Stop de immigratiewaanzin!!!

(Door: “Balkanske priče”

Elk jaar door gelukzoekers een stad als Almere erbij. Afspraak was in het 1ste veilige land asiel aan te vragen. Nu gaan ze per touringcar door 5 landen naar het asielparadijs Nederland. En de toename van islamisering vormt een bedreiging voor Nederlandse cultuur, maatschappij en samenleving. Deze levensstijl hoort absoluut niet niet thuis in een westerse samenleving. En hoogste tijd voor ingrijpen daar in het Haagsche waanzinsbolwerk. Daarom stemmen we straks stevig rechts. Grenzen dicht!

Door:
“Balkanske priče”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Stop de immigratiewaanzin!!!

 1. Oliedom zegt:

  Niet alleen stoppen, maar ook, wat hier al in dit postzegellandje vertoefd, incl die statushouders, terugsturen en wel heel rap.
  En trap je die E.v.d.Burg erachteraan.

  Geliked door 1 persoon

 2. Wim Vreeswijk zegt:

  De omvolking gaat in volle gang door en als hun % groot genoeg is nemen ze, net zoals reeds in Oekraïne het geval werd, in enkele provincies via dubieuze referenda de macht over.

  Like

 3. Wim Vreeswijk zegt:

  Ik verwijs hierbij naar ‘De stelling van de dag” van heden in De Telegraaf waaruit blijkt dat maar liefst 97% van mening is dat Nederland, niet vol, maar overvol is als meest dichtbevolkte landje van Europa. De verantwoordelijk premier moet zich dan ook diep, zeer diep gaan schamen !

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  In Dronten kunnen de mensen zich ook gelukkig gaan prijzen 1000 tot 1500 kansparels zijn de komende zes maanden als gast van harte welkom. Waar gaan al die kansparels na zes maanden dan naar toe? O ja naar de kerken en onder dwang naar de gemeente die snel voor woningen moeten gaan zorgen.
  https://www.ad.nl/binnenland/grote-groep-vluchtelingen-kan-deze-winter-terecht-op-terrein-lowlands-dronten-heeft-de-ruimte~aeac7f14/
  Hopen dat Kuipers genoeg mondmuilen en prikjes heeft ingekocht want de kansparels dienen toch wel als eerste hun mond te worden gesnoerd en voorzien worden van een prikje. Dagelijks hoor ik van die allochtonen met enorme grote bekken net weer van een winkelcentrum in Purmerend terug we zien de winkelcentra meer en meer verloederen. O.a. waren er van die allochtonen straatschoffies van hooguit 14 jaar waren midden op de weg aan het vechten en één van de kansparels had een mes. Nog even dan moeten burgers zich bewapenen om een boodschap te doen of naar de geldmaat te gaan. Wat een toegevoegde waarde heeft dat binnengehaalde tuig er kan nog veel meer bij dit land is geheel naar de gallemiezen door de doorgeslagen verrijking van duizenden binnengehaalde kansparels. Het doet mij genoegen dat ik nu om mij heen ervaar dat heel veel Nederlanders meer dan genoeg hebben van de kansparels en het wanbeleid. Dus eindelijk dringt het nu bij velen door met wat voor een doorgeslagen Haagse idioten de welbekende WEF marionetten te maken hebben.

  Geliked door 3 people

 5. Harry zegt:

  Maar de VVD en het CDA beginnen nu alweer te roepen dat er een rem op dat asielzoekerstuig moet komen .
  Vast en zeker trappen daar weer een paar miljoen zombies in !
  Hoe krijg je die wakker ???

  Like

 6. Mike zegt:


  Onze nieuwe nederlanders maken reclame
  Om naar nederland te komen.

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Alsof stemmen tot enige verandering zou leiden. We leven sinds kort in het tijdperk van de gestolen verkiezingen, vanuit Amerika gekopieerd door Kaag.
  Wij komen NOOIT meer van die Haagse rotzakken af. Na iedere verkiezing zul je ze zien terugkomen, al is het in een andere samenstelling, zullen ze ons voortdurend de oren blijven aannaaien. De enige manier om van dat gespuis af te komen zijn de grove middelen.

  Geliked door 2 people

 8. R. zegt:

  Deze levensstijl hoort absoluut niet niet thuis in een westerse samenleving.

  Like

 9. Jackholland zegt:

  Zolang 95% van het nederlandse autochtone volk het normaal vindt dat iedere moslim de plicht heeft zodra hij een niet moslim ontmoet deze te bekeren tot islam weigert de niet moslim dan moet hij extra belasting betalen aan moslims weigert hij dat ook dan kop er af. Dit is de plicht waar iedere moslim aan moet voldoen . En wij gaan met onze stomme tolerante houding dit kutvolk met kut gewoontes en gedachtes gewoon lekker importeren.

  Like

  • ronjaspers zegt:

   jackholland.Wij de bevolking importeren de soldaten van allah niet,ook de corrupte omgekochte of gechanteerde politici niet.Dat doet de schaduwregering,de bilderberg groep/WEF.

   Like

 10. J.v.d.Heijden zegt:

  De hele wereld kan niet in Nederland wonen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s