Leugens . . .

In een wereld vol leugens zal de waarheid samenzwering genoemd worden.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Leugens . . .

 1. Léon van Duren zegt:

  Klik om toegang te krijgen tot Brief_van_Aachboun_aan_Rutte_van_4-oktober-2022.pdf

  Als de inhoud van deze brief op z’n merites is beoordeeld, zou het goed zijn de pathologische beroepsleugenaar de klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia misdadiger Mark R.,en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele corrupte totaal verdorven ambtenaren per direct te arresteren wegens zeer ernstige vergrijpen naar de Nederlandse bevolking toe!! Het kan niet zo zijn dat een grote geïnstitutionaliseerde gecriminaliseerde boevenbende Nederland van overheidswege kunnen blijven destabiliseren!!

  Leugens werden gevolgd door leugens door de totaal onbetrouwbare psychopaat Mark R.,en z’n zeer vele medeplichtige gecorrumpeerde onbetrouwbare ambtenaren!!

  Deze van overheidswege georganiseerde zeer zware criminaliteit moet per direct stoppen!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 4 people

 2. koddebeier zegt:

  Zoals nu dus!!

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Een leugen word pas een leugen wanneer men betrapt word op onwaarheid, het blijven volharden in liegen noemt men ook wel een doctrine.

  Like

 4. Dolf van de Klundert zegt:

  Ik ben benieuwd of The Balkans Chronicles deze tegel ook leest….

  Like

 5. Léon van Duren zegt:

  Waarom belemmert de corrupte klimaatfascistische pharma maffia regering van de schaamteloze nietsontziende recidiverende COVID-19 pharma maffia psychopaat Mark R. het onafhankelijke onderzoek naar de oversterfte in Nederland!! Ook de meerderheid van de waardeloze ruggengraatloze minkukels in de tweede kamer (slaapkamer) zijn medeplichtig aan het belemmeren van onafhankelijk onderzoek naar de oversterfte in Nederland!!

  https://davidicke.com/2022/10/04/pfizers-fake-vaccine-causes-astonishing-drop-in-male-fertility-men-have-not-been-informed-nor-given-their-consent/

  https://stichtingvaccinvrij.nl/dichte-deur-bij-het-lareb-vaccinatieschade-niet-bespreekbaar-bij-instituut-opgezet-voor-het-melden-van-vaccinatieschade/

  De geïnstitutionaliseerde ons kent ons criminelen houden elkaar angstvallig een hand boven het hoofd!!!Moord met voorbedachten rade?!

  De van overheidswege georganiseerde pharma maffia misdaden zijn in overtreffende trap!!

  Welke moedige ambtenaren durven met gevaar voor hun eigen maatschappelijke positie deze geïnstitutionaliseerde criminaliteit een halt toe te roepen!!

  De criminele BIG Pharma maffia bedrijvigheid moet per direct een halt worden toegeroepen!!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 6. Léon van Duren zegt:

  Gelukkig zijn er in de moedige persoon zoals Gideon van Meijeren toch nog helden ,die wel proberen de van overheidswege georganiseerde criminele COVID-19 pharma maffia misdrijven te ontmaskeren!!!

  Ook het gecorrumpeerde RIVM en de GGD zijn spijtig genoeg medeplichtig aan zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid!!

  https://www.frontnieuws.com/nederlandse-regering-belemmert-onderzoek-naar-oversterfte/

  Stop het van overheidswege georganiseerde destabiliseren van Nederland!!
  Sluit per direct alle geldverslindende onzinnige waardeloze illegale GGD test en prik lokatie’s!!

  Stop de liegende en bedriegende terroristische COVID-19 pharma maffia misdadiger Mark R.,en z’n zeer vele geïnstitutionaliseerde medeplichtige trawanten!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 7. bobzelf zegt:

  GLOEIENDE GLOEIENDE
  IK GA STEEDS MEER GELOVEN
  DAT DIE DEKSELSE OUWE LUL BOBBBBBB

  ER AL EEN 22 JAAR NIET ZO VER NAAST ZAT.
  EN DAT IK BLIJ BEN OPGETIEFT TE ZIJN .. WHAHAHAH

  Rusland wint: Europa is verdoemd – Geen verwarming of licht

  Ondanks de grote mond van vol-idioten als Verhofstadt en Sjoerd Riemer Sjoerdsma, ik schrijf zijn naam altijd graag voluit, gaat Rusland niet verliezen.

  Rusland heeft op geen moment meer dan 10 tot 20% van zijn leger ingezet en geen van zijn modernste wapens. Voornamelijk vrijwilligers zelfs. Er is geen algehele mobilisatie afgekondigd en geen oorlog verklaard. Het is nog steeds een Speciale Militaire Operatie, een politie-operatie.

  Geen oorlog, maar dat kan veranderen.

  Ik spreek dagelijks met een paar geo-politieke analisten vrienden van me. Voor de gezellig en om informatie te delen. Gisteravond bespraken we onder andere de Russische aanvallen op de Oekraïense elektriciteitscentrales.

  Het wordt een koude winter in Oekraïne.

  En nog veel kouder in Europa.

  Ik denk dat minstens een kwart van de Nederlanders gas en stroom niet kan betalen zo meteen, wat denk je dat dat gaat doen ?

  Als het slappe Westen echt de oorlogspijn gaat voelen wordt het heel ander verhaal.

  Denk je dat mensen nog een Oekraïne vlaggetje in hun sociaal media-account zullen zetten als ze bevriezen?

  Niet voor niets maken alle Europese landen zich op om het leger in te zetten tegen de eigen bevolking.
  Volksopstanden of onderwerping – hoe zullen de Duitsers in de herfst reageren?

  Price caps

  Om onbekende redenen heeft Europa tot nu gewacht om te besluiten dat ze Rusland gaan dwingen hun energieleveranties stop te zetten.

  Iedereen wist dat als je hem hard genoeg onder druk zou zetten, Poetin zou zeggen “oh oké, ik denk dat jullie deze olie niet willen – oké, doei.”

  Maar ze dwongen hem ertoe.

  Dit is echt achterlijk.

  Wat zijn ze aan het doen?

  Ik dacht dat die neo-liberale kapitalistische gekken geloofden in de vrije markt, maar kijk nou –

  The Washington Post:

  De ambtenaren van het Witte Huis maken zich steeds meer zorgen over de energiecrisis in Europa en de dreigementen van de Russische president Vladimir Poetin om het continent een gure winter op te leggen.

  In een poging Rusland te straffen voor de invasie in Oekraïne en een terugtrekking af te dwingen, hebben de westerse bondgenoten besloten een maximum in te stellen op wat kopers voor Russische olie betalen.

  Alsof het Westen daar ook maar iets over te zeggen heeft. Om wat extra zout in de wond te wrijven heeft Saoedie-Barbarije onlangs aangekondigd de olie-productie terug te schroeven. Waarmee het duidelijk maakte voor welk team zij gekozen hebben, ze zijn ook bereid hun olie in Yuans te verhandelen, meldde ik vorig jaar al ergens.

  Poetin zei vorige week dat Rusland zou terugslaan door de gas- en olietransporten stop te zetten, wat de Europese economie zou kunnen verwoesten en de Verenigde Staten zou kunnen schaden door de energieprijzen de hoogte in te jagen.

  Amerikaanse functionarissen geloven dat Poetins oorlogszuchtige retoriek op zijn minst gedeeltelijk bluf is, omdat Rusland inkomsten uit de export van energie nodig heeft om zijn oorlogsinspanningen te financieren, zelfs tegen lagere prijzen.

  Ha ha ha ha ha

  Ze geloven zeker ook in kabouters. Rusland kan zijn energie verkopen aan wie het maar wil. Het Westen heeft helemaal NIKS te zeggen. En Rusland verkoopt zijn energie niet eens tegen marktprijzen het verkoopt het tegen gereduceerd tarief aan China, India en meer niet-Westerse staten.

  Het Westen beseft niet dat het een minderheid is op deze wereld.

  Ik ben niet tegen het Westen. Ik ben zelf een Westerling. Ik ben tegen de huidige homofiele pedo-zog-wef-alliantie die het Westen in haar greep houdt. En die moet vallen.

  En die zal vallen.

  Het gaat pijn doen. Sla houdbaar voedsel in en zorg voor een alternatieve verwarmingsbron voor deze winter.

  Want het licht gaat uit.

  Dankzij mensen als Verhofstadt en Sjoerd Riemer Sjoerdsma.

  En de lijst van schuldigen is eindeloos langer, maar dat zoeken we wel uit tijdens de komende Tribunalen.

  EVEN EEN VOORAFJE WHAHA WAT IS HET ALLE JEZUS KOUD

  Like

 8. Hovawart zegt:

  De Westerse Alliantie zal de Russische Beer blijven bestoken,….met watjes.
  Ziet u in de huidige politieke arena van de EU ook maar één staatsman waarvan men kan verwachten om een echte vuist te kunnen maken?
  (ik zie enkel schoothondjes en tassendragers, lageronderwijsleraren met een raar duimpje op hun knuistje alsof ze een liniaal📏vasthouden,……..maar een vuist maken,..?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s