Voor de Italiaanse journaliste Oriana Fallaci stond islam gelijk aan armoede, immigratie, terrorisme en fascisme

(Door: “Balkanske priče”

De Italiaanse journaliste en schrijfster Oriana Fallaci, die in 2006 overleed, stond onder meer bekend om haar kritiek op de islam. Enkele maanden na de aanslagen op de Twin Towers op 11 september 2001 publiceerde de Italiaanse journaliste Oriana Fallaci het pamflet “De woede en de trots”. Fallaci woonde ten tijde van de aanslagen in New York en was geschokt over het brute geweld van de kamikaze-piloten, die uit naam van Allah drieduizend mensen de dood in dreven. Het was de zoveelste islamitisch gemotiveerde misdaad. De wereld staat machteloos tegenover dit redeloze geweld en gaat liever over tot de orde van de dag, alsof er niets gebeurd is. Het Westen kreeg voor het eerst echt met de islam te maken na de zogenaamde Fatwa die ayatollah Khomeini in 1989 uitsprak over Salman Rushdie. Khomeini liep toen op zijn laatste benen en had zich in de tien jaar dat hij Iran regeerde ontpopt tot massamoordenaar…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Voor de Italiaanse journaliste Oriana Fallaci stond islam gelijk aan armoede, immigratie, terrorisme en fascisme

 1. karton zegt:

  Dat de islam gelijk staat aan armoede enz. enz. is duidelijk, kijk naar de landen waar de islam de dienst uitmaakt.
  Daar hoeft een journalist(e) mij geen uitleg over te geven.

  Geliked door 2 people

  • Lot zegt:

   Armoede van cultuur, je vind er niets. Met veel moeite alleen een bioscoop. Armoede dat ze niets kunnen bouwen, voor lange tijd waren moskeeen voormalige kathedralen zoals waar johannes in begraven is. Armoede overal kieren in de woningen bouwen kunnen ze niet. Armoede in niet bezitten niets kunnen maken. En waarom was het dat wij ze nodig hadden als werkers om een slang vast te houden.
   10 jaar uitkeringen om hen hier te houden, wij kregen die niet
   Pas in 1979 kregen wij ook uitkeringen.
   Het is toch wel duidelijk dat de sociale staat is opgericht om de buitenlanders hierheen te halen.
   Neem synio. In de jaren 50 MOESTEN friezen emigreren zoals zij mij vertelden ze geen eten hadden en geen voedsel. Geen uitkeringen voor ons. Maar voor de indiegangers die bij elkaar werden gezet bij apeldoorn was er wel geld. Want werk was er niet voor die groep. De overheid is een gore discriminatie bende.
   En waarom is hier zoveel geld en kunstmest. Is allemaal artificieel. In oost europa met meer land leiden mensen honger met maar 80 euro. Wij worden overspoeld omdat wij nog het oorspronkelijke europese volk zijn, behalve in holland. En dat moest en moet en zal kapot worden gemaakt.

   Like

   • karton zegt:

    @ Lot op 2-10-2022 om 10.27 u.
    M’n kleinzoon vond dat er toch wel enige cultuur in de Arabische landen bestaat , hij noemde de pyramides als voorbeeld.
    Ik heb hem toen maar uit z’n droom geholpen en gezegd : “Jij was twee jaar oud, brave jongen, en toen kon jij óók al blokken op elkaar zetten !” Hij werd helemaal stil !
    (het betrof NIET m’n kleinzoon hoor, de mijne denkt over islam hetzelfde als ik, dus……….een prima kleinzoon !!)

    Like

 2. R. zegt:

  Zojuist op HLN.BE gelezen…Gazprom stopt levering gas aan Italië….twee dagen na de uitspraak van Meloni dat ze 100% achter Oekraïne staat….Salvini was de juiste man!!!

  Like

 3. ronjaspers zegt:

  Ik haat de islam net zoveel als de islam mij (als christen) haat.Maar ik heb ook een hekel aan onrecht,die aanslagen in de V.S. was een inside job m.b.v. de mossad.Moslims hebben die aanslagen niet gepleegd,de reden van die aanslagen was om irak en afghanistan de oorlog te verklaren.

  Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   Nee de moslims hebben de aanslagen gepleegd. In de vliegtuigen spraken zij arabisch. De moslims zijn bijna allemaal gefilmd en de namen bekend. Ook al zou de namen vals zijn. Er is geen een van de moslims die opgestaan is en gezegd heeft in leven te zijn.
   Jij gelooft en valt voor deze valse doctrine.
   Het was wel degelijk en is nog steeds een grote wens van moslims om amerika te vernietigen. Neem de aaval op een marineschip met een bom in een arabisch land. Daar waten ze heel blij mee. En de juigingen in de arabische wereld toen de twee torens in NY vielen. Houd je makkelijke praatjes voor je.

   Simpel omdat een jood de torens in bezit had veel verzekeringsgeld kreeg. Wil niet zeggen dat die arabieren niet via een omweg/middelaar bijv deze klus graag wilden doen.

   Hierdoor hopen zij ons mak te maken. Oh het waren niet de moslims. Nou daar zijn welgenoegbewijzen van hoor i.t.t.
   Taquia duhuh.

   Like

   • bobzelf zegt:

    DIE ONTPLOFFFINGEN 280 STUKS ACHTER ELKAAR

    HEEFT walt disney er later in geplakt ?????. PER VERDIEPING ??

    en de vliegtuigen zijn met vleugels en al naar binnen gevlogen ??

    en niet afgebroken .?????????????????????????

    de opnames van het binnen vliegende vliegtuig . datdoor staal constructief. beton heen vliegt. door keuken muren en toiletgroepen door een lift schacht met stalen kabels en dan aan de andere er een stukje uitkomt met een onbeschadingde neus
    ????????????????????????????????????????????

    KAN JIJ JE NIET EEN KEER GOED NA LATEN KIJKEN MAFKETEL ??
    u woont ook op DE EFTELING ?? NEEM IK AAN OOM LULKOEK

    EN ALLES VERNIETIGD WERKELIJK ALLES DE PASPOORTEN ZAGEN ER DEKSELS GOED UIT

    TIEFT STRAAL TOCH OP MONGOOL .

    OOM BOB WERD EVEN BETJE BOOS

    Geliked door 3 people

   • bobzelf zegt:

    WELKE VLIEGTUIGEN EIKEL ??
    JE WORDTV HIER TOCH GODVERDOMMEN GEK VAN DIE NITWITS

    OOM GRAFZERK

    Geliked door 3 people

   • ronjaspers zegt:

    Lot.Als je een leugen lang genoeg blijft herhalen dan gaan de mensen er vanzelf in geloven.

    Like

 4. Q-en-Q zegt:

  Waarom mag je ib Nederland al 50 jaar iedereen die het niet met je eens is fascist noemen? Dat is geen democratie, maar fundamentalisme, D66.

  Like

 5. Niek zegt:

  Het klopt en langzaam aan gaan zij ook politiek bedrijven, de blindheid en gestoordheid van het westen spat er vanaf. Putin benoemde in zijn praatje precies dit maar dan uitgebreider wat het probleem van het westen is. Ze vinden alles goed? En daar zit het probleem in het niet benoemen van grenzen aan jou rechtstaat en het niet goed vinden van andere entiteiten niet goed vinden want dat doen ze ook bij de taliban of Afghanistan maar dringt nog niet door in politieke hersenen dat juist zij blank zijn de elite die het wel effe gaat doen maar op langere termijn niet gaat werken, je kunt wel universiteit hebben genoten maar wil niet zeggen dat je slim bent want er is IQ en EQ wat het verschil is tussen een hoge rekenvaardigheid of aanvoelen op je onderbuik want VI vonden ze het geweldig dat de vrouwen in Iran zich verzetten tegen de hoofddoek en verbranden maar hier willen ze het invoeren bij de politie, de Islam is de doodsteek voor Europa.

  Like

  • Q-en-Q zegt:

   De fout is dat ze hier denken dat vrijheid hetzelfde is als nooit grenzen stellen, nooit optreden en altijd toegeeflijk zijn + goed gesprek. Maar dat is anarchie.

   Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s