Oekraïne

(Door: “BezigeBij”)

De Amerikaanse president Biden heeft in New York een toespraak gehouden, waarin hij de situatie van nu vergelijkbaar acht met die van de Cuba-crisis. Deze is echter veel erger met deze demente president aan de knoppen, want John F. Kennedy wist wel degelijk wat hij uitvoerde. De huidige kan zijn eigen achterwerk nog niet eens vinden.

Wat meespeelt, zijn de aankomende verkiezingen. De Democraten zullen ongetwijfeld willen voorkomen dat de Republikeinen winnen en nog voor die tijd wellicht de Russische Zwarte Zee vloot aanvallen om een totale oorlog te ontketenen waardoor de Russen hun onderzeeër Belgorod, die onzichtbaar is uitgevaren, zullen inzetten samen met de Pacifische vloot om de VS aan te vallen, de kernwapensilo’s te vernietigen en de Amerikaanse vliegdekschepen tot zinken te brengen. Kiev, Rammstein, Volkel, Londen zijn dan ook hun doelen als het echt tot oorlog komt. De terugtrekking van Russische troepen is een tactische terugtrekking, omdat de Russen al zien dat de Amerikaanse Democraten koste wat kost willen voorkomen dat ze verliezen en wellicht zullen overgaan tot de aanval.

Door:
“BezigeBij”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Oekraïne

 1. Belozersky zegt:

  Chroetstsjov en Kennedy zochten naar een diplomatieke oplossing. Dat is Biden tenenenmale vreemd. Ook Rutte. De heren zijn al maanden op oorlogspad. Wat voor puinhopen ze aanrichten lusten de honden geen brood van.

  Like

 2. BosscheBol zegt:

  Over de Cuba-crisis zijn wij ook al vet voorgelogen.

  Amerika had kernraketten geplaatst in Turkije. Dat wilde Rusland niet maar naar hun protesten werd niet geluisterd.
  Toen bedacht Nikita Chroesjtsjov een list: hij zou de Amerikanen eens met hun eigen wapens aanpakken. Dus stuurden hij een paar schepen met kernraketten naar Cuba. Russische kernraketten op Cuba is heel goed te vergelijken met Amerikaanse kernraketten in Turkije.

  Meteen begon onze propaganda te brallen dat ONZE kernraketten GOED waren en de Russische waren FOUT.
  Kennedy, de grote staatsmen, ijsbeerde urenlang door de Oval Office met zijn broer, neefjes en nichtjes en gaf Nikita Chroesjtsjov een ultimatum.

  Niet lang daarna was de crisis over. De Russische kernraketten werden weggehaald, Kennedy riep de overwinning uit en werd jarenlang aanbeden.

  En o, ja, nog een heel klein detail: Amerika haalde een paar verouderde kernraketjes uit Turkije weg.
  Snapt u hem? Nikita Chroesjtsjov had gewonnen.

  Geliked door 1 persoon

 3. oliedom zegt:

  Beide Machten weten, dat het ook voor hun (Land) zelf catastrofaal is en denken wel 3x na voordat zij die rode knop drukken.

  Like

 4. Ravian zegt:

  “De terugtrekking van Russische troepen is een tactische terugtrekking, omdat de Russen al zien dat de Amerikaanse Democraten koste wat kost willen voorkomen dat ze verliezen en wellicht zullen overgaan tot de aanval.”

  LOL, ze zijn al lang overgegaan tot de aanval, dat is namelijk de hele reden dat de Russische troepen zich terug hebben getrokken.
  Wat wel klopt is dat Biden & Co op de Oekraïense slagvelden Amerikaanse verkiezingen pogen te winnen.
  Net zoals een zekere Zelensky daar (enorme) buitenlandse donaties poogt veilig te stellen, zonder welke Oekraïne failliet is.
  Het gevolg daarvan is echter dat de tactische keuzes op het slagveld, aan de Oekraïense kant, door politiek gewin bepaald worden, en niet op gezond militair verstand gebaseerd zijn.
  De rekening daarvoor gaan deze militaire nitwits zeer binnenkort gepresenteerd krijgen, en die rekening gaat geen kattenpis wezen…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s