Tweet Raisa Blommestijn

Als migrant naar Nederland komen en hier genieten van een luxe cruiseschip en verzorgde maaltijden. Snel, roep al je vrienden op om ook te komen! Intussen staan Nederlanders jaren op de wachtlijst voor een woning en kunnen boodschappen en energie niet betalen. Grof schandaal.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Raisa Blommestijn)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Tweet Raisa Blommestijn

 1. Olie bol zegt:

  Als je het Westen en de westerse manier van leven zoveel haat, wat kom je hier dan doen?

  Geliked door 1 persoon

 2. oliedom zegt:

  Deze gratis Cruises (en nog veel meer) worden mede mogelijk gemaakt door “onze fijne” christelijke vriendenclub: Vluchtenlingenwerk/ Cu/Cda/D66/Gl/PvdAenD/Vvd, en uiteraard op kosten van de Nederlanders.

  Geliked door 3 people

 3. bobzelf zegt:

  EN IN ROTTERDAM PROTESTEREN DAT HET VRETEN N IET LEKKER IS ??

  WHAHAHAHAHAH . GEEF ZE TOCH EEN TYPHUS SHOP TERUG NAAR HUN RIFGEBERGTE . KIEV EN OMSTREKEN EN STERF

  OOM BOB IS VROLIJK VANDAAG

  HEEFT NET VOORZICHTIG 10 KM GELOPEN IN SUKKERDRAF

  HE IS BACK ON THE TRACK YESSSSSSSSSSSSSS

  Geliked door 4 people

  • Julia zegt:

   bobzelf Pas op u raakt wel de tere zieltjes van de verraders onder ons volk namelijk de deugmensjes. Dan die huichelaars in Den Haag met de uitspraak niemand mag op straat slapen sorry leven die onder een steen al jaren slapen talloze Nederlanders op straat. Inderdaad helemaal mee eens gewoon terug schoppen naar het RIF gebergte of waar ze ook vandaan komen. De ratten weten donders goed in welk land ze asiel moeten aanvragen namelijk het land van Sinterklaas Rutte die eigen volk naar de voedselbank voert en in de kou zet.

   Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   Julia zegt:
   2 oktober 2022 om 18:03

   NOU HEERLIJKE REAGEERSTER ..
   DIE TERE ZIELTJES KUNNEN VAN MIJ ALLEMAAL AAN HET GAZZZ.
   HET WORDT DAN WEL …. IS AL SCHAARS WHAHAHAHA

   EN IK BELEDIG ZE DAN OOK MET LIEFDE. JE HOUD WEINIG VRIENDEN OVER . MAAR DIE HAD IK VROEGER NODIG .

   IK BEN NU EEN GELUKKIG MENS MET MIJN RUSSISCHE FRONT VERPLEEGSTER . EN NU HOPELIJK TIJDELIJK…. HAAR DOCHTER ALS VLUCHTELING
   MAAR GOED. DIE IS NU OOK EEN GELUKKIG MEISSIE .

   DIKKE KUS MEIS

   DANK VOOR JE GEWELDIGE REACTIES

   OOM GELE VERF

   Like

 4. Tolbert – In korte tijd zijn er drie straatroven geweest in Tolbert. Het gaat om twee daders met getinte huidskleur en grijs/zwarte kleding, meldt de politie. Ook werd er in alle gevallen met een mes gedreigd. Een van de daders heeft een blokjesbeugel. Dat meldt RTVNoord.

  De eerste straatroof vond plaats op 30 september, rond 22.30 op de Sunckemalaan. Hier werd een jongen van een elektrische step beroofd. Iets na middernacht werd een vrouw beroofd van haar elektrische fiets, in de omgeving van Het Gebient. Zaterdagmiddag rond 13.30 werd in de buurt van de Leuringslaan de telefoon van een meisje gestolen.

  ‘Vermoedelijk gaat het in deze drie gevallen om de zelfde daders, gezien de signalementen die zijn genoemd’, schrijft de politie. Ze roepen getuigen op om zich te melden.

  P.S. Wie zal die blokjesbeugel betalen????? Gekke Henkie!!

  Geliked door 4 people

 5. delamontagne zegt:

  Ik meen dat dit die Mevr. van omroep “ON” is.
  Die een poosje geleden nare, zeg maar Reciestische dingen op TV vertelde over [ sommige] niet blanken, wat die bij wel-blanken deden ! ( of moet ’t zijn “Witten”? )
  Maar O.K., ik lees op dit Blog en in NL-krant van reageerders wier kinderen al jaren-en-jaren op een huurwoning wachten.terwijl overbodige asieligerts Voorrang krijgen.
  DIT IS VOOR MIJ TOTAAL ONBEGRIJPELIJK en als ik ’t niet her-en-der erover zou lezen, zou ik ’t eigenlijk niet geloven zo, Waanzinnig is dit.
  Ik heb gelukkig geen kinderen die dit overkomt[ overkomen is ] als ’t enigszins mee zit wordt ik nog overgrootvader.
  Maar in de Europese landen zijn ze totaal GESTOORD wat asieligerts betreft, hoe Noordelijker, hoe achterlijker.
  ( lees over Zweden.! )
  In Fr. worden ze ondergebracht in niet meer in gebruik zijnde Kloosters, oude [bouwvallige] al 10-tallen jaren vervallen gebouwen, niet meer gebruikte campings/ etc, etc.

  Cabin op Cruise-ship.

  Wat klachten van de ondergebrachten betreft, hebben ze al geklaagd dat ’t Casino dicht is, evenals de Luxe Shops en niet te vergeten de Bar.
  Want alhoewel de vröme muslims geen alcool mogen gebruiken kan ’t uiteraard wel in ’t “geniep”..

  En zoals de “bovengestelden” en al die lui die een flinke boterham verdienen aan ’t vertroetelen van de [nep]-“vluchtelingen” de onnozele mens voorhouden; Ze brengen ook zulke leuke eigenaardigheden mee uit hun voormalig land………..

  Geliked door 5 people

  • hannah zegt:

   In het dorp waar mijn familie woont zou een woongelegenheid gebouwd worden voor mensen met een “beperking”, mijn kleinzoon met beperking moet nu maar thuis blijven wonen want ondertussen wonen er “anderstaligen”, alles goedgekeurd door een rijk dorp in Brabant met D66/VVD/CDA aanhangers …

   Geliked door 2 people

 6. Marijke zegt:

  Ach ja, en door zo’n linkse deuger wordt de site afgedaan als nep. De filmpjes zijn zeker ook nep. Ze maken flink reclame in het thuisland en noemen ons hartstikke dom: https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/schokkend-terwijl-nederlanders-verpieteren-delen-vluchtelingen-filmpjes-kom-naar-hier-luxe-schepen-eten-alles

  Geliked door 2 people

 7. johannes zegt:

  twee keuzes hebben we als nederland , of je gaat met zn allen tegen de buitenlanders te keer (wat zou jij doen in hun geval afgezien van bepaalde criminele types die je in elke groep hebt) en ontketent een eindeloze spiraal van geweld en ellende waar dan ook maar, in je dagelijkse bestaan, of je keert je tegen de rotzakken die dit beleid bewust voeren om steeds meer macht naar zich toe te trekken zodat de bevolking straks smeekt om een totalitaire staat waarin vrijheden en een goed en verdiend bestaan tot een ver verleden gaan behoren.

  Geliked door 1 persoon

 8. Had hem maar tijdens het pissen een duw gegeven , was dit anders afgelopen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Gerrit zegt:

  Er zijn in Velsen zeker geen woningzoekenden. Een beetje stel met pit had dan wel even geprotesteerd bij het schip. We slikken maar alles.

  En reken maar dat de filmpjes uit de boot de wereld over gaan…….

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s