Duitse federale politie: “We zitten midden in een nieuw 2015!”

(Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse federale politie slaat alarm! Met dramatische woorden richt Heiko Teggatz, de voorzitter van de vakbond van de Duitse federale politie DpolG, zich nu tot het publiek: “We zitten midden in een nieuw 2015!” In een brandbrief aan de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Nancy Faeser (SPD) roept hij op tot de invoering van controles aan de tot de Schengen-zone behorende grens met Tsjechië.

Er komt geen einde aan de stroom illegale migranten naar Duitsland. De treinroute Praag-Dresden is ondertussen een van de belangrijkste routes. Teggatz beschuldigt de Tsjechen volgens “Welt” van passiviteit. Omdat de Duitse federale politie inmiddels echter in de treinen controleert, wijken veel migranten uit naar het zich laten meenemen met de auto via provinciale wegen. De binnenkomst met de auto kost ca. € 400,- smokkeltarief per persoon.

Teggatz dringt op de invoering van in ieder geval tijdelijke grenscontroles met de Tsjechische Republiek aan. In een brief aan minister van Binnenlandse Zaken Faeser bericht hij van “explosief stijgende vaststellingen” van ongeoorloofde binnenkomsten naar Duitsland. “We zitten midden in een nieuw 2015”, waarschuwt de voorzitter van de politievakbond.

De treinroute Praag-Dresden is een van de belangrijkste routes, voor zover de migranten niet uitwijken naar routes over provinciale wegen. Tot zeven maal per dag vertrekt de Eurocity van de Tsjechische hoofdstad naar de hoofdstad van de Duitse deelstaat Sachsen. In documenten van de veiligheidsautoriteiten wordt de regio duidelijk benoemd als hotspot. Ze zou een belangrijke rol spelen bij het constant stijgende aantal migranten dat naar Duitsland wil: in de eerste helft van dit jaar werden 36.100 verboden grensoverschrijdingen vastgesteld – bijna 50% meer dan vorig jaar!

De situatie zou alweer net zo zijn als in 2015, bevestigen ook agenten ter plaatse. Met andere woorden: de herfst van 2015 is terug zonder dat iemand dat met het oog op de bedekking door het wereldpolitieke gebeuren (Oekraïne-oorlog, energiecrisis) goed in de gaten had!

Ook in Oostenrijk alarmfase rood

Ook aan de Oostenrijks-Hongaarse grens escaleert de situatie. De stroom migranten naar het Burgenland houdt onverminderd aan. Volgens de politiedirectie van de deelstaat worden er per dag gemiddeld 400 illegalen opgepakt. Alleen al in het stadje Deutschkreutz (district Oberpullendorf) vond in de afgelopen week een ware bestorming door illegale migranten uit Syrië, India, Turkije en Afghanistan plaats. “De politie en het leger waren voortdurend in actie, ze konden het oppakken van de vreemdelingen nauwelijks de baas”, berichtte de Oostenrijkse krant “Krone”.

Maar terug naar de Duits-Tsjechische grens. Een federale agent, die begrijpelijkerwijs niet genoemd wil worden, stelt ter plaatse de terechte vraag: “Welke zin hebben grenscontroles überhaupt zolang het toverwoord ´asiel´ het toegangsbewijs in het sociale paradijs Duitsland is.”

Bron:
deutschlandkurier.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Duitse federale politie: “We zitten midden in een nieuw 2015!”

 1. bobzelf zegt:

  GOH LEKKER MAN . NOG MEER NEUE FREUNDE EN DIE LEKKERE LUCHIES
  EN
  DAN DUITSLAND VOLGEND JAAR HELEMAAAL OP ZIJN REET
  ZONDER GAZZZ..

  IK MAG DAT WEL .. GEINIG HOOR

  WIJF PLEITE.
  KACHEL UIT ..
  KINDEREN ONDER DE ZEIK ..
  MET JE KOUWE KLAUWE HOUTJES HAKKE .

  JE LACHT WAT AF IN DIE MEER DAN GEWELDIGE EU WHAHAHAHA

  EN 22 JAAR GELEDEN BEN IK PAS BEGONNEN OVER
  ONZE FENOMENAL ZALM EURO EN . SS BRUSSEL

  HEERLIJK . STEEK DE MOORD MAAR DAN OOK

  OOM FUCKING ASHOLES

  OOM GAZZZPROMM

  Geliked door 2 people

 2. Rensk. zegt:

  Ach ja, hoor net op de buis: er mag niemand buiten slapen. Dan zeg ik: maar onze eigen daklozen mogen wel buiten slapen volgens deze mensen. Dat zeggen ze niet, maar ze laten wel zien waar de prioriteiten liggen. Met onze daklozen valt geen geld te verdienen. Geld geld geld geld ik wil meer meer meer meer nog meer nog meer desnoods over lijken ik wil dat is de mores van veel van die mensen, die voor de buis worden gehaald. En o wat deugen ze toch. In het cachot met deze slopers van de maatschappij

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Dat klopt niet helemaal hoor, vergeet niet dat deze toekomstige NEP-Nederlanders gelijke rechten hebben.
   Ze wachten alleen nog even op ’t Officiële “Papiertje”.
   Dus ze mogen best klagen als bijv. ’t eten niet lekker is, of erger als ’t niet HALLALIG is, het matras is niet naar hun wensen, geen aparte kjinderkamers, etc, etc.

   Geliked door 1 persoon

 3. Olie bol zegt:

  Dat verdrag hè met de EU. Die 25 miljoen mensen dat is nog niet bereikt het verdrag met de EU loopt tot 2050 maar niemand heeft dit gelezen.

  Geliked door 2 people

 4. Oliedom zegt:

  Die Duitsers “regering” zijn net zulke idioten, als “ons” rampenkabinet en compleet van het padje af met dat opvangen van die asielkrijsers/statushouders, wir schaffen das nie
  en dat moeten wij ook niet willen alleen al, omdat wij dan de hele westerse wereld naar de kloten gaan helpen met dat soort tuig, wat zich NOOIT zal en wil aanpassen.

  Geliked door 1 persoon

 5. BosscheBol zegt:

  Tja. Deutschland schafft das, vinden de gekke politici, en de Duitsers stemmen massaal op die gekken, dus ze vragen er zelf om.
  Midden in hun economische ondergang gaan ze nog eens tienduizenden “vluchtelingen” opnemen. Dan zal het wel goed komen???

  Like

 6. apollonia652014 zegt:

  Het houd niet op, niet vanzelf.

  Geliked door 2 people

 7. Ravian zegt:

  Doodmoe wordt ik van dit niet bestaande probleem.
  Je pakt ze op en flikkert ze je land uit.
  Probleem opgelost.

  Like

 8. jungleelephant zegt:

  Overal het zelfde!En volgens CU doen we niet genoeg en Eric van der Burg staat op het standpunt:Hoe meer asielzoekers hoe beter!!!!Wanneer is genoeg daadwerkelijk genoeg?Wanneer gooien we kabinet,Coa en vluchtelingenwerk achter de tralies?Waar ze,voorgoed,thuis horen!Wanneer komt het bankhangende volk eindelijk eens in actie?Misschien als wij onze huizen uit worden geschopt?

  Geliked door 1 persoon

 9. Qvic zegt:

  Wacht maar als in Duitsland de energie op is en er black-outs komen en dan geen licht, warmte en water meer uit de kraan komt. Met digitaal geld niets meer iets aan hebt. Dan zal ook die toestroom zo 180 graden kunnen draaien, als er niets meer iets te halen valt. Vooral nu het steeds kouder wordt.

  Geliked door 2 people

 10. Léon van Duren zegt:

  Het waanzinnig waardeloze verdrag van Schengen had allang verscheurd moeten worden!! Alleen domme mensen zijn voor het ongelimiteerd vluchtelingen laten binnenkomen!!! Grenzen zijn nodig om mensen en volkeren tegen elkaar te beschermen!! Met de illegale onheuse buitenproportionele Corona plandemie werden plotseling wel alle grenzen van het toelaatbare overschreden en zelfs landsgrenzen gesloten !! Er werd door meerdere gecorrumpeerde gecriminaliseerde overheden illegale eisen gesteld dat men zich moest laten vaccineren met een geldverslindende experimentele op niets gebaseerde COVID-19 pharma maffia vaccinatie!! Zonder de fascistische totalitaire QR code zou je binnen Europa niet meer vrijuit kunnen reizen!! Dit was ook een voorstel van de oorlogsmisdadigster , de horror dokter Ursula von der L ,die voorstelde om alle Europeanen verplicht te laten inenten met een ongecontroleerde experimentele pharma maffia vloeistofje van de criminele Big Pharma bedrijven!!Alle Europese bestuurders die de vluchtelingen stromen geen halt wilden (willen toeroepen,moeten in het vervolg verplicht worden hun woningen open te stellen voor vluchtelingen ,en ook inclusief de kosten van opvang,plus ziektekostenverzekering te gaan betalen voor de op te vangen vluchtelingen !! De kosten voor vluchtelingenopvang mogen absoluut niet worden verhaald op de hardwerkende Europese belastingbetalers!!

  Deze wetgeving moet zo snel mogelijk ingaan,zodat mensen als pharma maffia terroristenvereerster Sigrid K. ,Frans T. ,de schaamteloze nietsontziende recidiverende pharma maffia psychopaat Mark R,en hun zeer vele geïnstitutionaliseerde onbetrouwbare trawanten verplicht worden de vluchtelingen in hun eigen huizen te gaan huisvesten ,en ook de kosten van levensonderhoud (inclusief ziektekostenverzekering)van de vluchtelingen te gaan betalen!!

  Ook moeten onafhankelijke tribunalen georganiseerd worden waarom waarschijnlijk met opzet deze vluchtelingen crises zijn veroorzaakt door de zeer vele bovengenoemde gecorrumpeerde gewetenloze klimaatfascistische pharma maffia psychopaten !!

  Hoe komt het dat landen als Qatar,Saoedi-Arabië,Iran, de verenigde Arabische Emiraten ,Koeweit,China,Pakistan ,enz……. vrijwel geen islamitische vluchtelingen kunnen of willen huisvesten!!!

  Al is de leugen nog zo snel de WAARHEID achterhaalt haar wel!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 11. Léon van Duren zegt:

  De sloop van Nederland en Europa moet geweldloos gestopt worden ,i.p.v. dat in de nabije toekomst de zeer vele geïnstitutionaliseerde medeplichtige klimaatfascistische pharma maffia misdadigers op elke hoek van de straat door hun bevolkingen persoonlijk worden gelyncht vanwege de door hun gepleegde misdaden tegen de menselijkheid!!

  Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde klimaatfascistische pharma maffia misdadigers te gaan berechten!!!

  Momenteel zijn rechters, officieren van justitie, advocaten, door de overheid betaalde denktanks, aan de overheid gelieerde geldverslindende wetenschappelijke instituten daders geworden van zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid,i.p.v. verdedigers van de rechtstaat!!De Nederlandse rechtsstaat is met voorbedachten rade vrijwel geruïneerd!!Het preventief detineren van de zeer vele gewetenloze hoofddaders zou al een geweldloze stap in de goede richting kunnen zijn !!

  https://niburu.co/het-complot/17839-wanneer-komt-de-echte-woede-uitbarsting-van-het-volk

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 12. droevige mof zegt:

  Het is niet de eerste keer dat de federale politie (Bundespolizei) de regering openlijk bekritiseert. Dat is moedig, want het zijn ambtenaren met een bijzondere loyaliteitsplicht. Maar tegelijkertijd weten ze dat zonder hen de regering machteloos is.
  Gisteren kondigde minister van Volksgezondheid Lauterbach aan dat Duitsland in oorlog is met Rusland. Wat betekent dat? Wil de regering nu de staat van beleg afkondigen om de rust in het land af te dwingen? Zowel de Bundespolizei als de Bundeswehr zullen niet meespelen. De leiding van de Bundeswehr weet wie de pijpleidingen heeft vernield…

  Geliked door 1 persoon

 13. Frits zegt:

  Politie en leger moeten zelf het heft in handen nemen en de regering afzetten. Niet alleen in DU maar in praktisch alle EU-landen. Als men terug naar normaal wil. Wat jaren gaat duren en waarvoor het eigenlijk al veel te laat is. Maar niks doen is geen optie doch zelfvernietiging.

  Geliked door 1 persoon

 14. Republikein zegt:

  Ja, ze worden opgepakt…….
  Tegenhouden is niet mogelijk?
  Aanleggen, richten, vuuuurrrrrrr, tenslotte is het oorlog!

  Geliked door 2 people

 15. R. zegt:

  Eigenlijk is het heel gemakkelijk….niemand heeft nl. recht op asiel, kmdat men al door veilige landen buiten en binnen Europa is gereisd! Het is een verdienmodel geworden voor de Duitse COA en Vluchtelingenwerk! Zij willen hun banen behouden en het liefst zoveel mogelijk asielzokers het land in hebben…

  Geliked door 1 persoon

 16. Willem zegt:

  Geef ze de keuze : een kogel of een enkeltje Saudie-arabie.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s