“Verschiet de hoofddoek van kleur ergens tussen Nederland en Iran?

(Door: Paul Cliteur)

In een recente uitzending van Ongehoord Nederland spraken drie vrouwen, Shohreh Festhali, Amira Lotfy en Renske Verheul, over de protesten tegen de hoofddoek in Iran. Een vraag die daarbij aan de orde kwam was: hoe valt het te verklaren dat voor de protesten in Iran zo weinig bijval van Nederlandse feministen komt? Verheul maakte duidelijk dat dit te maken heeft met een crisis die deze feministische organisaties in het algemeen doormaken. Vaak gaat het helemaal niet meer om de rechten van vrouwen. In de tegenstelling die zich nu begint af te tekenen tussen transseksuelen en vrouwen zien we dat vaak vrouwen aan het kortste eind trekken. En met gedoogsteun van de feministische organisaties. Aldus Verheul.

Maar er is ook iets anders opvallend, naar mijn bescheiden mening. En bescheiden moet ik zijn als ouwe witte zak natuurlijk. Wat ook opvalt, is dat überhaupt de steun voor de Iraanse vrouwen minimaal is. Afshin Ellian houdt ons van dag tot dag op de hoogte over de vorderingen van de opstandelingen tegen de islamistische theocratie, maar de belangstelling daarvoor houdt niet over in Nederland, to put it mildly.

Lees verder>>>
(h/t “BosscheBol”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op “Verschiet de hoofddoek van kleur ergens tussen Nederland en Iran?

 1. bobzelf zegt:

  VROUWEN DIE AAN HET KORTSTE EIND TROKKEN

  WAREN IN MIJN JEUGD . WEL MIJN FAVORIETE SLOERIES

  OOM BOBZELLUF

  EN NU WELKE VROUWEN

  KOM NOU TOCH OP ..

  VET HAAR. SNOR. TE GROTE SPIJKERBROEK
  EXTRA DIKKE REET
  EN VANDIE HOGE WERKSCHOENEN
  EN
  ZWARE SHAG ROKENDE

  WHAHAHAHAHA

  DAAR SCHOP JE TOCH ZELFS JE HOND VANAF .

  WHAHA

  KENNER OOM BOB

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  De Iraanse vrouwen vechten voor hun vrijheid, en in de Pays-Bah lopen de moslimagentes met een hoofddoekje………enkel om het creëren van een politiek spanningsveld… of geloofsovertuiging? MY ASS!!!!

  Geliked door 4 people

 3. BosscheBol zegt:

  In Iran protesteren tienduizenden tegen de ayatollahs sinds er een meisje is gearresteerd en doodgeslagen omdat ze haar hoofddoekje niet correct droeg.
  De Nederlandse main street media zwijgen die protesten bijna dood en uit de feministische hoek is er weer eens nul komma nul steun.

  Feminisme = links en links = pro-mohammedanen. En verder te druk met transgenders etc. Dus: de feministen doen wel erg militant tov de boze witte man, maar laten op de hiërarchie van het slachtofferschap de mohammedanen en de transgenders voor gaan. Waarschijnlijk laten ze de negers ook voor gaan. Kortom: ze deugen als de klere.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ravian zegt:

  De feministische bewegingen zijn, zoals zoveel organisaties, al lang gekaapt door de socialisten, en promoten nu enkel nog maar dat wat het socialisme uitkomt.
  In zweden proberen de “feministen” zelfs vrouwen die door “vluchtelingen” verkracht zijn zo onder druk te zetten dat deze hun aanklachten intrekken, “omdat dit anders zo slecht afstraalt op de zielige vluchtelingen.”
  Je verzint het gewoon niet.

  De hijab is geen hoofddoek, het is een religieuze uiting, die een kwaadaardige (vrouwonvriendelijke) ideologie promoot, en als zodanig wordt deze ook gedragen.
  En daarom moet dit onding, dit teken van vrouwenonderdrukking, dus verboden worden, net zoals die hele kwaadaardige ideologie die dit onding voor vrouwen verplicht stelt feitelijk gewoon verboden zou moeten worden.

  Geliked door 1 persoon

 5. J.v.d.Heijden zegt:

  Hélène Bleyers nog maar een keer…
  http://web.archive.org/web/20130605191245/http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/index625e.html?pagina=5516

  De hoofddoek is een VLAG.Het is de VLAG* van het nieuwe
  nazi-fascisme.
  Alice Schwarzer: Das Kopftuch ist eine FLAGGE.
  https://tinyurl.com/jderahbs

  Geliked door 1 persoon

 6. ronjaspers zegt:

  FEMINAZI,S

  Like

 7. Marc zegt:

  Deze jongen zal nooit gehoor geven aan een hoofddoek!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s