Berlijn krijgt eerste homoseksueel-lesbisch kinderdagverblijf

(Vertaling: E.J. Bron)

In de groepen moet voorgeleefd worden hoe het is om homoseksueel of lesbisch te zijn. Het adviesbureau homoseksuelen Berlijn bewandelt nieuwe wegen en opent in het voorjaar van 2023 het eerste homoseksueel-lesbisch kinderdagverblijf van Duitsland. In de groepen “Rozerode tijger” en “Geelgroene panter” dient voorgeleefd te worden hoe het is om homoseksueel of lesbisch te zijn.

“Dan zijn er bijvoorbeeld tien gebruikelijke kinderboeken en gewoon drie, waarin de prins met een prins trouwt”, legt het hoofd van het adviesbureau homoseksuelen Berlijn, Marcel de Groot, het concept uit. Zo dient het voor de kinderen gemakkelijker te worden om later een keer uit de kast te komen als ze homoseksueel zijn.

De belangstelling voor het nieuwe kinderdagverblijf is in ieder geval groot. Tot nu toe zou men al 60 aanmeldingen hebben ontvangen, in totaal is er plaats voor 93 kinderen. Bij de belangstellenden gaat het om regenboogfamilies, maar ook om andere Berlijners, die gewoon in de buurt wonen.

Bron:
oe24.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Berlijn krijgt eerste homoseksueel-lesbisch kinderdagverblijf

 1. Léon van Duren zegt:

  https://www.theepochtimes.com/planned-parenthood-doctor-testifies-men-can-get-pregnant-this-is-medicine_4765978.html?utm_source=newsnoe&src_src=newsnoe&utm_campaign=breaking-2022-09-30-2&src_cmp=breaking-2022-09-30-2&utm_medium=email&est=aRr40xt1h0dfglrPWKPYi6sZ%2BFfOeGRdToT3daXEKfp6A0p2Xqcv3oJ%2B%2FyrjNgMS%2FuQqdQ%3D%3D

  Stop de gewetenloze satanische demoraliserende LGBTi boevenbende !!

  Het huidige Nederland is letterlijk en figuurlijk het Sodom en Gomorra aan de Noordzee!! Alles wat DE SCHEPPER van hemel en aarde geboden heeft wordt overtreden door lesbische en homofile ziekmakende politici zoals de psychopaten Rob J. ,Kajsa O. ,en zeer veel andere gewetenloze door satan geïnspireerde minkukels in de tweede kamer!! Zeer vele demoraliserende ziekelijke tweede kamerleden hebben twee dagen onnodig gedebatteerd over de walgelijke onnodige satanische transhumanistische transgender wetgeving!!De huidige tweede kamer wordt voor een groot deel momenteel gedomineerd door van de satan geïnspireerde smeerlappen!!

  De oordelen stapelen zich op voor Nederland door o.a: de gewetenloze transhumanistische fascistische WEF politieke partijen zoals D’66!!

  Maar al zijn hun leugens nog zo snel de WAARHEID (=YESHUA HAMASHIACH) achterhaalt haar wel!!

  Stop het demoraliserende psychopaten kabinet van de gewetenloze schaamteloze fantast Mark R ., en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele corrupte totaal verdorven ambtenaren !!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 4 people

 2. Peter. zegt:

  De wereld is doodziek,kinderen opleiden voor de homobende ,heeft Demmink zich al aangemeld als kleuterleider .

  Geliked door 3 people

 3. Olie bol zegt:

  Zulke mensen moeten nooit kinderen kunnen krijgen, of ben ik te ouderwets. .

  Geliked door 5 people

 4. paulien zegt:

  Wat een gave agenda die ze denken uit te rollen ,ook gave ouders

  Geliked door 2 people

 5. BosscheBol zegt:

  Dit schijnt het belangrijkste te zijn voor Europa. Zijn we wel voldoende politiek correct? Wokie-wokie? En leren we onze kinderen al vroeg genoeg dat ze homo kunnen zijn? Of in het verkeerde lichaam geboren? Dat ze operaties kunnen ondergaan?

  Massa-immigratie, economische ondergang, kou en honger is allemaal minder belangrijk.
  Het is KRANKZINNIG.

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  Ik ben twee en ik ben gay,……….waar zijn ze um gottes willen mee bezig?

  Geliked door 2 people

 7. droevige mof zegt:

  Ik heb het vage vermoeden dat er in het voorjaar van 2023 in Duitsland andere behoeften zullen zijn dan het openen van een LGBT-kinderdagverblijf. Tegen die tijd zal zelfs het laatste deugdmensje zich gerealiseerd hebben dat zijn “Bonterepubliek” Duitsland voorlopig de pijp uit is.

  Geliked door 1 persoon

 8. Oliedom zegt:

  Dat laatste hebben wij voor een groot deel te danken aan judassen zoals die segers van de Cu en die Cda kliek, die asielkrijsers/ statushouders/ gezinsherening in stand houdt op kosten van de Nederlanders en dat idiote gedoe met die transgender troep enz., komt door die dictators 66 gestoorden.

  Geliked door 2 people

 9. Henk der Niederländer zegt:

  Ik hoop het je hopen Droevige maar deze Amerikaanse gekte is al te ver doorgedrongen in het Europese gedachtengoed.
  Laat Ik het duidelijk stellen, Europa is naar de kloten.

  Geliked door 3 people

 10. Léon van Duren zegt:

  https://vm.tiktok.com/ZMFNhj7gR/

  Zomaar een fragment met een paar gewetenloze psychopaten!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren

  Geliked door 2 people

 11. jungleelephant zegt:

  Zo blij dat ik geen schoolgaande kinderen meer heb!

  Geliked door 1 persoon

 12. Mike zegt:

  Dieren zijn eigenlijk slimmer dan mensen.
  Die doen tenminste niet aan al die gekkigheid.

  Like

 13. Wim zegt:

  Interessant ook om te weten: https://tinyurl.com/2kcy8j36

  Daaruit de volgende (vertaalde) passage:

  Een blik op het management van het adviesbureau homoseksuelen veroorzaakt echter opschudding. Een van de leden, de socioloog Rüdiger Lautmann, wordt er namelijk van beschuldigd voorstander te zijn van pedofilie. In 1994 publiceerde hij een boek met de titel “De lust voor het kind. Portret van de pedofiel”. De beschuldiging: hij bevorderde daarmee pedofilie. Drie jaar later werkte hij mee aan een brochure over kinderen en seksualiteit, waarin staat dat seksualiteit tussen kinderen en volwassenen “in principe een goede zaak is”.

  Ja, echt een kinderdagverblijf waar je je kind aan zou willen toevertrouwen…

  Geliked door 2 people

 14. Julia zegt:

  Mijn weerzin tegen die LBHT doorgeslagen idioten wordt met de dag groter. Laat kinderen met rust en verbiedt deze doorgeslagen waanzin. Wat ben je voor een ouder om überhaupt een kind naar dit LBHT ziekelijke instituut dat zich kinderdagverblijf noemt te sturen. Het moet ook verboden worden dat homostellen en lesbische vrouwen kinderen kunnen adopteren c.q. opvoeden we zien wat voor een gekkigheid er uit voort komt. Een kind behoort opgevoed te worden door een man en een vrouw dat is de natuur klaar uit amen.

  Geliked door 2 people

 15. karton zegt:

  Dat zal me nog een hele toestand worden in die kleuteropvang !
  Binnenkort klimt er zo’n mannetjes-kleuter in de box bij een vrouwtjes-kleuter, voor je ’t weet komt er, náást die kleuter-opvang een
  kleuterbaby-opvang.
  Ach, zit ik me druk te maken om een paar parende kleutertjes, er zullen vast wel condoompjes worden verstrekt in die kleuteropvang, toch ?

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   karton.Twee homo,s met een geadopteerd jochie komen bij de kleuteropvang.Ze zeggen tegen de jufvrouw wat is hij toch lief en rustig.Zegt de jufvrouw,moet je hem is horen als je die fopspeen uit zijn kont trekt.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s