Baerbock: Geweld in Iran tegen vrouwen zou “niets te maken hebben” met religie

(Vertaling: E.J. Bron)

Eens temeer wil men de mensen wijsmaken dat de behandeling van vrouwen in de islam niet religie gerelateerd is. De Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Annalena Baerbock (Groenen, foto), spreek concreet de situatie van de vrouwen in Iran aan en stelt de krankzinnige bewering op dat hetgeen de vrouwen daar moeten verdragen niets te maken zou hebben met religie en cultuur.

Waarmee dan wel? Tenzij men de opvatting vertegenwoordigt dat de mensen uit deze regio´s van nature uit primitieve geweldplegers zijn. Als zij bijvoorbeeld zo´n opvatting vertegenwoordigt, dan is juist zij vanuit linkse zienswijze een racistische ophitser. En waarom laat men zulke mensen dan massaal bij ons toe? Of denkt men werkelijk wolven te kunnen veranderen in lieve lammetjes als men maar desbetreffend lief tegen hen is? Of veel geld en psychologen op hen loslaat?

Op dit moment vechten Iraanse vrouwen tegen het moellah-regime, intellectuelen in de Arabische regio dringen aan op een hervorming van de islam. In het Westen worden deze debatten verhinderd – ook omdat vooraanstaande vrouwelijke politici de verbanden niet willen zien. Dat zou namelijk de invoering van de agenda, de islamisering van Europa, gevoelig verstoren.

Om er hier niet van verdacht te worden “islamofoob” te zijn, of citaten “verkeerd te interpreteren”, wat ons door zelfbenoemde “fact-checkers” al werd verweten, staan we onszelf toe om te citeren uit de “Neue Zürcher Zeitung”. De gerenommeerde krant hierover:

Ze zijn moedig, ze zijn duidelijk, ze zijn bereid offers te brengen: op dit moment gaan er in Iran vooral vrouwen de straat op om zich van de strenge regels en het bestraffingssysteem te ontdoen dat de moellahs hen hebben opgelegd – gelegitimeerd door een religie. De Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Annalena Baerbock (Groenen), heeft daarentegen in de Duitse Bondsdag beweerd dat het geweld tegen vrouwen in Iran – in opdracht van een ´islamistisch´ regime – ´niets, maar dan ook helemaal niets met religie en cultuur te maken zou hebben´. Dat is een nieuw dieptepunt in het onvermogen om de oorzaken voor terreur, onderdrukking en ongelijke behandeling te herkennen. En toont aan: debatten over de islam en zijn profilering zijn in het Westen niet gewild.”

Bijzonder walgelijk: Baerbock sprak dat uit tegen de achtergrond van een moord op een Iraanse. Laat ze ons een verklaren waarom het doodslaan van een vrouw door “zedenwachters”, omdat zij vanuit de zienswijze van de godvrezenden haar hoofddoek niet goed zou dragen, niets met religie of cultuur te maken zou hebben.

Hier maakt Baerbock het zichzelf te gemakkelijk. De gevoeligheden van politiek links zouden niet blind moeten maken voor de werkelijkheid. Ook wanneer in Iran de islamitische voorschriften niet goed zouden worden toegepast, moet men erkennen op welke bodem deze vrouwenhaat groeit”, staat er zelfs in de “Frankfurter Allgemeine Zeitung”.

En er is nog iets op aan te merken: komt deze laffe houding overeen met de “feministische buitenlandse politiek” van de Groenen, waarvan deze leugenaars constant zo hoog opgeven?

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Baerbock: Geweld in Iran tegen vrouwen zou “niets te maken hebben” met religie

 1. Hovawart zegt:

  De linkse nitwits beseffen niet dat er steeds meer ‘moslimstrijders’ aanmonsteren in de EU, het leger voor de heilige oorlog is op oorlogssterkte, het is slechts een kwestie van tijd en gelegenheid……

  Geliked door 5 people

  • Plebejer zegt:

   Niet te ontkennen helaas

   Geliked door 2 people

  • Ton Ruygrok zegt:

   Links en Mohammed kunnen doordat ze 1 gezamenlijk doel hebben, namelijk het kaltstellen van het christendom inclusief de God er van… , het uitzonderlijk goed met elkaar vinden, vandaar dat beerbok het opneemt voor de Iraanse slagters… maar ja een dodelijk reptiel aan je boezem drukken gaat heel vervelende gevolgen krijgen.. let maar op..
   Ton Ruygrok

   Geliked door 2 people

 2. Peter. zegt:

  Annalena Baerbock ,benieuwd hoelang dat kalf daar mag aanblijven .

  Like

 3. saddy zegt:

  Eigenlijk heeft ze wel gelijk, het gaat natuurlijk om macht. Zouden al die mullah’s, rabijnen, vaticanen 100% in de Geest geloven?
  Het kan ook zijn dat ze alles uit de kast halen om maar niet naar vrouwen te hoeven luisteren, laat staan ze macht te geven.

  De politie hier die met scherp schoot op normale mensen en gewoon door mag gaan is toch ook geen religie?

  Like

  • Rensk. zegt:

   Denk ook dat het puur om macht gaat. De Islam is enkel een handvat om die macht te behouden. Van jongs af aan is die macht al duidelijk aanwezig in die cultuur. Jongens worden als prinsjes opgevoed en de meisjes zijn er voor ze om hun te bedienen. Heb het gezien in Noord Ghana. De jongens hoeven maar te knippen met de vingers en de zusjes moeders en alles wat vrouw is doet wat haar opgedragen is. Er komt geen Europese Islam. Die mannen gaan dat makkelijke leventje in geen honderd jaar opgeven. Willen de vrouwslaven behouden en zullen daar alles aan doen die te behouden. Die cultuur verhoudt zich niet met het Westen.

   Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ Rensk op7-10-2022 om 22.08 u.
    U heeft ’t over “vrouwslaven”.
    Zou dit dan betekenen dat de beschilderingen van de zg. gouden koets állemaal dienen te worden verwijderd ? Er staan daar immers 10-tallen mevrouwen op geschilderd, veelal óók nog eens met ontbloot bovenlijf; of zouden de ontblote bovenlijven zijn bedoeld ten gerieve van de in die koets zittende mannelijke “adel” ?
    Want, let maar eens op : dat “adellijke” mannelijke gedoetje wuift altijd met de linkerhand, maar wáár zitten ze met hun rechterhand ?
    (Bij het zien van de inzittenden van die koets moet ik doorlopend denken aan de firma Rukkie & Trekkertje)

    Geliked door 1 persoon

  • Krieger zegt:

   “Eigenlijk heeft ze wel gelijk, het gaat natuurlijk om macht. Zouden al die mullah’s, rabijnen, vaticanen 100% in de Geest geloven? ”

   Rabijnen ? Vaticanen ? Het onderwerp is het mohammedanisme en de praktijk van mohammedanen gebaseerd op hun aanbidding van Mohammed.

   Het is dom om te beweren dat het allemaal om macht gaat, want de zoektocht naar macht en controle vindt niet plaats in een vacuüm.

   Het mohammedanisme domineert het dagelijks leven van de mohammedanen. Dat is de reden waarom vrouwen in Iran verplicht zijn hun hoofd te bedekken en elke mannelijke Mohammedaan heeft het recht om een ​​harem van 4 vrouwen tegelijk te houden, naast een onbeperkt aantal slaven voor seksuele doeleinden.

   Blijkbaar is de kennis van Baerbock over het mohammedanisme zeer beperkt, maar ze doet alsof ze een expert is op dat gebied. George W. Bush was ook zoals zij. Hij beweerde dat het mohammedanisme een “religie” van vrede was zonder een stap te zetten om een ​​van de volgelingen van Mohammed te zijn!

   Like

   • saddy zegt:

    Nu alle levenslang veroordeelden, met name de terroristen natuurlijk, door d66 binnen 3 jaar weer op straat staan heb ik het maar wat breder getrokken.
    Zo’n kogelvrij vest zit niet lekker in een scootmobiel.

    Like

 4. Henk der Niederländer zegt:

  Ach we kennen dat zo langzaamaan wel van de groene communisten.
  Als de feiten hun ongelijkuit wijzen ontkennen ze het eenvoudig want waarheid is nou niet bepaald datgene waar ze hard mee weg lopen.
  Waarheid is namelijk iets anders als ideologie waar ze zo vol van zijn

  Like

 5. Richard zegt:

  Bearbock is gestoord. Ursula is gek. Merkel is de akela van deze vrouwen. Moet ik nog meer zeggen?

  Geliked door 1 persoon

 6. droevige mof zegt:

  Deze vrouw praat ondraaglijke onzin en ik vraag me nu af of ze echt zo dom is of gewoon doet alsof. Tenslotte brengt ze haar eigen electoraat flink in de
  war. Laatst zei ze dat het haar niets kon schelen. Zondag zijn er verkiezingen in Nedersaksen. De peilingen voorspellen een duidelijk verlies voor de Groenen en een even duidelijke winst voor de AfD. Dank je, Annalena. Goed gedaan.

  Geliked door 1 persoon

 7. antiislamnu zegt:

  Zo’n wijf moet je voorgoed deporteren naar Iran hypocriete smerige teef

  Geliked door 3 people

 8. Hans zegt:

  Het heeft niets te maken met religie. Hahaha…
  Nee, dat klopt: de islam heeft niets te maken met religie. De islam is een ideologie, net als het nazisme…fascistisch dus. Dat blijkt in Iran.

  Geliked door 5 people

 9. karton zegt:

  Ik moet wel eerlijk bekennen : deze Baerbock ziet er aan de buitenkant niet écht “verkeerd” uit. (mijn zéér persoonlijke mening)
  Maar van binnen is ze zo rot als een mispel.

  Geliked door 1 persoon

 10. J.v.d.Heijden zegt:

  Baerbock hat nicht alle Tassen im Schrank.!!!
  Islam is geen religie maar een veroveringsideologie, punt.
  Als alle vrouwen in Iran die verzonnen “schaamlap” afdoen,
  zijn al die jurkendragers binnen de “regering” hun macht
  kwijt.

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   Zou deze Baerbock óók denken dat het feit, dat vrouwen in Iran hun haar afknippen te maken heeft met de zojuist verhoogde prijzen bij de kappers ?

   Like

 11. ronjaspers zegt:

  Extreem links heeft ook niks met “links” te maken,het is extreem rechts.Achterlijkheid kan je niet genezen.

  Like

 12. Qvic zegt:

  Dat krijg je als je elke milieu activiste macht geeft, dan gaan ze zich heel snel helemaal corrumperen omdat zij de macht zelf niet de baas zijn. Dan gaan ze denken dat ze overal verstand van hebben en zo iedereen willen dicteren.

  Vrouwen moet je klein houden, dat is het eerste vereiste. Want voor je het weet gaat zij de lakens uitdelen en dan komt er geen nageslacht meer en dan verdwijnt hun ras/soort voor dat je het beseft. Dat moet je ook doen bij sociopaten en psychopaten, want deze mensen zijn geestelijk kleine kinderen, die corrumperen al in hun pubertijd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s