Amerikaanse helikopters cirkelden weken boven Nord Stream

(Vertaling: “Malpaso”)

Er komen steeds meer verontrustende details aan het licht in verband met de ontploffingen van de twee Nord Stream-pijpleidingen in de Oostzee. De Arabische nieuwszender ‘Al Mayadeen’ en ‘Israel National News’ melden dat weken voor de aanval Amerikaanse helikopters met een opvallende frequentie boven het zeegebied cirkelden waar de fatale explosies plaatsvonden op 26 september.

Dit kan worden gereconstrueerd met behulp van de vluchtgegevens van de online service ‘Flightradar24’. Volgens deze gegevens cirkelde begin september, iets minder dan een maand voor de explosies, een Sikorsky MH-60R Seahawk-helikopter van de Amerikaanse marine steeds urenlang op verschillende opeenvolgende dagen – vooral op 1, 2, 3 september en later – boven het gebied van de beschadigde aardgaspijpleidingen niet ver van het Deense eiland Bornholm. Volgens deze luchtverkeer-volgsite vloog de Amerikaanse helikopter meermaals van het Poolse Gdansk precies naar het gebied waar de Nord Stream-pijpleidingen liggen.

Op 10 en 19 september vlogen ook Amerikaanse helikopters boven Nord Stream 1 en in de nachten tussen 22 en 25 september bleven verschillende helikopters uren boven de plaats hangen van latere explosies. De helikopters die in de nacht van 22 op 23 september en 25 op 26 september in de lucht waren, lieten bijzonder verontrustende flight tracks achter. In die nacht cirkelde een MH-60R Strike Hawk-helikopter maar liefst negen uur lang boven een zeegebied op ongeveer 250 kilometer van Bornholm, van ongeveer 17.30 uur tot 02.30 uur Centraal-Europese tijd. De ‘Strike Hawk’ kan onder andere onderwaterdoelen bestrijden.

Geen reparatiewerkzaamheden

Er zullen geen herstelwerkzaamheden plaatsvinden aan de Nord Stream pijplijnen 1 en 2. Dergelijke taken zouden door Rusland in opdracht moeten worden gegeven en betaald, omdat Rusland eigenaar is van de pijpleidingen. En de EU zou haar sancties tegen Rusland moeten opheffen om het werk uit te voeren. Dat is niet te verwachten in de nabije toekomst. Het tijdvenster voor een eventuele reparatie sluit in oktober. De buizen zitten momenteel vol met zout water. Zonder onmiddellijke actie zal dit de buizen corroderen, die van buiten, maar niet aan de binnenkant, tegen corrosie effecten zijn beschermd. Dit weten ook de overheden, die het volledige Nord Stream-project nu dus blijkbaar al hebben afgeschreven.

Met het verlies van Nord Stream verliest de Duitse economie (weer) vele miljarden

De Duitse krant ‘Bild’ vatte het Westerse probleem als volgt samen in een citaat van een vermeende Rusland-expert: “De vraag is niet van technische, maar van politieke en juridische aard. Een heleboel sancties tegen Russische gasleveranties zullen moeten worden opgeheven voor reparaties. De schepen die de bouwwerkzaamheden zouden kunnen uitvoeren, moeten daarvoor toestemming krijgen. Gazprom moet de reparaties betalen. Ook de nodige technologische oplossingen moeten beschikbaar worden gesteld.”

Deze problemen zullen nooit op tijd worden overwonnen – dat wil zeggen, in een paar weken. Tot nu toe is meer dan de helft van het aardgas in de pijpleiding al gelekt. Het spreekt voor zich dat de rest ook zal ontsnappen. En dan zal Nord Stream geschiedenis zijn.

Tucker Carlson on the Nord Stream Pipeline

video Israelnationalnews

Bron:
freewestmedia.com

Vertaald uit het Engels door:
Malpaso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Amerikaanse helikopters cirkelden weken boven Nord Stream

 1. Oliedom zegt:

  Die keken, net als judas segers, vast naar de sterren, of die nog gunstig voor hun staan😝

  Like

 2. Andre zegt:

  41 mm staalwand dikte en daaromheen 110 mm gewapend beton en dan ook nog ingegraven op de zeebodem.

  Like

 3. bobzelf zegt:

  IK WIL NIET ZEIKEN HOOR .MAAR WAAR WONNT DIE SNUITER ..

  YESHUA HAMASHIACH leeft!!) WAAR OP EEN GRIEKS EILAND ??

  OF IS DAT DIE ZELFDE MAFKEES . VAN DE 15 GEBODEN

  DIE NOU ZO’N 4000 JAAR . IN DE SINAI STAAT . BIJ BUSSTOP 39

  CAIRO — JERUZALEM ??

  IK VRAAG DIT EVEN VOOR EEN VRIEND . OP DE EFTELING

  OOM JERICHO .EFFE LEKKER TOETEREEEEEE

  Geliked door 1 persoon

 4. droevige mof zegt:

  De CIA waarschuwde Duitsland voor een sabotageoperatie door de
  Oekraïners, niet de Russen. Het is vreemd dat de Engelse editie van de tot nu toe aan de VS gelieerde SPIEGEL dit meldt.

  “The Germans were warned in summer by the CIA about a possible attack scenario on the Nord Stream pipelines. U.S. intelligence claimed to have intercepted Russian communications in which concerns were expressed about possible Ukrainian attacks on Western infrastructure. The Ukrainians allegedly tried to rent a boat in Sweden for this purpose. The CIA did not consider the scenario of a Ukrainian attack to be very credible, but the mere fact that the possibility of an attack on Western infrastructure was mentioned by the Russian side prompted the Americans to warn the Germans about the scenario.”

  Kennelijk wil de Duitse regering via SPIEGEL de regering-Biden laten zien dat men in het uiterste geval zelfs de waarheid vertelt, maar alleen in het Engels.
  https://www.spiegel.de/international/sabotage-in-the-baltic-nord-stream-attacks-expose-vulnerability-of-european-infrastructure-a-03337f93-a32a-40a1-9266-fc2692289e33

  Like

 5. bobzelf zegt:

  HET WORDT NU SNEL HEEL DONKER IN DUITSLAND
  DUS OOK EUROPA …

  U WILDE GEEN UKRAINE NIET BIJ DE NAVO ROEPEN

  DUS U STERFT NU VOOR UKRAINE EN USA. KNAP TOCH ??

  SLAVA ZELENSKI . WHAHAHAHA

  MIN GOD WAT BENT U DOM

  DUS U GAAT HET HEEL KOUD KRIJGEN VOOR EEN MASSAMOORDNAAR MET EEN KEPPELTJE ??

  FABIEKEN GESLOTEN. . IN DE WW .. GEEN GELD. GEEN VRETEN HEERLIJK

  HET WAS EEN WIJS BESLUIT .

  EN DAN GEWOON STEMMEN OP EEN VENT MET EEN ZEIKRUG

  DIE ROEPT HET IS OOK UW OORLOG ..

  IK ZAL DAAR MORGEN OP HET STRAN EENS OVER NADENKEN LOSERS

  WHAHAHAHAHAHA

  Geliked door 2 people

 6. Henk der Niederländer zegt:

  Is het varhaal moeilijk???
  Ik dacht niet echt.
  Biden heeft gezegd dat Nordstream 2 niet zal gaan werken en heeft daarmee de gasleveranties naar Europa verzekerd.
  Dat de Amerikanen de Europese vraag naar gas niet kan garanderen is alleen bijzaak want moeilijke leveranties leveren een prijswinst opvoor de Fracking bussnis in de USA en daarmee winst voor de Amerikaanse belastingpot.
  Je moet ergens het geld vandaan halen om de oorlog inOekraine te financieren nietwaar.
  1 en 1 is in mijn ogen nog altijd 2
  Het zou tijd worden om zich eens achter de oren te krabben en eens na te denken wat er geopolitiek gebeurd en het voorbeeld van Tsjechie te gaan volgen.
  Maar ja Ik ben nog niet zo wakker en zo, en geloof dus niet dat de Nederlander zich enige gedachten laat gaan over hetgeen er werkelijk gebeurd.

  Geliked door 2 people

 7. BosscheBol zegt:

  Ze zullen het nooit toegeven. Ze zullen Rusland de schuld geven (ook al is dat nog zo onlogisch) en de zombies zullen dat geloven.

  Europa is nu definitief het slaafje van Amerika. Ze zullen economisch geen schim meer zijn van wat ze geweest zijn. Het kan de Amerikanen niets schelen. Ze streven naar een kernoorlog uitgevochten in Europa. De zombies zwaaien blij met hun EU-vlaggetjes. Ze juichen voor Zelensky en voor Biden.

  Like

 8. Groene Leeuw zegt:

  De Russen moeten de reparaties nooit gaan betalen

  Like

 9. Olie bol zegt:

  Dus mijn gedachte en van velen komen toch uit

  Like

 10. Dewaere zegt:

  07-02: “Biden: einde Nordstream 2 als Poetin Oekraïne binnenvalt”
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1239684423/biden-einde-nordstream-2-als-poetin-oekraine-binnenvalt

  President Biden on Nord Stream: “We will bring an end to it.” 7 feb. 2022

  Geliked door 1 persoon

 11. Mike zegt:

  Met Trump hadden we al deze shit niet gehad.

  Like

 12. Julia zegt:

  Misschien kan onze oorlogshitser Rutte wel antwoord geven uiteindelijk is hij niet vies van smerige spelletjes. Hoe kan het zo zijn dat de msm en de staatspropagandazenders met een vinger naar Rusland wijzen terwijl er geen enkel bewijs is. Kortom puur hetze tegen Rusland om de boel verder te laten escaleren en de haat tegen de Russen verder aan te wakkeren. De Westerse regeringleiders zijn knettergek we zien wat die zogenoemde sancties en de hetze tegen de Russen Europa heeft gebracht, energiearmoede, meer en meer armoede, omvallen en faillissementen van bedrijven, tekort aan grondstoffen, onbetaalbaar voedsel en wat ons verder nog voor een ellende te wachten staat. Met dank aan oorlogshitsers zoals o.a. Rutte en de rest van de WEF globalisten binnen Europa, de VS en de Navo. Waarvoor voor een corrupte Zelensky de miljarden bedelaar en bedelaar voor nog meer moordwapens waar nog meer burgers de dupe van zullen zijn. Het is de grootste oorlogsmisdaad sinds WOII gesteund door een groot aantal oorlogshitsers die de ondergang van miljoenen Europeanen hebben getekend. Laat wat mij betreft de pleuris maar eens goed uitbreken zodat we van de propaganda Oekraïne worden verlost en veel Westerse regeringleiders het flink voor de kiezen krijgen . Niet meer normaal wat zij miljoenen eigen burgers hebben aangedaan en niet meer te vergeven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s