Oraal heilig, satanisch daadkrachtig

(Door: Rients Hofstra)

Who the F*** is Vera B.? Vera is op dubieuze wijze voorzitter van de Tweede Kamer geworden en wordt op al even kwalijke wijze gebruikt om Khadija A. kalt te stellen.

B. studeerde politicologie en bestuurskunde, waarbij ze blijkbaar met regelmaat niet aanwezig was, niet oplette, of het niet kon bijbenen. Dan ben je blijkbaar geschikt als volksvertegenwoordiger te acteren en na enkele jaren anoniem jaknikken zelfs als de meest ideale Kamervoorzitter.

Maar welk ‘volk’ vertegenwoordigt B.? Of nog specifieker: van welke achterban, groter dan de kiesdrempel, is zij de zegsvrouwe? Een antwoord zal zij niet kunnen geven, ondanks haar opleiding om om de hete brei heen te lullen, als er vragen komen die beschadigend kunnen zijn voor de partij of voor haarzelf. Premier Mark R. is daar een meester in en alleen al daardoor een bezoedeld voorbeeld voor menig Kamerlid.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Oraal heilig, satanisch daadkrachtig

 1. boorzalf zegt:

  Toch weer leuk dat gij weer terug zijt, meneer Bronnetje,🥳🥂🍷🍷hik,hik.

  Like

 2. Oliedom zegt:

  Ach joh, kijk nou eens verder van, wat daar voor onkunde zit, kut nietszeggende leraartjes, vakkenvullers en andere nutteloze lamstralen en dat lachwekkende zooi mot ons land regeringen.

  Like

 3. karton zegt:

  Vera B. ? Wég ermee !!

  Geliked door 1 persoon

 4. Léon van Duren zegt:

  Het demoraliserende machtsmisbruikende demoniseren van andersdenkenden door deze satanische (WEF?) heks heeft geen pas!!

  Deze mevrouw vertegenwoordigd het ultieme kwaad in Nederland!!

  Like

 5. Steven zegt:

  Die krijgt gewoon OPDRACHT van Klaag wat ze moet doen en hoe te handelen!

  Like

 6. Julia zegt:

  Al het WEF schorem is op dubieuze wijze op de post gekomen. Zij zijn niet gekozen zij hebben zichzelf herkozen. Wie gelooft nog dat de laatste verkiezingen eerlijk zijn gegaan het is een grote corrupte D66 schijn democratie die D66 onverlaat Ollengren had niet voor niets poststemmen in het leven geroepen waar heel veel stemmen niet zijn mee geteld omdat mensen een formuliertje in het verkeerde envelopje hadden gedaan. Kijk wat er op de meest essentiële posten zitten allemaal in de blauwe zetel geworpen mislukkelingen De Jonge minister wonen, Ollengren de grootste giller minister van Defensie, Kaag een PLO aanhangster als minister van Financiën, Kuipers vanuit een corrupt OMT naar de post minister van volksgezondheid, Vera Bergkamp de D66 terroriste als voorzitter in de Tweede Kamer een mispunt die zonder meer een dolk in de rug van een ander steekt en zelf niet deugt met als klap op de vuurpijl dat de grootste WEF aanhanger onze slapjanus Rutte naar de pijpen van de D66 tiran Kaag danst. Kortom het is een groot hol van de meest verschrikkelijke gewetenloze duivels die in opdracht van Klaus Schwab en onder druk van de EU Nederland sloopt. De slappelingen en WEF aanhangers worden nu gewurgd door eigen wanbeleid en overspoeld met kansparels vanuit de gehele wereld maar hebben wel voor de eigen ondergang getekend.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s