REPRISE: Infiltrant!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op REPRISE: Infiltrant!

 1. Olie bol zegt:

  Met het nieuwe verdrag met Marokko 🇲🇦 kan ze terug.

  Geliked door 1 persoon

 2. Andre zegt:

  Vera Bergkamp is geen voorzittert maar een smerige stoorzender van D666. Bosma voor nieuwe voorzittert.

  Geliked door 3 people

 3. Léon van Duren zegt:

  Geïnstitutionaliseerde fascistische D’66 klimaatfascistische pharma maffia criminele psychopaten helpen Nederland met voorbedachten rade naar de afgrond!!

  Alleen onafhankelijke tribunalen kunnen de zeer vele geïnstitutionaliseerde klimaatfascistische pharma maffia psychopaten nog berechten om de materiële en immateriële schade nog enigszins binnen de perken te houden!!

  De herinvoering van de doodstraf zou een optie kunnen zijn vanwege de ernst van de gepleegde misdaden tegen de menselijkheid door het gecorrumpeerde klimaatfascistische pharma maffia establishment in o.a: Nederland!! Ook de ontbinding van de waardeloze gecorrumpeerde ruggengraatloze tweede kamer,die de Nederlandse bevolking in de kou laat staan ,zou een optie kunnen zijn vanwege de ernst van de gepleegde misdaden onder toelating van de meerderheid der ruggengraatloze tweede kamerleden !!

  Stop het van overheidswege georganiseerde destabiliseren van Nederland met behulp van het terroristische klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia stappenplan!!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 4. Léon van Duren zegt:

  https://tora-yeshua.nl/2022/09/overheid-geen-lange-termijnvisie-aldus-kim-putters-vz-ser/

  Het zou goed zijn om het complete klimaatfascistische pharma maffia psychopaten kabinet van de schaamteloze nietsontziende WEF psychopaat Mark R. per direct onmiddellijk huisarrest te geven in afwachting van hun berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!

  Het gecorrumpeerde van overheidswege georganiseerde terroristische klimaatfascistische pharma maffia COVID-19 stappenplan banencarrousel moet per direct ontbonden worden!! Collaborerende burgemeesters moeten per direct uit al hun functies ontheven worden,wegens hun vrijwillige medewerking aan een criminele klimaatfascistische pharma maffia organisatie!!!Nu kan deze oorlog nog geweldloos beslecht worden!!

  Shalom van Léon van Duren,(een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 5. Léon van Duren zegt:

  De huidige klimaatfascistische pharma maffia Nederlandse overheid is spijtig genoeg volksvijand nummer één geworden!!Het collaborerende WEF klimaatfascistische pharma maffia psychopaten kabinet van de criminele Mark R. , en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele corrupte ambtenaren horen preventief te worden opgesloten in de gevangenis in afwachting van hun berechting!!

  https://commonsensetv.nl/ondernemers-massaal-failliet-door-inflatie-jansen-fvd-gaat-langs-bij-slachtoffers/

  Nog nooit heb ik zo’n een corrupte collaborerende klimaatfascistische pharma maffia Nederlandse overheid zo tekeer zien gaan tegen haar eigen bevolkingen!!

  Alleen onafhankelijke tribunalen kunnen deze zeer vele geïnstitutionaliseerde klimaatfascistische pharma maffia oorlogsmisdadigers nog berechten wegens het ontbreken van een goed functionerend rechtssysteem!! Nu kunnen wij deze geïnstitutionaliseerde boevenbende nog geweldloos aan de tand voelen!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 6. Julia zegt:

  De misselijkmakende onbetrouwbare D66 duivel Bergkamp heeft het alleen druk met aangifte doen maar het is een doortrapte zet om haar eigen straatje schoon te vegen https://www.telegraaf.nl/nieuws/363438551/kamervoorzitter-bergkamp-doet-aangifte-van-lek-in-zaak-arib Waarschijnlijk heeft zij zelf de boel bewust laten lekken van dit soort streken is D66 niet bepaald vies. Ik herinner mij terdege de achterbakse smerige streek van D66 Ollengren die met haar notitie over straat liep https://nos.nl/artikel/2374063-notities-ollongren-zichtbaar-positie-omtzigt-functie-elders.
  Bergkamp moet an haar functie worden ontheven vanwege disfunctioneren. Dat mens heeft geen enkele capaciteit om een dergelijke functie te vervullen. Maar ja dat de algehele Tweede Kamer een grote trieste peuterzaal is daar is een weldenkend mens wel van overtuigd.

  Like

 7. Ravian zegt:

  Het begint een traditie te worden in onze bananenrepubliek om Marokkanen te laten bepalen wat de Nederlandse volksvertegenwoordigers wel en niet mogen zeggen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s