CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Dree“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op CARTOON

 1. droevige mof zegt:

  Sinds gisteren zijn in Duitsland weer strengere maatregelen van kracht: FFP2-maskers (koffiefilter, hondensnuit) in langeafstandstreinen, in alle andere treinen en bussen, ziekenhuizen en verpleeghuizen, dokterspraktijken en apotheken ook medische maskers, in vliegtuigen vreemd genoeg geen maskers (nadat politici daar zonder maskers waren betrapt). De vaccinatiecampagne begint op 15.10. Iedereen die geen derde vaccinatie heeft, wordt als niet-gevaccineerd beschouwd.

  Ja, beste Nederlanders, het is leuk om ons te komen bezoeken. Welkom op de spooktrein.

  Geliked door 1 persoon

 2. Htskday zegt:

  Gevaccineerde kinderen zijn VEEL ONGEZONDER dan ongevaccineerde kinderen.

  Er was al vaak onderzoek dat dit liet zien, maar dat wordt steevast gecancelled.

  Stunning: Dr. Paul Thomas Blows Up the Conventional Vaccine Narrative—Incredible Statistics 👇

  https://rumble.com/v106qn9-stunning-dr.-paul-thomas-blows-up-the-conventional-vaccine-narrativeincredi.html

  Geliked door 1 persoon

 3. Ravian zegt:

  Ik ben nog altijd niet overtuigd van het principieel verkeerd zijn van vaccineren.
  Dat gezegd hebbende is het uiteraard wel duidelijk dat vaccineren inmiddels al heel erg lang het financieel gewin dient, en niet de volksgezondheid.
  Maar we moeten dus wel uitkijken dat we het spreekwoordelijk kind niet met het badwater weggooien.

  Het hele zogenaamde covid vaccinatie programma heeft vervolgens gewoon niets met vaccineren te maken.
  Wat de bevolking als “vaccin” verkocht wordt is simpelweg geen vaccin, het is een experimentele, en zeer gevaarlijke, gen therapie.
  En wat het nog gevaarlijker maakt is dat de politiek de bevolking dit medische experiment zonder fatsoenlijke voorlichting heeft opgedrongen, wat een halsmisdrijf is, en daarbij de bevolking ook nog eens bewezen werkende medicatie ontzegd heeft, wat ook een halsmisdrijf is.

  Het gevolg daarvan is dan nu dat het eigen hachje redden momenteel voorrang krijgt boven de bevolking van een mislukt genetisch experiment redden, wat voor het menselijk ras desastreus kan aflopen.
  Dit is dus de grootste misdaad uit de geschiedenis van de mensheid, lieden als Hitler en Stalin zijn slechts kwajongens vergeleken met de kopstukken in deze rampzalige affaire.

  Alle betrokkenen dienen dus zo spoedig mogelijk opgepakt, berecht, en terechtgesteld te worden, al was het enkel al maar om de weg vrij te maken voor de echte medische wetenschap, zodat er nog gered kan worden wat er nog te redden valt.

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Ravian.Wereldwijd zijn er al miljoenen mensen gestorven door de dodelijke corona vaccinazi,s.Miljoenen anderen hebben ernstig lichamelijk en neurologisch letsel opgelopen.

   Like

   • Ravian zegt:

    Yep, maar zoals gezegd, dat zijn geen slachtoffers van een vaccin, dat zijn slachtoffers van een experimentele gentherapie.
    In plaats van dat ze de bevolking voor hebben gelicht over het feit dat ze aan een medisch experiment mee gingen doen, en hen eerlijk verteld hebben wat de daar aan verbonden risico’s waren, hebben ze hen voorgelogen.

    Ze hebben deze gentherapie een “vaccin” genoemd, waar het niets mee van doen heeft, om mee te liften op de goede reputatie van vaccineren, en al doende de hele wereld een rad voor ogen gedraaid.
    Dat dit een zwaar misdrijf is kun je vervolgens op je klompen aanvoelen, en het staat dan ook als zodanig te boek, beschreven in de welbekende Neurenberg protocollen.

    Eenieder die hier bij betrokken is, van hoog tot laag, heeft dus een halsmisdrijf begaan, want “befehl ist befehl” is inmiddels al driekwart eeuw geen excuus meer.
    En nu hebben de hoofdschuldigen er dus voor gekozen om niet te proberen de wereldbevolking te redden van hetgeen zij die wereldbevolking hebben aangedaan, maar hebben ze er, gelijk het crapuul dat zij zijn, voor gekozen om ten koste van de miljoenen zo niet miljarden levens die mogelijk nog gered kunnen worden, hun eigen hachje te redden.

    Dit is een misdrijf waarbij alle voorgaande misdrijven in de geschiedenis van het menselijk ras compleet verbleken.
    Daarom is het dus van essentieel belang dat deze criminelen gestopt worden, en dat er met hen afgerekend wordt, waarbij er geen plaats is voor welke vorm van medelijden dan ook.
    Menselijke beesten verdienen geen genade.

    Geliked door 1 persoon

 4. Alphons Mantel zegt:

  vele hoogleraren immunologie bewezen dat dit vaccin de afweer aantast; dus worden steeds meer mensen ziek

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s