WOKE?

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Afgelopen zomer heb ik gebruikt om door Zuid-Europa te reizen: Italië, Portugal, Spanje en Zuid- Frankrijk. Ik wil hier verder geen conclusies aan verbinden, maar ik heb daar ten aanzien van Nederland een heel stabiele en veel rustigere wereld ervaren. Geen transgender te zien, niemand met roze of groen haar en niemand die zich misdroeg of een ander zijn/haar mening, ideologie of idioterie dacht te moeten opdringen.

In een van de hotels in Spanje waren jeugd voetbalteams (5 tot 12 jaar) aanwezig met hun begeleiders. Waarschijnlijk vanwege toernooien in de buurt. Anders dan hier in Amsterdam – en waarschijnlijk ook de rest van Nederland – had echter niemand last van die kinderen. Alle kinderen waren gedisciplineerd, deden wat ze verteld werd en waren rustig. Geen kind dat liep te schreeuwen en te stuiteren door zogenaamde ADD en ADHD ‘rugzakjes’, maar gewoon een duidelijk aanwezige begeleiding met een geordende handhaving. Nu wil ik niet direct de link leggen met de compleet gestoorde slappe-hap-opvoeding of de E-nummers in het snoep in Nederland, maar klaarblijkelijk doen ze het daar toch anders dan hier. Of zou de debiliteit hier mogelijk in het drinkwater zitten…?

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op WOKE?

 1. Svalbard zegt:

  Ik denk eerder dat het door de vergevorderde secularisering in Nederland komt!
  Aan ons drinkwater mankeert niets.

  Geliked door 2 people

 2. De huidige jeugd is en wordt opgevoed door het langharig tuig uit de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw. De anarchistische ellende begon door o.a. het programma “10 over rood”van de pvda. Daarna volgde nog meer linkse ellende, ook op scholen en universiteiten. Nu kijken we in nederland aan tegen een totaal verziekte samenleving waarin hele hordes ambtenaren en sociologen van de linkse kerk, op de scholen de dienst uitmaken.

  Geliked door 4 people

 3. Skarsgärd zegt:

  Al die genoemde landen heeft een bevolking die voor het overgrote deel traditionele, conservatievere waarden aanhangt, nog steeds, ondanks media en ook daar politici die hard een andere agenda pushen. In de meeste oost-europese landen is het idem trouwens. Daarom denk ik ook dat de grote opstanden in Europa in díe landen zullen beginnen. Straks blijven Nederland, België en Duitsland over als groene woke-landen die dan de EU nog vormen, de rest is dan verdwenen. Ik heb de verhuiswagen voor midden volgend jaar al besteld.

  Geliked door 3 people

  • Oliedom zegt:

   In dit land zijn de meeste mensen normaal, alleen in die tweede kamer en bij die staatsmedia krijgen de normale gewone Nederlanders alleen maar homo’s, lesbiennes, transgender en weet ik wat niet te zien en te horen, TOT VERVELENS TOE!!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s