Kwaadaardige opzet . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Kwaadaardige opzet . . .

 1. leeuw7 zegt:

  t.a.v: De AIVD, Het NCTV , De MIVD, De Koninklijke Marechaussee, de nationale recherche, De Rijksrecherche, De Raad voor de rechtspraak, Het Openbaar Ministerie, Justitie, Defensie, Politie, en andere eventueel moedige
  overheidsinstanties!!

  Laffaards kom uit uw ivoren torens van angst, en pak de zeer vele geïnstitutionaliseerde WEF oorlogsmisdadigers op voordat het te laat is!!
  Voorkomen is beter dan genezen!!!Vaak zijn de te goed betaalde leidinggevende een hopeloze sta in de weg!!

  Laffe overheidsdienaren kunnen een volk niet tot zegen zijn!!!

  De huidige gewetenloze Nederlandse regering is een geïnstitutionaliseerde klimaatfascistische pharma maffia psychopaten bende zonder enige normen en waarden!!

  De gewetenloze nietsontziende WEF psychopaat Mark R. is het toonbeeld van een zeer gevaarlijke liegende en bedriegende collaborerende misdadige wetteloze sociopatische psychopaat!! Liegen en bedriegen is het adagium van deze wetteloze hufter!!Ook de meerderheid van de waardeloze ruggengraatloze minkukels in de tweede kamer zijn aantoonbaar medeplichtig aan zeer zware misdrijven tegen de Nederlandse bevolking!!!

  De zware criminelen zitten niet in de gevangenis ,maar in de tweede kamer om de WEF bendeleider Mark R.,en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde klimaatfascistische pharma maffia criminele trawanten van dienst te zijn!!

  https://www.frontnieuws.com/deze-winter-zal-zwaar-zijn-maar-de-volgende-zal-nog-erger-zijn-eu/

  Oorlogsmisdadigers zoals de klimaatfascistische pharma maffia fantast Mark R . wint geen oorlogen !!De klimaatfascistische pharma maffia psychopaat Mark R. hoort op één plaats thuis en dat is de gevangenis in afwachting van zijn berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 4 people

 2. Annette zegt:

  Door beide😜

  Like

 3. leeuw7 zegt:

  https://www.frontnieuws.com/muammar-gaddafi-ze-zullen-een-virus-creeren-en-het-antidotum-ervoor-verkopen/

  Zelfs deze onfrisse figuur durfde voor de VN te onthullen waar zijn boosaardige WHO (VN)trawanten mee bezig waren!!

  Deze man is waarschijnlijk in opdracht van de VS van Amerika gedood,om toch maar niet nog meer feiten aan het licht te brengen!!

  Ook Libië is het dankzij het optreden van de NAVO psychopaten een rotzooi van jewelste geworden!!Er zijn nu in Libië meer “Gaddafi’s” dan ooit te voren die elkaar naar het leven staan!!Maar gelukkig kunnen de vaak islamitische Libiërs zich in Europa als asielzoeker aanmelden om hun verblijf op een luxe cruiseschip in het knettergekke Nederland te consolideren !!

  Stop het van overheidswege georganiseerde destabiliseren van Nederland!!
  Stop het van overheidswege georganiseerde maken van crises!!!
  Stop de huidige geïnstitutionaliseerde collaborerende Nederlandse WEF overheid!!

  Shalom van Léon van Duren(een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 3 people

 4. Andre zegt:

  ……door WEF idioten ja! Kijk naar Kaag die de uitkomst van 1+1! niet eens weet.

  Geliked door 1 persoon

 5. ronjaspers zegt:

  Vergeet het WEF,het is hooguit een dependance van de zeer rijke en machtige (nazi) bilderberg groep.De bilderberg groep is opgericht in 1954 te oosterbeek nederland,mede oprichter was de overleden nazi/sser nepprins bernhard.De nazi bilderberg groep waar het nep oranje koningshuis vuistdiep inzit is de baas in europa en niet de regeringen of politici (m.u.v. hongarije) Hier wat namen van bilderbergers:beatrix,W.A.maxima,rutte,ollongkreng,kaag,soros,henry kissinger,mabel wisse smit,aboutaleb,sharon dijksma en de lijst is nog eindeloos veel langer.

  Geliked door 1 persoon

 6. Rene zegt:

  Ja dit is toch een dikke Nexit waar .

  Geliked door 1 persoon

 7. Rensk. zegt:

  Het is schrikwekkend hoe mensen de mening van de mainstream media verkondigen en tegelijk te merken dat ze zeer slecht geinformeerd zijn. Deze mensen denken echt dat het hun eigen mening is die ze verkondigen. Ze praten de mainstream na en hebben dat niet in de gaten. Weten geeneens dat er een oversterfte is, maar hebben wel overal een mening over. Ik vind dat zeer zeer alarmerend. Hebben ook niet in de gaten dat de media de mores van de regering verkondigd en beslist geen afwijkende mening zal verkondigen. Ik zeg niets meer, want dan krijg ik met iedereen ruzie. Wel zeg ik dingen heel fijntjes (zoals er is oversterfte en dat het wel erg ongebruikelijk is dat wetenschappers daar geen onderzoek naar willen doen, als ze volhouden dat men wetenschappers gewoon moet geloven) Dat is wat ze te horen krijgen. Dan is het stil. Er zijn verder maar enkelen, die oplettend zijn. Ja ik zie het vrij somber in.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s