7% hoger dan in Duitsland! Inflatie geëxplodeerd naar 17%!

(Door: Michael van der Galien)

Het wanbeleid van het kabinet brengt de gewone Nederlander nóg meer aan de bedelstaf dan we al dachten. De inflatie in september bedraagt namelijk maar liefst 17,1%. Dat is niet alleen een nieuw record; het is een verpulvering van het oude record. En het betekent ook dat Nederlanders massaal aan de bedelstaf gebracht worden.

In september zijn de gemiddelde prijzen van normale producten – producten waar we allemaal gebruik van maken – met maar liefst 17,1% gestegen. Dat zegt het Centraal Bureau voor de Statistiek. Deze berekening is een eerste raming, later volgen de details, maar het is vrijwel zeker correct (mogelijk een paar tienden hoger of lager).

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op 7% hoger dan in Duitsland! Inflatie geëxplodeerd naar 17%!

 1. Hovawart zegt:

  De onbekwaamheid van Kaag en het zich onverzoenlijk blijven gedragen, het niet tot toegevingen bereid zijn, het onvermogen om op argumenten te kunnen overtuigen is het grootste gevaar binnen onze dictatuur……
  Die norse en stoïcijnse uitstraling ophouden omdat men zich verongelijkt voelt, wetende dat elke vraag of motie van de oppositie niet gepareerd kan worden zonder ruggenspraak te houden met Rutte, dat maakt an dit kabinet een Theater van de Lach,…….wat kunnen we anders?

  Like

 2. BosscheBol zegt:

  Het kan ze geen ene zak schelen. Zij eten, drinken, snuiven en vliegen er niets minder om. Het zijn psychopaten: alles draait om hun alleen, ze omringen zich met ja-knikkers en zuigen alles en iedereen leeg die in hun buurt komt.

  Geliked door 1 persoon

 3. Rene zegt:

  Ooo waneer gaat de bezem er een flink door heen. Wat is dit toch voor onkruid Als ik er aan denk word ik al gillen waker van dat stel ongeluk vogels Er moet toch eens iemand zijn die dit spel van deze miskiepers stop.!

  Like

 4. Belozersky zegt:

  Duitsland is eerder gestart met hun steunprogramma s(95 miljard). Verklaart dat Nederland veel hoger zit met inflatie. Op nr 2 in de EU(17% Sept) Nederland. Estland staat nr 1. Het verkeerd buitenlandsbeleid van de EU en de NAVO wreekt zich maar niemand spreekt het uit op de publieke omroep. Het is zorgelijk dat niemand zich daar kritisch mag uitlaten.

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  En nog zien de mensen niet dat hier een groter plan achter zit.Die crissisen zijn opzettelijk gecreerd,net als de hoofdzakelijke islamitische invasie naar europa.Ook de dodelijke corona vaccinazi,s zijn allang geleden gepland,ook de klimaathoax.De satanische globalistische elite willen 90% van de wereldbevolking uitmoorden,de overige 10% dient als slaven.Het uitmoorden gebeurt momenteel met die dodelijke corona vaccinazi,s eventueel i.c.m.oorlog of uithongeren.Welkom in de hel van de NWO (great reset)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s