“Psycho Sjoerds levensgevaarlijke privéoorlogje”

(Door: Michel Mulder)

Het had zomaar een hit van Youp van ´t Hek kunnen zijn:

Het was februari 2020 Ik weet het nog zo goed. Toen Sjoerdje geen visum kreeg. Minister Blok zei dat hij niet in Rusland mocht komen. En als hij lief ging spelen dat hij dan een lollie kreeg.

En zie daar, de oorzaak van de hetze en oorlog ophitsing van D666 sektelid Sjoerd Sjoerdsma tegen Rusland, het feit dat hem in 2020 de toegang is ontzegd, en meneer daarom op zijn kleine linkse dingetje is getrapt.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op “Psycho Sjoerds levensgevaarlijke privéoorlogje”

 1. bobzelf zegt:

  KAN JE GODVERDOMME DAT HELE PLEURIS VAK K
  INCL DE NODIGE STEM FANS

  NIET GEWOON NAAR ZELENSKI STUREN ALS UKRAINE FANS .. >??????

  ZE ZOUDEN KEURIG KUNNEN DIENEN ALS KANONNEN VOER. EN AL DAT GELUL IS IN 1 X OPGELOST ..

  WIE HEEFT OP DIT GAJUS GESTEMD ???
  IS ER IEMAND HIER BIJ BERTUS ..
  DIEDAN ZIJN VINGER OPSTEEKT ??????
  EN ONS . DE RECHTSTE KLOOTVIOLEN EVEN UITLEGT ??

  VAN HOEZO EN WAAROM ,,, DUS DURF EENS . GRAFZERKEN EN
  LANDVERRADERS

  Baudet tegen Kaag: democratie is het vrije woord

  kabinet baudet
  Baudet tegen Kaag: Eén van de vele aspecten van een goed werkende democratie is het vrije woord, terwijl liegen door bewindslieden democratisch gezien een politieke doodzonde i

  Toen Baudet de elitaire universiteit St Antony’s College in Oxford “spy college” noemde, waar 66 minister Sigrid Kaag studeerde, suggereerde hij wellicht iets.

  Maar Kamerleden móeten bewindslieden controleren en mógen diezelfde personen natrekken. Het onderwijsinstituut staat internationaal bekend als een plek waar diverse geheime diensten, waaronder de Britse MI6, studenten rekruteerden. Spionnen dus en Kaag studeerde daar. Tot zover Baudets waarheid.

  Het kabinet vond dit voldoende om als één vrouw de vergaderzaal te verlaten, wat nou juist wél behoorlijk onbeschoft is. Het Tweede Kamergebouw zou de plek van de democratie (voor zover nog aanwezig) moeten zijn en van het vrije woord, waar het kabinet als gast wordt uitgenodigd om verantwoording af te leggen. Maar vanwaar Kaags selectieve verontwaardiging? Mocht Wilders minister jongetje Jetten zonder kabinetsaftocht een klimaatpsychopaat noemen?

  Waar sprintte Kaag naartoe toen partijgenoot Paternotte Wilders een pyromaan en de bedrijfspoedel van Poetin noemde? De voorzitter ( partijgenoot ván en partijpolitiek benoemd dóór diezelfde Kaag) gaat over de orde en de procedures. Dat ze dit niet -en zeker niet onpartijdig- kan is reeds menigeen opgevallen.

  Maar als de opmerking van Baudet alle perken te buiten zou gaan, hoe kwalificeren onze nationale hopman Rutte en akela Kaag dan de uitspraak van Marks partijgenoot en minister van Justitie betreffende Van Haga (BVNL) en het FvD? Zij, met een Turkse achtergrond, zette beide politieke groeperingen weg met de toevoeging “onwelriekende reuzel”, of vertaald: stinkend varkensvet. Ik vermeld heel bewust dat ze van Turkse afkomst is, niet om te discrimineren, maar om aan te geven dat in haar cultuur en in die van haar joodse man een varken wellicht het meest onreine dier is dat ze kennen.

  Hiermee geconfronteerd bagatelliseerde Rutte (premier van alle Nederlanders, toch?) deze opmerking door het humor te noemen.
  Hiermee wil ik aangeven dat er met 2 maten wordt gemeten. Iets waar Rutte helaas niet het patent op heeft, want m.n. leden van 66 kunnen er wat van, met voorzitter Bergkamp als koploper.

  Maar zeker zo erg, zo niet erger is de pertinente leugen van 66 minister jongetje Jetten. Hij mag ongestraft beweren dat een energieplafond sinds deze week door Brussel mogelijk gemaakt is. Alleen die gedachte al dat Brussel dat voor ons bepaalt! Maar wat blijkt, Brusselse ingewijden waren hierover stomverbaasd en beweren dat dit al ruim een jaar mogelijk was, dat andere landen dit allang hebben ingevoerd.

  Over ’t jongetje gesproken: waarom worden echte experts als Louise Fresco (ooit cum laude gepromoveerd op duurzame landbouw, lid van de Nederlandse Koninklijke Akademie van Wetenschappen en voormalig rector van de Universiteit van Wageningen genegeerd en wordt blind gevaren op types als chemicus Johan Vollenbroek en 66 Kamerlid c.q. vakinhoudelijke onbenul Tjeerd de Groot?

  Wat daarnaast ook zeer ernstig en onvergeeflijk is, is de weigering inzage te bieden in waar 17,5 van de 20 miljard kuub opgepompt aardgas is gebleven en tegen welke (blijkbaar met korting) prijs die hoeveelheid gas is verpatst. Feit is dat buurlanders veel minder voor energie betalen dan de Nederlandse inwoners die juist op enorme gasvoorraden zitten.

  Kortom, een ware, wellicht enigszins suggestieve mening geven, is voldoende iemand zijn democratisch recht op een vrije mening te ontzeggen en hem de mond te snoeren, terwijl een minister van Justitie laag bij de gronds mag uithalen naar een volksvertegenwoordiger. Tevens mag een ook al vakinhoudelijke onbenul met de onterecht en zeker niet democratisch verkregen titel van minister ongegeneerd liegen. Datzelfde jongetje mag, gedekt (is dit ook suggestief?) door onze hoofdhopman namens het hele kabinet essentiële info achterhouden, waar een vertegenwoordiger van het volk expliciet en zeer terecht om vraagt.

  Dit allemaal in het huis van de democratie, waar de wil van het volk steeds meer wordt verkracht, slechte hopman en dubieuze akela.

  Eigenlijk zouden wat commandanten moeten pleiten Kaag & co. allemaal naar het front in Oekraïne te sturen. Als pacifist kan ik dit niet steunen, maar begrijp het wel. Ik kan het zelfs uitleggen. Op pag. 7 van de Telegraaf staat het bericht dat Benjamin stierf met moed. Diezelfde Benjamin was volgens de commandant van zijn vreemdelingeneenheid ‘zeer geschikt’ voor de frontlinies. Lees deze zinnen nog eens en vooral de frase ‘zeer geschikt’ voor de frontlinies. (dus kanonnenvoer?)

  Zijn ouders waren ook nog eens trots op hem. Dan de vertaling naar de Haagse politiek. Op enkele uitzonderingen na zijn de parlementariërs en de leden van het Kabinet ongezond lyrisch over Oekraïne en de nazi Zelensky. Op het ene moment maken ze ons bang voor de Russen. Immers ze staan volgens de angstaanjagers binnen een poep en een scheet op de Mookerheide, dus moet ons leger eindelijk eens met kogels kunnen schieten en moet het defensiebudget met miljarden omhoog. Op hetzelfde moment stellen de Zelensky-adepten dat de Russen keer op keer klop krijgen van de Oekraïense strijdmacht. Dus stellen de Russen militair in dit laatste plaatje/praatje ineens niet zoveel voor.

  Maar door alle steunmaatregelen aan Oekraïne en de sancties tegen Rusland om Poetin te dwingen op zijn knieën vergeving te vragen, worden wij veel harder getroffen dan Moskou. Dit dankzij onbekwame bewindslieden en slaafse Kamerleden die pretenderen het Nederlandse volk te vertegenwoordigen. Nou niet dus. Slechts rond de 30 % heeft nog (enigszins) vertrouwen in ‘ons’ kabinet en de Kamerleden.

  Misschien zouden wij in dat geval van hun afmarcheren richting Russische grens nadien juist wel trots op onze politici kunnen worden. Kamerleden en bewindspersonen die waarschijnlijk door dezelfde commandant van Benjamin ‘zeer geschikt’ worden bevonden voor de frontlinies, met Kaag (gezien haar opleiding) met een speciale missie achter het front. Die matige Russen zal het dan wel dun door de broek gaan lopen, veel meer dan na alle eerdere onbeduidende sancties. Natuurlijk is dit frontplan niet mijn voorstel, maar als ze daar nuttiger zijn dan hier, wie ben ik om hen tegen te houden?

  OOM AZOV , ZE KOMME DERAN

  Geliked door 1 persoon

 2. Oliedom zegt:

  Wie neemt deze oproerkraaier nou nog serieus, die hele dictators 66 clubje zijn stuk voor stuk grote nullen, van mij kunnen die gasten een enkeltje Siberië krijgen.

  Like

 3. bobzelf zegt:

  IK ZAL DUS ZO LANG HET MOGELIJK IS U PROBEREN
  WAKKER TE SCHUDDEN ..

  HET PROBLEEM IS ..WE ZIJN HIER AL MET VELE MENSEN MET HERSENS DIE WERKEN ..

  MAAR KOMT TIE NOG EEN KEER.

  UW , MIJN ONZE VIJAND.. ZIJN DUS “”UW BEVRIJDERS “””
  PAS SINDS 1940 ZEG MAAR …..

  Nord Stream 2 America’s Grand Masters Schaakmat de Baltische Zee

  Nord Stream 2

  Het netto resultaat van deze terroristische aanslagen is om achterhaalde Duitse populaire eisen om Nord Stream 2 te openen, schrijft Declan Hayes.

  Nord Stream 2 De terroristische aanval van de CIA voor de Deense kust op de Nord Stream-pijpleidingen waarvan Duitsland afhankelijk is, kan het best worden begrepen door het prisma van Zbigniew Brzezinski ‘s The Grand Chessboard: American Primacy and Its Geostrategic Imperatives , America’s game plan to control the world and rid it from concurrenten

  Ten eerste kan er geen twijfel over bestaan ​​dat Joe Bidens Amerika de boosdoener is . Niet alleen hadden de VS het meeste te winnen bij deze terroristische daad die slechts een handvol militairen had kunnen uitvoeren, maar, zoals Tucker Carlson laat zien , hadden zowel Victoria Fuck the EU Nuland als Joe Biden zelf eerder beloofd deze pijpleidingen door eender welke noodzakelijke middelen en, zoals dezelfde clip laat zien, zijn deze terroristische daden een essentieel onderdeel van Amerika’s groene energiebeleid, dat Greta Thunberg, Extinction Rebellion en tal van andere Amerikaanse activa al lang hebben afgekondigd.

  Het nettoresultaat van deze terroristische aanslagen is dat de Duitse populaire eisen om Nord Stream 2 te openen, zijn achterhaald, aangezien beide pijpleidingen nu in de nabije toekomst buiten dienst zijn. Goed nieuws voor de nieuwe Noors-Poolse pijpleiding die werd geopend op dezelfde dag dat de Amerikanen Nord Stream opbliezen, maar slecht nieuws voor de Duitse industrie, die naar de Verenigde Staten verhuist om deze nooit eindigende onder de gordel te overleven, verslechtert hun levensvatbaarheid.

  Goed nieuws ook voor Europarlementariër Radek Sikorski en de andere clowns van Amerika die Polen leiden en die, net als de Amerikaanse kattenpoot die ze zijn, nu geloven dat ze de koning makers zijn over welke West-Europese landen olie zullen krijgen en van wie.
  Lees ook: Ze vertellen dat de 2e golf van het coronavirus in de VS is en de aandelenmarkt raakt helemaal in paniek

  En dat is de kern van het Poolse EU-probleem. Omdat het een grote populatie heeft, eist het een EU-zwaargewicht te zijn, net als Duitsland en Frankrijk, in plaats van het Amerikaanse schoothondje te zijn dat het momenteel is in deze en alle andere zaken. De Baltische Jack Russell-landen zijn eveneens schizofreen: hoe dol deze Jack Russells ook zijn op blaffen en snipen, ze zijn uiteindelijk kleine straathonden zonder grote gevolgen.

  Hetzelfde wordt steeds meer het geval met Duitsland, dat zich als een lappenpop heen en weer laat trekken door de Verenigde Staten en haar agenten, die de fundamenten van een stabiele munt en lage inflatie hebben gegraven, waarop de naoorlogse Duitse welvaart werd gebouwd.

  Vroeger dwongen Duitse leiders als Angela Merkel respect af. Gesteund door goedkope Russische energie en haar eigen geniale technologische, logistieke en industriële relaties, was Duitsland niet alleen het kloppende economische hart van de Europese Unie, maar was het ook een zeer belangrijke wereldspeler. Nu gaan de voormalige leiders van Duitsland naar Ursula von der Leyen en naar de andere niet-verkiesbare EU-marionettenactiva van Amerika.

  Terwijl ze probeert te concurreren met de opkomende Chinese kolos, wordt Duitsland bij elke beurt verraden, vooral door haar Amerikaanse opzichter, die niet alleen de Duitse exportmarkten begeert, maar ook haar binnenlandse. Gezien het feit dat Duitslands grootste producent van toiletpapier failliet is gegaan, lijkt het erop dat Duitsland deze winter zowel toiletpapier als andere ‘luxegoederen’ uit de Verenigde Staten zal importeren. Duitsland zit echt in de problemen.
  Lees ook: Het toevallige neerhalen van Iran van een Oekraïens vliegtuig wordt al gebruikt om MH-17 sceptici te smeren

  En het tekort aan toiletpapier in Duitsland is de kern van de zaak. Waar Duitsland en Nederland op hun knieën zitten, bloeit de Amerikaanse economie, in ieder geval tot de tussentijdse verkiezingen voorbij zijn. Zonder de systematische vernietiging door de CIA van de Duitse en geallieerde economieën, is het zeer waarschijnlijk dat dit niet het geval zou zijn en zouden Bidens oorlogszuchtige democraten bij de verkiezingen van november worden vernietigd.

  Dankzij de zelfverbranding van de Duitse en Britse economieën zal dat echter niet het geval zijn en zullen de trawanten van Biden een soort argument kunnen aanvoeren dat ze het Good Ship America overeind hebben gehouden. En als Biden zegeviert, zouden Extinction Rebellion, Greta Thunberg, Ursula von der Leyen en die anderen die de Duitse economie kapseisden, hun deel van de eer moeten krijgen.

  Net als misschien degenen onder ons die stemmen op politieke partijen die samenspannen met Uncle Sam en daardoor samenspannen met Brzezinski’s blauwdruk voor de Amerikaanse hegemonie. Brzezinski’s basisthese is dat de Verenigde Staten de conflicten en relaties die ze in Europa, Azië en het Midden-Oosten aanzet micro-managen, zodat er geen rivaliserende supermacht kan ontstaan ​​die de voordelen die Amerika toekomt, door die regio’s uit te buiten, kan bedreigen.

  Het is binnen Brzezinski’s raamwerk dat het Amerikaanse terrorisme in Denemarken, Armenië, Irak, Oekraïne en Syrië allemaal samenvloeien tot de overheersende stelling dat Amerika’s verlangen naar hegemonie de wortel is van al onze kwalen en Hollywood’s corresponderende antithese dat Amerika een baken van goede wil is , democratie en al het andere kinderafval dat de NAVO-studio’s produceren.
  Lees ook: Fascisme tentoonstellen: een tentoonstelling verkent de allure van radicalisme

  Maar het helpt ook om de fantoomangst van de NAVO voor rood-groenbruine en soortgelijke veelkleurige allianties te verklaren, waar extreemrechts, extreemlinks en ontevreden moslims zich zouden verenigen om hen en hun dievende manieren de heave ho te geven. De NAVO, Joe Biden en Ursula von der Leyen vrezen zoiets niet. Waar ze wel bang voor zijn, is een sterk soeverein volk, een alliantie van Nederlandse of Duitse burgers die zouden eisen, zoals de Fransen in 1789 eisten, dat deze parasieten en het zelfzuchtige politieke systeem waarin ze zich in een cocon hebben gestopt, voor eens en voor altijd van hun rug gaan. allemaal.

  Nu, hoewel ik niet geloof dat de Duitsers plotseling hun equivalent van de Bastille gaan bestormen, zou ik hopen en zelfs bidden dat de industriële, financiële en arbeidersleiders van Duitsland Europa zouden leiden door de tijd te nemen voor Biden, von der Leyen en alle anderen. hun trawanten die er OF ZO WAS DE LEUS op staan ​​dat we Australische schoolkinderen navolgen en krekels eten om het milieu te redden, terwijl Joe en Hunter Biden enorme milieuschade veroorzaken in de Baltische Zee, maar ook in Oekraïne, Jemen, Syrië, Irak, Libië, Armenië en de talloze andere soevereine naties die ze hebben vernietigd.

  WHAHAHAHA EFFE OOK NOG VOOR DE HUMOR …

  DE MH 17 WAS EEN RUSSISCHE BUKRAKET !!

  WHAHAHAHAHA. BENT U ER NOG ??

  MOOI . HOUDT MOED

  IK ZIT DE KOMENDE DAGEN LEKKER ONDERUIT OP HET STRAND ..

  IK BEN NOU 22 JAAR BEZIG. MIJN OUDE BUURMAN STEMT SAMEN MET ZIJN OERLELIJKE EUQALYPTA NOG STEEDS VVD

  DUS DAN DENK IK NOU STERF DAN MAAR OOK

  STRANDSTOELEN ZET ZE KLAAR WHAHAHAH

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Sorry deze kwast is net als Rutte, Paternotte rijp voor directe uitzending naar het front dan weten we zeker dat we van dit soort volksverlakkers voor goed zijn verlost wat een verademing zal zijn voor de algehele samenleving. Grote bekken tot dat het er werkelijk op aankomt dan loopt de kak langs de benen. Wie schenkt er überhaupt nog aandacht aan dit soort volksverlakkers vooral D66 is er geheel mee besmet.

  Like

 5. karton zegt:

  Sjoerd Sjoerdsma ?
  Doodzwijgen zo’n aangeklede nageboorte !
  Wat zeg ik nóú weer ? Doodzwijgen moet zijn : doodslaan !

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s