Zo ziet verraad eruit . . .

Judas en Kajafas.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Zo ziet verraad eruit . . .

 1. Olie bol zegt:

  Kijk het geloof telt tot de drempel van de kerkdeur, daarna worden het judassen.

  Like

 2. Julia zegt:

  Het aanzien van deze foto is al een reden om spontaan over je nek te gaan. Judas en Nederlands grootste ziekelijke kwelgeest D66 verrader Jantje Paternotte dat gluiperige smoelwerk met die eeuwige valse lach alleen al. Wat een vreselijke walgelijke kerels dat wordt nog betaald uit onze belastingpot je zou spontaan ophouden om überhaupt nog één eurocent belasting te betalen. Schande dat er nog belastinggeld naar dit soort blubber gaat. Zo heb ik er nog wel een aantal op mijn lijstje waar ik een vreselijke weerzin tegen heb en geen greintje respect meer voor kan opbrengen. Dus wat mij betreft is het Haagse familieportret van volksverlakkers en verraders nog niet compleet.

  Geliked door 2 people

 3. leeuw7 zegt:

  Judas had oprecht spijt van het verraad naar JEZUS !! Hij pleegde uit wanhoop zelfmoord,Judas voerde als één soort instrument van DE LEVENDE GOD wel deze opdracht uit !! Zonder Judas zou ik geen christen zijn geworden!! GODS wegen zijn ondoorgrondelijk!!Gelukkig handelde Kajafas ook volgens plan!!De toenmalige Romeijnse en Israëlische leiders tijdens het aardse leven van YESHUA HAMASHIACH waren net zo corrupt als onze huidige Nederlandse(naamchristelijke) misleiders !

  Persoonlijk denk ik dat het hart van Gert-Jan Segers is dichtgeschroeid voor GODS HEILIGE GEEST door de corrumperende macht!!D’66 Jan Paternotte is volgens mij willens en wetens een satanist!!Maar nog steeds is bekering mogelijk,hoewel hun hoogmoed een groot obstakel zal zijn voor deze twee misleide mannen om zich te bekeren van hun LGBTi klimaatfascistische pharma maffia wandaden!!

  Met vriendelijke groeten Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Like

 4. bobzelf zegt:

  WHAHAHAHAHAH .ZET DIE ANDERE PAKWEG 200 INCLUSIEF .ZALM . DUYSENBERG … THE GRIFFO BALKIE ER OOK MAAR BIJ HOOR ..

  MAAR ??? ZOU ONS GEGIL HIER BIJ ONS BERTUS NU TOCH WAT VOETEN IN DE AARDE KRIJGEN

  VAN VERBAZING WAS IK HEDENMORGEN INEENS WAKKER !!

  DRS. LET JE OOK EFF OP ???

  Rutte ‘verkoopt complete lariekoek’ over oorlog in Oekraïne

  Help door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
  finger pointing right

  Nederland steunt nieuwe Europese sancties tegen Rusland na de annexatie van vier delen van Oekraïne, zei premier Rutte tijdens zijn wekelijkse persconferentie.

  De premier schrijft op Twitter dat de ‘illegale annexatie’ de ‘zoveelste escalatie’ is in Poetins oorlog. “Het is een aanval op de soevereiniteit van Oekraïne, en daarmee op onze veiligheid in Europa. Laat me glashelder zijn: Nederland zal deze annexatie nooit erkennen en werkt met de EU aan nieuwe sancties.”

  “Voor de hele beschaafde wereld is het existentieel dat hij daar niet wint. En daar moeten we met ons allen onze uiterste best voor doen,” beweerde Rutte.
  Dit is échte desinformatie

  “Als hij in Oekraïne zou winnen, en dat geloof ik niet, dan zijn andere landen daarna het haasje. Uiteindelijk ook wij,” vervolgde de premier. “Ook de gemiddelde Nederlander voelt zeer diep aan dat het niet in Oekraïne zou stoppen. Dat het Westen in gevaar is.”

  Poetin heeft de Oekraïense regio’s Donetsk, Loehansk, Zaporizja en Cherson tot Russisch grondgebied verklaard. De vier regio’s beslaan zo’n 15 procent van het Oekraïense grondgebied.

  Rutte kreeg na afloop van zijn persconferentie veel kritiek. “Als je wilt weten wat échte desinformatie is, dan is dit het,” zegt BVNL-bestuurslid Hans van Tellingen. Volgens hem verkoopt Rutte ‘complete lariekoek’ over de oorlog in Oekraïne. “Rusland is niet geïnteresseerd in West-Europa.”
  Slaafse vazal van de EU en het WEF

  Oud-Kamerlid Gabrielle Popken twittert: “Meneer Rutte, hoe durft u het woord soevereiniteit nog in de mond te nemen? U heeft Nederland tot een slaafse vazal gemaakt van de EU en het WEF. Onze democratie, verzorgingsstaat en welvaart heeft u volledig afgebroken.”

  “Het is niet onze oorlog. En u bent niet onze premier,” stelt Popken.
  Walgelijk

  Journalist Erick Overveen voegt toe: “Niet Poetin. Niet Kim Jong-un. Niet IS. Niet de ‘wappies’. Nee. Rutte en zijn globalistische achterban zijn de oorlogshitsers!”

  Topmodel Lonneke Engel vraagt zich af waarom de leden van regeringspartijen nooit praten over de-escalatie en vredesbesprekingen. “Waarom moeten we ‘kiezen’ tussen partijen terwijl het niet onze oorlog is? Waarom doen ze er alles aan om ons te betrekken in een oorlog? Walgelijk.”

  WE BLIJVEN GEWOON ONTKENNEN !!
  WAT ??
  NOU GEWOON ALLES . . WHAHAHAHA

  DAAR MOET ECHT BINNEN KORT EEN EXTRA GAATJE IN OF 5 MAG OOK

  OOM VALERY SAITCHEV

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  Het maakt de politieke Kaïn en Abel niet uit hoe geloofwaardig of getalenteerd zij zichzelf beschouwen, de manier waarop men anderen vertegenwoordigt doet dat wel en zegt ons dat integriteit en moraliteit in hun sociale vaardigheden niet te ontdekken valt…….
  Wel blijven zij zich bekwamen in het plegen van broedermoord op hun broeders en zusters.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s