LOL!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; petra dreves)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op LOL!

 1. Julia zegt:

  Lol???? Dat stuk D66 ellende Jetten de tassendrager van tiran D66 Kaag moet zich kapot schamen. Bij belangrijke debatten is de D66 klimaat rat hem met vliegtuig gesmeerd hij doet niets anders dan vliegen maar loopt wel te zeiken en de klimaat terrorist uit te hangen. Zum kotzen. https://www.telegraaf.nl/nieuws/339277525/britten-kunnen-zich-deze-winter-opwarmen-voor-kachels-in-openbare-ruimtes Binnenkort zal die smerige club D66 er ook voor zorgen dat heel veel Nederlanders warmte moeten gaan opzoeken. Wie is nu nog niet klaar met de smerige laffe en laag bij de grondse WEF smeerlappen die glashard eigen volk in de kou zetten maar wel dure cruiseschepen inhuren voor de duizenden kansparels die voorzien worden van warmte en voedsel. Van mij mag morgen daadwerkelijk de algehele pleuris los barsten omdat dit wanbeleid niet meer te tolereren is.

  Geliked door 8 people

  • Andre zegt:

   ik doe mee en vooral aan gaan bellen bij onze fantastische bestuurders. Nou ik heb mn lijstje al klaar en ik neem mn moeder van 82 mee dan is ze er ook eventjes uit.

   Geliked door 2 people

   • hannah zegt:

    Als 80 jarige kan ik nu al nauwelijks buiten komen, zonder verlichting wordt het dan weer een hele winter isolement ….

    Geliked door 2 people

  • L. Sevier zegt:

   Helemaal mee eens!!!👌

   Geliked door 1 persoon

  • Skarsgärd zegt:

   Mensen krijgen nieuwe voorschotten die wel tot 10X hoger liggen dan ze hadden voor stroom…. en alles moest toch ‘elektrisch’ weet u nog ?
   Het zijn smerige vuile ratten en varkens, de meesten zien er ook uit als het een of het ander. En wat doen we normaal met die beesten: varkens worden geslacht, een halve eeuw geleden gebeurde dat her en der nog door ze ondersteboven aan hun achterpoten vast op een ladder te binden en dan hun keel door te snijden, voor zwarte- en muskusratten worden vallen gezet voor de ingang van hun holen die als ze eruit komen dichtklappen waardoor ze een langzame pijnlijke dood sterven. de Franse guillotines bij de volksrevolutie toen daar waren daar nog erg menselijk bij. De eerste van dat soort lynch-partijen verwacht ik déze winter nog, als het niet in Nl. is dan wel over de grens.

   Like

 2. karton zegt:

  Jetten wil natuurlijk dingen uitvreten die het licht niet kunnen verdragen !!

  Geliked door 1 persoon

 3. Oliedom zegt:

  Jettje (diep 😜) op de bezemsteel zetten van madam kak en allebei het land uit laten vliegen.
  Las ook net, dat wij weer Marokkanen kunnen uitzetten (dat kon sowieso al wel, mits men ballen had) dus?
  Beginnen met opruimen in die tweede kamer en daarna, die asielkrijsers en het criminele twee paspoorten tuig daarna.

  Geliked door 3 people

 4. Olie bol zegt:

  De criminaliteit zal zeker weer stijgen, opsporing verzocht zal u niet zien de tv 📺 stroom word dus onbetaalbaar, u gaat toch niet kijken van een half uur naar 3 uur vullende tv show.
  De politie is niet eens in staat om wat op te lossen.

  Geliked door 2 people

 5. Hans M zegt:

  Ja, dat zit er dik in. Berovingen, inbraken, aanrandingen en verkeersongevallen. Succes verzekerd. Zoiets kan alleen een D666-er bedenken.

  Geliked door 2 people

 6. Hovawart zegt:

  Het licht doven is één ding, maar hoe gaat Duister66 het ooit weer laten branden in de Pays-Bah?……

  Geliked door 2 people

 7. Julia zegt:

  Ach wie is nu niet klaar met die corrupte bende neem jou Jacco voorzitter MKB https://www.mkb.nl/nieuws/jacco-vonhof-nog-vier-jaar-voorzitter-mkb-nederland een eerste klas huichelaar alsmede die grijze duif Robèr Willemsen, voorzitter Koninklijke Horeca Nederland Het zijn allemaal draaipetten en volgen strikt de tirannie op van onze regering. We willen het beste voor het MKB en de horeca maar ondertussen zijn het grote voorstanders van de corona toegangspas. Wat mij betreft mogen alle bedrijven failliet gaan die aan deze discriminerende tirannie mee werken. Ik heb dat corrupte zooitje niet meer nodig en ben te trots om hieraan nimmer mee te werken.

  Geliked door 3 people

 8. Andre zegt:

  Duitsland heeft helemaal geen straatverlichting op de snelwegen maar een bedankje van hufter Habeck kan er niet af. Klimaat prins van D666 Rob Jetten heeft weer als een echte valse nicht gespiekt bij de buren.

  Geliked door 3 people

 9. droevige mof zegt:

  D66-minister Rob Jetten heeft een ge-wel-di-ge tip voor mensen met
  zonnepanelen op het dak. Als ze op energie willen besparen, en dus niet afhankelijk willen worden van dure energie geleverd door grote energiebedrijven, nou, dan moeten ze voortaan gewoon alleen de wasmachine gebruiken als de zonnepanelen extraveel energie leveren. Wat een geweldig idee.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/gouden-tip-rob-jetten-gebruik-wasmachine-als-zonnepanelen-veel-produceren-dus-niet-in-de-winter

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s