489a57 zegt:

  Er gaat in Italië helemaal niets gebeuren. Het is niets meer dan de wisseling van de ene WEF marionet voor de nieuwe WEF Malonie marionet.

  Mensen blijven er maar in trappen.

  Geliked door 2 people

  • BosscheBol zegt:

   Klopt. Eerst doen ze marktonderzoek en ontdekken dat het volk veel rechtse ideeën heeft. Dan schuiven ze een politicus naar voren die een stel van die rechtse ideeën uitblaat. Als die wordt gekozen, blijkt de politicus opeens weer links-liberaal te zijn.

   Geliked door 1 persoon

 7. BosscheBol zegt:

  Na de verkiezingsoverwinning stuurde Zelensky een telegram met felicitaties aan Meloni. Meloni had duidelijk gemaakt dat ook de nieuwe regering achter Oekraïne zou blijven staan en de sancties en wapenleveranties zou voortzetten.

  Zelensky: “hartelijk gefeliciteerd Giorgia Meloni en haar partij met jullie verkiezingswinst.
  Wij verwelkomen de doorlopende ondersteuning van Italië aan Oekraïne in de strijd tegen de Russische agressie. Wij verheugen ons op een vruchtbare samenwerking met de nieuwe Italiaanse regering.”

  Het antwoord van Meloni:
  “U weet dat u op onze loyaliteit voor de zaak van de vrijheid van het Oekraïense volk kunt rekenen. Blijf sterk en blijf geloven.”

  Bron: RTde
  https://test.rtde.tech/europa/150085-gegenseitige-sympathiebekundungen-zwischen-selenskij-und-meloni/

  Mijn conclusie: misschien zijn velen van ons wel te enthousiast over Meloni.

  Geliked door 1 persoon

 8. Dewaere zegt:

  Ze is nog niet eens in ambt en de correcte roddelmachine draait al. Meloni is geboren in een achterstandswijk en woonde met het hele gezin van een aantal mensen in een klein flatje. Ze had al jong door dat ‘links’ níets deed voor haar mensen en ging dus rechts al op tienerleeftijd. zij moet een heel slimme sterke vrouw zijn om op eigen kracht dit te bereiken in dát land, zónder gelijkheidsquota en die flauwekul. Ze kan ook in het begin ‘appeasen’ door tegenstanders op het verkeerde been te zetten, je moet bedenken dat dit Italië is en het spel daar op die manier gespeeld wordt, in een land met vele ééuwenlang overheersing van buiten, o.a. door de grote Europese machten in en na de middeleeuwen, o.a. de Duitse keizers toen, de Moslims die delen van Zuid-Italië hadden bezet, de Franse koningen later, Napoleon, Hitlers invloed en tenslotte overname van het land. Italianen hebben ondanks dat alles hun eigenheid en eigen cultuur weten te bewaren, zij weten hoe het spelletje te spelen. En zij zit niet alléén in die coalitie, de andere rechtse partijen hebben ook hun meningen erover. geef het maar eens een aantal maanden, dan zullen we zien.

  Like

 9. waalkade4bd8489a57 zegt:

  Met Meloni probeert de WEF mensen op het verkeerde been te zetten.

  WEF probeert tijd te winnen om ons in de WEF gevangenis te loodsen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s