VIDEO Arnold Karskens: “Niet bang voor de waarheid”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO Arnold Karskens: “Niet bang voor de waarheid”

 1. bobzelf zegt:

  HET WORDT MET DE DAG TOCH WATV ENGER .. !!!!!!!!!!!!!!

  Oekraïne: De Derde Wereldoorlog is moeilijk tegen te houden

  De regering-Biden en haar nationale veiligheidscontroleurs zijn vastbesloten om het conflict in Oekraïne te laten escaleren. Naast het sturen van miljarden dollars aan wapens en munitie naar een staatsgreepregime dat afhankelijk is van het extreme geweld van neonazistische bataljons, werd maandag gemeld dat Oekraïne het Pentagon zal toestaan ​​doelen aan te wijzen.

  Oekraïne Als we een CNN-rapport over deze laatste ontwikkeling lezen, krijgen we de indruk dat de oorlogsmeesters in Washington DC een vetorecht zullen hebben over de Oekraïense doelwitten van Rusland, alsof de aan oorlog verslaafde gekken en neocons die de leiding hebben op de een of andere manier terughoudend zullen zijn bij het richten en doden mensen.

  Het Pentagon wil met het “Army Tactical Missile Systems”, of ATACMS, grond-grondraketten besturen die ongeveer 300 kilometer kunnen vliegen, ongeveer vier keer de afstand van de raketten die worden gebruikt door de HIMARS mobiele systemen die de VS al volop hebben geleverd. vier maanden geleden naar Oekraïne.

  Rusland houdt deze nieuwe ontwikkeling, die al dan niet doorgaat, scherp in de gaten en zal het beschouwen als een mogelijke overschrijding van de zoveelste rode lijn, vooral in gebieden die via referenda hebben besloten Oekraïne te verlaten en de Russische Federatie binnen te gaan.

  Wat Biden betreft, het is ronduit een wonder dat hij ’s ochtends zijn schoenen kan strikken, laat staan ​​complexe informatie over wapensystemen en de politieke implicaties van het plaatsen van de geavanceerde doodstechnologie in Oekraïne kan doorgronden. De ATACMS, vervaardigd door Lockheed Martin heeft een kernkop van 500 pond klasse ontploffing en heeft een maximaal bereik van 300 kilometer.

  Ongetwijfeld zal het gebruik van deze raketten ziekenhuizen, scholen, openbare centra, markten, enz. vernietigen, net als eerdere doodstechnologie die tot stand werd gebracht in Irak (waar het zoetwatersysteem opzettelijk werd aangevallen door deVS – wat leidde tot grootschalige cholera.

  Volgens de website van Lockheed Martin is de ATACMS “een conventioneel grond-tot-grond artilleriewapensysteem dat doelen kan raken die ver buiten het bereik van bestaande legerkanonnen, raketten en andere raketten vallen.” Kortom, indien correct geplaatst, zal het wapensysteem in staat zijn om op afstand zware schade toe te brengen aan de Volksrepubliek Donetsk en de Volksrepubliek Loehansk.
  Lees ook: Covid-reactie: Europa’s populisten zien kans in een nooit eindigende pandemie

  Eind februari opende het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, onder leiding van Tony Blinken, een webpagina met de titel ” Krim is Oekraïne “. Opmerkelijk, en ongetwijfeld voorspelbaar, schreven Blinken en zijn crew dat de Russische operatie om zich te ontdoen van racistische en genocidale neonazi’s, die vastbesloten zijn om etnische Russen te vermoorden, “een brutale belediging van de moderne internationale orde” is. Blinken verwees natuurlijk naar de neoliberale orde die werd gedomineerd door de USG en haar gecorrodeerde en gedevalueerde dollar. De ‘doelen’ die hij noemde, zijn in feite goede doelen voor een zeer klein aantal miljardairs, internationale banken en grote monopolistische bedrijven.

  “Kiev, Washington en Moskou hebben momenteel verschillende opvattingen over wat Russisch versus Oekraïens grondgebied is. Na een staatsgreep in 2014 in Oekraïne, waarbij door de VS gesteunde elementen een democratisch gekozen regering omverwierpen, annexeerde Rusland het Krim-schiereiland. Vorige week claimde Moskou vier extra regio’s van Oekraïne als zijn eigen”, schreven Kyle Anzalone en Connor Freeman .

  De verwachting is dat de lijst met doelen die Zelenskyy zogenaamd zal indienen, steden, dorpen en centra zal bevatten in de “geannexeerde” gebieden, nu eigenlijk Rusland. “Het Witte Huis heeft duidelijk gemaakt dat ze de nieuwe Russische gebieden niet zullen erkennen, en de NAVO heeft gezegd dat ze hun steun voor de proxy-oorlog zullen vergroten.”

  Blinken verklaarde enige tijd geleden dat hij geen partij zal zijn bij onderhandelingen over een einde van de oorlog. Het plan van de Amerikaanse regering is om de oorlog aanzienlijk op te voeren onder de wereldvreemde veronderstelling dat Oekraïne de oorlog daadwerkelijk kan winnen. Tot nu toe heeft de Biden-regering een aantal troeven op tafel gelegd:
  Lees ook: Een zeer beleefde belediging

  Naast de CIA-aanwezigheid op de grond in Oekraïne, zijn ook NAVO-commando’s uit Litouwen, Canada, Groot-Brittannië en Frankrijk aanwezig. Met name zijn er verschillende met Donald Trump sympathiserende Republikeinen in de wetgevende macht, waaronder Rep. Mike Waltz (R-FL) die graag “for the kill” wil gaan, en openlijk Amerikaanse militaire adviseurs naar Oekraïne wil sturen. Voormalige speciale operators van de VS zijn al ter plaatse in de buurt van de contactlijn, trainen de troepen van Kiev en ontwikkelen gevechtsplannen.

  Hoe kan dit worden geïnterpreteerd als iets anders dan een volwaardige oorlog, minus de Biden-regering en de NAVO “boots on the ground”? Voorlopig zijn het adviseurs ter plaatse. De geschiedenis (onverbloemd en waarheidsgetrouw) laat zien hoe dit kan leiden tot een snelle escalatie à la Vietnam.

  Het is waar om te zeggen dat de gemiddelde Amerikaan een zeer korte aandachtsspanne heeft, over het algemeen niet geïnteresseerd is in geopolitiek, en, grotendeels dankzij het ‘beperkte’ onderwijs, een zeer zwak of niet-bestaand begrip heeft van wereldgebeurtenissen die verder gaan dan wat ze worden gevoed door het bedrijfsleven en de corrupte mainstream media. Het zal te laat zijn voor een passende opleiding als de bommen afgaan en de nucleaire winter begint.

  Wij denken dat het een uitgemaakte zaak is dat Rusland zal reageren wanneer NAVO- en Amerikaanse-artillerie en raketten op de Krim of de nieuw opgerichte republieken vallen. Het zal een aanval op Rusland zijn.

  Meerdere oorlogsspelsimulaties eindigen keer op keer in een nucleaire confrontatie, aldus Harry Kazianis, die schrijft voor Responsible Statecraft. “Ik heb onder mijn eigen leiding meer dan dertig gevechtssimulaties in wargames gevochten voor een particulier defensiecontract… In elk scenario dat ik heb getest, geeft de Biden-regering Oekraïne langzaamaan steeds geavanceerdere wapens zoals ATACMS, F-16’s en andere platforms waarvoor Rusland consequent heeft gewaarschuwd, het vormt een directe militaire dreiging… In feite vindt er in 28 van de dertig scenario’s die ik heb uitgevoerd sinds het begin van de oorlog een soort nucleaire uitwisseling plaats.”
  Lees ook: Media in gevecht met samenzweringstheorieën van de Witte Overheersing

  Er wordt gemeld (en tijdens de oorlog zien we zelden het echte beeld) dat het Oekraïense leger Kharkiv en Cherson in het noord- en zuidoostelijk deel van het land heeft teruggenomen. Deze “overwinningen” zullen een reeds gedecimeerd leger verder motiveren om door te gaan naar de “bevrijding” van gebieden die hebben gestemd om zich bij de Russische Federatie aan te sluiten.

  Rusland zal bij een aanval op de nieuwe deelrepublieken dienovereenkomstig reageren alsof de bommen en raketten direct voor de poorten van Moskou zijn gevallen. Er zal geen vreedzame oplossing zijn voor deze oorlog, die begon nadat de door de Amerikanen georkestreerde en gefinancierde Maidan-kleurenrevolutie met geweld een democratisch gekozen regering omver had geworpen. Geen van beide partijen lijken geïnteresseerd in een onderhandelde schikking. Dit soort situaties pakt nooit goed uit en leidt er vaak toe dat de besmetting van oorlog naar omringende staten wordt verspreid.

  Halverwege de 20e eeuw was dat inderdaad een groot probleem. Truman loste het op door een paar honderdduizend onschuldige mannen, vrouwen en kinderen te vernietigen. Nadat Rusland en China hun eigen kernwapens ontwikkelden, als afschrikmiddel tegen kernwapens van de VS, kwam het concept van MAD (Mutually Assured Destruction) populair in gebruik.

  We balanceren op dit moment op de rand van die MAD-afgrond.

  LEUK HE DAT NU BLIJKT DAT U AL SINDS 1942 OP EEN DOOD PAARD GEWED HEEFT . EN OOK ZO KNAP
  JE LAATSTE WERKENDE HERSENCEL UIT BLIJVEN ZETTEN .

  OOM DE LAATSTE FLITS

  Geliked door 1 persoon

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Er is geen waarheid, er zijn alleen belangen van de machthebbers. Die belangen worden aan u en m ij als waarheid verkocht. Karskens weet beter en publiceert dit ook. De machthebbers willen hoe dan ook van hem af en zullen geen middel onbenut laten om hem buiten gevecht te stellen. We wachten af of hij dit overleeft zonder aanslag. Die aanslag komt altijd van links of vanuit de islamitische hoek.

  Geliked door 3 people

 3. Léon van Duren zegt:

  Arnold Karskens is in tegenstelling tot de collaborerende klimaatfascistische pharma maffia oorlogsmisdadiger Mark R.,en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele corrupte totaal verdorven ambtenaren een echte held!!

  Deze moedige man reken ik tot die één procent moedige mensen in Nederland die zich niet laat overrulen door de neonazistische fascistische WEF psychopaten!! Nederland wordt ook door de laffe achterbakse mainstreammedia gewoon verraden!! Mijn opa en oma zijn door het zelfde soort krokodillentranen huilenbalken als het zogenaamde politieke correcte establishment verraden en vermoord te Auschwitz !! Nog steeds wacht ik als 66 jarige ,op verontschuldigingen vanwege het nalatige wangedrag van de Nederlandse overheid in en na de tweede Wereldoorlog!! Nederland heeft niet veel geleerd van het walgelijke gedrag van de overheid in en na de de tweede Wereldoorlog,ook nu is de terroristische klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia overheid volksvijand nummer één geworden!!

  De schaamteloze nietsontziende recidiverende pharma maffia psychopaat Mark R. lijkt op de voormalige collaborerende oorlogsmisdadiger Anton Mussert,die voordat hij geëxecuteerd werd geen greintje spijt had van zijn dodelijke wangedrag !! Ook de schaamteloze nietsontziende recidiverende pharma maffia psychopaat Mark R. lacht al zijn gepleegde misdrijven gewoon weg!! Ook de meerderheid van de ruggengraatloze waardeloze tweede kamer minkukels zijn op z’n minst medeplichtig aan de door de Nederlandse overheid gepleegde COVID-19 pharma maffia misdrijven!!

  “Wir haben es nicht gewusst?!” Elke simpele ziel kan onderzoek doen over het van overheidswege georganiseerde terroristische COVID-19 pharma maffia stappenplan!!

  Sluit per direct alle geldverslindende onzinnige waardeloze illegale GGD test en prik lokatie’s op straffe van levenslange gevangenisstraf bij het negeren van de waarheid van de aantoonbaar gepleegde medische misdrijven !!

  Stop de demoraliserende machtsmisbruikende klimaatfascistische pharma maffia psychopaten!!

  Alleen onafhankelijke tribunalen kunnen de zeer vele geïnstitutionaliseerde medeplichtige pharma maffia veelplegers nog berechten!!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Like

 4. Rensk. zegt:

  De Tweede Kamer is geen volksvertegenwoordiging meer, maar een regeringsvertegenwoordiging. Burger heeft geen vertegenwoordiging meer.
  We worden gedomineerd door een stel uiterst dom en arrogant volk.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s