Ooit oorlogen, nu vaccineren?

(Door: Rients Hofstra)

Gasten als Bill Gates, Klaus Schwab en George Soros stellen in hun eigen ‘geheime’ agenda’s en soms zelfs openlijk dat een half miljard mensen op aarde ideaal zou zijn.

Wat als er eeuwenlang geen oorlogen zouden zijn geweest. Oorlogen, moord en doodslag is van alle tijden. Voor de gelovigen onder ons al vanaf de schepping: Kaïn en Abel waren volgens Genesis 4 in de Hebreeuwse Bijbel de twee oudste zonen van Adam en Eva. Kaïn was volgens dit verhaal de eerste persoon die werd geboren en de eerste moordenaar, want hij vermoordde zijn broer Abel, de eerste persoon die stierf.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Ooit oorlogen, nu vaccineren?

 1. leeuw7 zegt:

  Nog steeds gaat de totaal onbetrouwbare Nederlandse WEF overheid door met haar illegale pharma maffia inentingscampagnes !! Het terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan narratief moet met een gelikte leugen campagne gewoon doorgaan!! De huidige corrupte nalatige Nederlandse overheid geeft geen moer om de gewone hardwerkende Nederlander!!

  Nederland wordt momenteel door een zeer grote groep gewetenloze geïnstitutionaliseerde boeven geregeerd die niet schromen om hun leugens als waarheid te verkopen!!

  Het huidige klimaatfascistische pharma maffia psychopaten kabinet van de schaamteloze nietsontziende recidiverende pharma maffia psychopaat Mark R. zou in zijn geheel preventief gedetineerd moeten worden,om de materiële en immateriële schade in Nederland nog enigszins binnen de perken te houden!!

  Ook in de VS van Amerika zijn de door de overheid gepleegde misdaden overduidelijk!!
  https://childrenshealthdefense.org/defender/anthony-fauci-net-worth-soar-pandemic/

  Stop het van overheidswege georganiseerde destabiliseren van Nederland!!
  Herstel de rechtsbescherming voor 17,4 miljoen misleide en bedrogen Nederlanders!!

  Sluit per direct alle geldverslindende onzinnige waardeloze illegale GGD test en prik lokatie’s!! Het onbetrouwbare experimentele COVID-19 pharma maffia stappenplan vloeistofje is niet gemaakt voor het welzijn of de gezondheid van de argeloze goedgelovige vaak domme Nederlanders!!

  Alleen een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal kan deze van overheidswege georganiseerde boevenbende nog berechten!!

  De huidige rechters, officieren van justitie, advocaten, door de overheid betaalde denktanks, aan de overheid gelieerde geldverslindende wetenschappelijke instituten zijn spijtig genoeg daders van zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid geworden!!Ook zeker 100 tweede kamerleden zijn aantoonbaar medeplichtig aan zeer zware misdrijven tegen de menselijkheid,wegens “opzettelijk “ nalatig plichtsverzuim!!!

  Nederland is momenteel een ordinaire bananenrepubliek!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Like

 2. Julia zegt:

  Kijk wel uit ik moet er nu voor zorgen mijn immuunsysteem up to date te houden dus ik eet gezond, eet vlees, vis en alles wat goed is (hoe is straks mijn energierekening betaal zie ik dan wel weer want ondanks veel betalen worden we flink op rantsoen gezet) vandaar dat ik er niet aan denk om een experimenteel vaccin te nemen met name omdat ons barre tijden staan te wachten van flinke energiearmoede, kou en honger dus een goede weerstand is een must.

  Like

 3. ronjaspers zegt:

  Een stille oorlog met stille wapens,afkomstig uit bilderberg documenten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s