In plaats van “fancyprijzen” uit de VS: voordelig gas uit Nord Stream 2!

(Door: Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Zowel Rusland als Gazprom hebben sinds afgelopen weekend meermaals aangeboden om gas te leveren via het nog intacte deel van Nord Stream 2. Maar niet alleen de media zwijgen hardnekkig over dit thema, maar ook de Duitse regering. Terwijl het de taak van minister van Economische Zaken, Robert Habeck (Groenen), zou zijn om de prijsstijgingen op de gasmarkt erdoor te voorkomen door elk beetje voordelig gas op te kopen dat hij voor Duitsland kan krijgen.

Want het is Habeck zelf die klaagt over de “fancyprijzen” die de VS voor gasleveringen aan Duitsland berekenen. Hij was echter ook diegenen die zichzelf tegenover Washington in februari nog uitermate devoot presenteerde en verkondigde dat Duitsland zich in een “dienende” rol tegenover de VS zou bevinden. Om zelfbewust voor Duitse belangen op te komen, kwam niet bij Habeck op, en desbetreffend ontwikkelen zich nu de “prijsonderhandelingen”.

Van dag tot dag wordt duidelijker in welke uitzichtloze situatie de Duitse regering ons manoeuvreert, zonder dat er enig besef te herkennen zou zijn. Als u ook genoeg heeft van een politiek die zich uitsluitend tegen de belangen van de eigen bevolking richt, ondersteunt u ons dan: komt u dan aanstaande zaterdag om 13.30 uur op de Platz der Republik in Berlijn, neem deel aan onze grote AfD-manifestatie. We verheugen ons op u!

Bron:
facebook.com/aliceweidel
Door: Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op In plaats van “fancyprijzen” uit de VS: voordelig gas uit Nord Stream 2!

 1. saddy zegt:

  Dat aanbod heb ik ook helemaal niets van gehoord.

  Eigenlijk zou Putin moeten laten flyeren:

  “”Wilt u 5 ct voor gas betalen of 58 ct? Neem ons aanbod zsm door met de mensen die in dienst zijn bij klausje. Reageert u voor 15 oktober aanstaande dan krijgt u een gratis DVD met explosieve onderwaterbeelden van amerikaanse duikers bij onze gasleidingen. De eerste 12 miljoen die reageren krijgen een gratis verblijf op de meest luxueuze cruise-schepen en gratis geld toe. “”

  Geliked door 1 persoon

 2. Ravian zegt:

  “zonder dat er enig besef te herkennen zou zijn”

  Yeah, en gij geleuve da?
  De Duitse “linke” en “grünen” hebben, achter de schermen, geheid een gat in de lucht gesprongen toen uncle Sam Nordstream opblies en daarmee Duitsland richting de o zo door deze beide clubs gewenste terugkeer naar de middeleeuwen dwong.
  Als dat niet gebeurt was dan hadden ze namelijk OF bakzeil moeten halen OF een massale volksopstand onder ogen moeten zien.
  En daarom wordt nu doodgezwegen dat een deel van Nordstream nog werkt.

  Geliked door 2 people

 3. koosv8 zegt:

  Het laat weer overduidelijk zien dat hier een ander plan achter zit, dan het redden van DUITSLAND, HET MOET KAPOT, EN DE HELE EU ERBIJ. U MAG GEEN GOEDE VERSTANDHOUDING HEBBEN MET RUSLAND, WANT DAN VERLIEST DE VS.
  DUS…….KAPOT MOET HET, EN LINKS DOET HET!!! WAT IS ER DOMMER DAN LINKS, GROEN EN LINKS, TWEE COMMUNISTISCHE GEDROCHTEN SAMEN, EN GEBASEERD OP UTOPISCHE IDEEËN EN LEUGENS. U BETAALD EN UW VRIJHEID VAKKUNDIG VERMAALD!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s