Parasieten . . .

De @IND_NL zou zich eens een keer aan de wetten en verdragen moeten gaan houden. Daarin staat dat een vluchteling in het dichtstbijzijnde veilige gebied/land asiel aan dient te vragen. Wie hierheen komt, heeft volgens die wetten en verdragen dus NERGENS recht op.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Michel)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Parasieten . . .

 1. De IND is een willoos ambtelijk apparaat dat uitsluitend de orders van de regering uitvoert. De regering lapt dus deze verdragen aan de laars. Een regering die anderen graag de maat neemt als dat zo uit komt. Rutte is ook hierin de grote schuldige

  Geliked door 3 people

 2. ronjaspers zegt:

  Voor vragen omtrent deze hoofdzakelijke islamitische invasie van europa.Verwijs ik u graag door naar de extreem linkse multimilardair george soros en zijn extreem linkse NGO,s.

  Like

 3. Julia zegt:

  In het land van Sinterklaas Rutte allemaal welkom zelfs worden nu door de kansparels massaal filmpjes verspreid hoe welkom en goed dit gave landje is dus kom maar op met zijn allen de Nederlandse burgers betalen blijkbaar graag voor jullie en halen de schouders op dan nog een groot aantal van die zogenoemde deugmensjes die ook vinden dat er nog wel meer bij kan en het land barst inmiddels al uit haar voegen maar is wel de ondergang nabij. https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/schokkend-terwijl-nederlanders-verpieteren-delen-vluchtelingen-filmpjes-kom-naar-hier-luxe-schepen-eten-alles. Staatsecretaris Eric van de Burg een grote rat die zelfs nog dwang op gemeenten wil opleggen om nog meer kansparels van woningen te voorzien weg met dit stuk vreten als wethouder van Amsterdam was hij al totaal doorgeslagen In een speech over de toekomst van de stad sprak hij zijn zorg uit over de “enclaves waar Amsterdammers zich wanen in klein-Volendam, die mensen die anders zijn het liefst per vliegtuig zien vertrekken en verlangen naar een tijd die er nooit is geweest”. Achteraf voegde Van der Burg er nog aan toe: “Hoe meer asielzoekers, hoe beter”.. Ik zou zeggen Van der Burg neem zelf zoveel mogelijk kansparels in uw villa maar laat de Nederlandse burgers met rust. Makkelijk lullen en zakken vullen als het Haagse politieke tuig er zelf maar geen last van heeft.

  Like

 4. Oliedom zegt:

  In dit postzegellandje moet men eens organisaties zoals vluchtelingenwerk , coa, enz. Oppakken en ECHT aan het werk zetten en wat die asielkrijsers/statushouders betreft enkele reis roots.

  Like

 5. Ravian zegt:

  Exact, vluchtelingen kunnen enkel uit aangrenzende landen afkomstig zijn. Gezien er in zowel België als Duitsland momenteel geen oorlog gevoerd wordt kunnen er dus ook geen oorlogsvluchtelingen zijn.
  Eenieder die zich als oorlogsvluchteling aan de Nederlandse grens meld kun je dus gewoon wegsturen.
  Je hoeft namelijk geen “asielaanvragen” te accepteren van mensen waarvan al van tevoren vast staat dat ze hier nooit aanspraak op kunnen maken.
  Het enige wat deze lieden kunnen doen is zich als immigrant melden, maar wij hebben dus geen verplichtingen jegens aspirant immigranten, en we hebben er ook geen behoefte aan, waarmee de kous dan simpelweg af is.
  Deze lui komen dus enkel Nederland in omdat de machthebbers dat willen, al de rest is stierenpoep.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s