FOTO . . .

Namen bekijken van mensen die in WO II omgebracht zijn, waaronder vele joden en zigeuners. En Kauthar van GroenLinks staat erbij te lachen alsof ze in de Efteling rondloopt. Schop haar de Kamer uit!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Monique)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op FOTO . . .

 1. Cathja zegt:

  Dit soort mensen hebben geen binding met ons land en zullen dit ook nooit krijgen, net zo min als voor de gevallenen in WOII. Stuur haar terug naar Marokko. Misschien kan ze zich daar nuttig maken.

  Geliked door 5 people

 2. aquarius4422 zegt:

  Dat kopvod moet niet alleen de tweede kamer uitgeschopt worden maar ook onder de pek en veren het land uit.

  Geliked door 3 people

 3. Harry zegt:

  Wat een smerige kut-moslim-kut !
  Dat andere secreet met die Nederlandse schuilnaam houdt dat vierkante bakkes tenminste nog in de plooi .

  Laten we in verband met de stikstofuitstoot al die moslims uit ons land verwijderen , dan bloeien straks alle plantjes weer op en ons humeur ook !
  Meer dan één miljoen van die krengen weg , wat een opluchting zal dat zijn .
  Liever 10 meer koeien in de wei , dan ook maar één moslim er bij .

  Geliked door 6 people

 4. Julia zegt:

  De houding van Bergkamp zegt ook niet veel goeds en manieren heeft ze blijkbaar ook niet met haar armen over elkaar. Mensen die met zo een gesloten houding staan hebben geen enkele interesse in wat er zich om hen heen gebeurt. Maar ja D66 daar kun je ook geen enkel respect van verwachten.

  Geliked door 3 people

 5. karton zegt:

  Dat wijf van Kuthaar verdient maar één ding : de strop ! Smerige vieze moslima, zelfs niet in staat om haar ongemanierdheid te verbergen, wát een stomme zeug !

  Geliked door 3 people

 6. jantjeuitnl zegt:

  Voor een moslim is een dodenakker van anders en niet gelovigen de efteling.

  Geliked door 4 people

 7. Léon van Duren zegt:

  Als een rode draad gaan de gepleegde moorden op mijn opa en oma door mijn leven!!Mijn opa en oma werden september 1941 gedwongen de davidster te dragen!! Zij waren zo naïef deze davidster te gaan dragen ,zij mochten niet meer naar openbare voorzieningen zoals parken ,zwembad,bibliotheek enz…. ! De Nederlandse bevolking verrichtte gewoon hand en spandiensten aan de Duitse bezetter!!De gemiddelde Nederlander staat net als nu 82 jaar later na de tweede Wereldoorlog bekend vanwege hun achterbakse nalatige lafheid !! Ook de achterbakse angstige joodse raad werkte mee met de Duitse bezetter, mijn familieleden zijn met behulp van Nederlandse politieagenten gedeporteerd naar Auschwitz en daar vermoord op 19 november 1943!! Ook toen gold net als nu voor de lafbekken van justitie; Befehl ist Befehl!!De Nederlandse overheid was voor zeker 90 % gecorrumpeerd door de Duitse bezetter en werkte als het ware vrijwillig mee om zeker 85 % mensen van één bevolkingsgroep ( plusminus 104000 mensen van vlees en bloed) te laten vermoorden!! Nog nooit heb ik als zoon van een vrijwel vermoorde joodse familie één oprechte verontschuldiging vernomen vanwege het nalatige wangedrag van de Nederlandse overheid in en na de tweede Wereldoorlog!!Nu anno 2o22 werkt de Nederlandse overheid wederom mee, om van overheidswege 17,4 miljoen Nederlanders subtiel te bedreigen met het zorgvuldig geplande terroristische klimaatfascistische criminele COVID-19 pharma maffia stappenplan !! De huidige Anton Mussert is de schaamteloze nietsontziende recidiverende pharma maffia psychopaat Mark R., en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele corrupte totaal verdorven ambtenaren!!Ook de huidige meerderheid van de minkukels in de tweede kamer zijn volledig medeplichtig aan deze zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid!!Het klimaatfascistische terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan overtreft zelfs de geplande omvolking doormiddel van de islamitische asielzoekers!!Veel moslims is aangeleerd Joden en andersdenkenden te haten!! Persoonlijk kan ik het goed vinden met moslims,die ik er altijd op wijs dat hun allah niet mijn GOD is!!DE GOD van Israël is en blijf mijn GOD!(HIJ is en blijft DE SCHEPPER van hemel en aarde!)
  Het is jammer om in Nederland te constateren dat de verdorvenheid die van overheidswege is georganiseerd erger is als ooit te voren!!

  Homohuwelijk,De walgelijke LGBTi agenda,het transhumanistische transgender geneuzel ,abortus,het terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan,enz…………. !! Nederland wordt momenteel gewoon door satanisch geïnspireerde geïnstitutionaliseerde bestuurders met rasse schreden geruïneerd en kapot gemaakt!!Nederland is het Sodom en Gomorra aan de Noordzee geworden!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen ,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 2 people

  • Angélica zegt:

   Shalom Léon,
   Het doet me werkelijk verdriet dat uw familie door de Moffen SS is vermoord. Mijn hart gaat sneller kloppen als ik aan het dappere joodse volk en Israël denk, het volk dat de meeste Nobelprijzen heeft gewonnen en veel heeft bijgedragen aan het welvaartspeil van de hele wereld, in tegenstelling tot de moslimwereld die alleen profiteert van de westerse uitvindingen en overal haat en verderf zaait om later bloed en lijken te oogsten. Nederland maar ook andere EU-landen laten massaal moslims binnen. De joden zijn hun leven niet meer zeker en vlucht(t)en. Waar dat toe leidt zie je in elke stad, wijk en straat: geweld, verloedering en verpaupering, armoede en depressie. GroenLinks, D66 en de andere kartelpartijen zijn de veroorzakers. Zij besturen het land en hebben van de Nederlanders derderangs burgers gemaakt. Moslims krijgen woningen, uitkeringen, moskeeën, toegang tot gezondheidszorg, onderwijs, sportverenigingen; alles gratis en voor niks of flink gesubsidieerd. De Nederlanders staan met hun belastinggeld garant en onderhouden de overvallers, plofkrakers en verkrachters die vrouwen, joden en christenen als minderwaardige wezens zien.

   Geliked door 1 persoon

  • Corrie Bruin zegt:

   Ik noem de roverheid simpel ratten zij glippen overal doorheen.

   Geliked door 1 persoon

 8. Léon van Duren zegt:

  https://www.frontnieuws.com/dr-coleman-vraag-me-niet-om-de-artsen-toe-te-juichen-die-zich-nu-pas-uitspreken-over-de-covid-19-injecties/

  Als het kalf verdronken is dempt men de put !!
  De Nederlandse rechtsstaat is vrijwel failliet!!De Nederlandse overheid is momenteel volksvijand nummer één geworden!!

  Nederland wordt momenteel wederom rechtstreeks van overheidswege bedreigd door het terroristische klimaatfascistische COVID -19 pharma maffia stappenplan !! Het corrupte RIVM (reinste intimidatie van mensen) en het onzinnige geldverslindende OMT horen thuis in beklaagdenbank wegens hun vrijwillige medewerking aan zeer ernstige misdrijven tegen de menselijkheid!!Er blijven haast geen verontschuldigingen meer over voor deze gecorrumpeerde corrupte overheids organisaties!!Rechters , officieren van justitie, advocaten, door de overheid betaalde denktanks, aan de overheid gelieerde geldverslindende wetenschappelijke instituten zijn inmiddels daders geworden aan zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid!!

  Alleen onafhankelijke tribunalen kunnen deze zeer vele geïnstitutionaliseerde klimaatfascistische pharma maffia psychopaten nog berechten

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 2 people

 9. delamontagne zegt:

  VERSCHRIKKELIJK……..
  Waarom moet zo’n muslima eigenlijk mee naar dergelijke gebeurtenis.
  Volgens heur geleuf, uit ’t Haatboek, hadden eigenlijk alle Joden vermoord moeten worden.
  Zou ’t haar enigszins beroeren emotioneel.
  Ook al zou ’t je verder geen donder kunnen schelen en je min-of-meer verplicht bent “mee te doen” dan kun je nog voor goed fatsoen een gepaste houding aannemen….
  ( wie of wat Kauthar is, weet ik eigenlijk niet.
  Moet ik even “Googlen”……

  Like

 10. Eppo zegt:

  je weet toch hoe die Murken altijd praten ,van bespaar me je levensverhaal .
  Waar is die PvdA/VVD aan begonnen zeg met die Lui ,en dan ook nog in Bestuursfuncties te zetten .

  Geliked door 1 persoon

 11. Hovawart zegt:

  Het gebrek aan fatsoen is in de politiek gelijk aan het groeiende overschot van onvermogen en incompetentie……
  De verrijkingen van de Linksche Looney Brigade helpen het openbaar bestuur volledig naar de gallemiezen, dit land is stuurloos en reddeloos verloren.

  Like

 12. Olie bol zegt:

  De schijn van vakantie
  Trekken filmpjes op ’luxe’ cruiseferry meer asielzoekers? ’Ze vreten een halve appeltaart’

  Like

 13. J.v.d.Heijden zegt:

  Ik breng iedereen op deze site even een beruchte foto van die
  islamo-fascist op de foto hierboven…

  https://images0.persgroep.net/rcs/Nq4AOGnSw7_xb9LQVLr20WIJe2M/diocontent/63123276/_fitwidth/1240?appId=93a17a8fd81db0de025c8abd1cca1279&quality=0.9&desiredformat=webp

  Alle allahschreeuwers de wereld uit, te beginnen in de EU.
  Lees svp HET PROJECT, wrijf het die allahschreeuwers onder
  hun neus,laat merken dat je ze doorhebt.
  Engels: https://tinyurl.com/5rv7vxb
  Vert. https://tinyurl.com/5za2bg

  Geliked door 1 persoon

 14. Arm mens, SLACHTOFFER nr. ZOVEEL!!

  Like

 15. Willem zegt:

  En de gebeds oproep door luidsprekers gaat in steeds meer steden elke dag 7 dagen in de week luiden. Want, als je het nog niet door hebt, we moeten verrijkt/geislamiseerd worden.

  Like

 16. Harry zegt:

  D66 , de melting pot van potten , moslims , verknipten , homo’s en omgebouwden .
  Wat een trieste verzameling !
  Als je niet aan de drugs bent , dan valt het daar toch niet uit te houden !

  Like

 17. Joost Visser zegt:

  Voor haar is het een leuk betaald uitje.

  Like

 18. Ravian zegt:

  Yeah, Bergkamp heeft tijdens de takiyya lessen duidelijk beter opgelet dan Kauthar…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s