Preventieve aanval op Rusland: Stort Zelensky ons in een atoomoorlog?

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

De Oekraïense president Zelensky ontsteekt nu het volgende niveau van escalatie van zijn agenda, waarmee hij de rest van de wereld aan de kant van de Oekraïne in de totale wereldoorlog wil trekken.

De NAVO zou het, aldus Zelensky bij een optreden aan het Lowy Instituut, Rusland onmogelijk moeten maken om atoomwapens in te zetten. Desnoods met atomaire preventieve aanvallen:

De NAVO moet de mogelijkheid van de inzet van atoomwapens door Rusland uitsluiten. Belangrijk is echter – ik richt me daarom net als voor de 24e februari tot de wereldgemeenschap – dat het preventieve aanvallen zijn, opdat ze weten wat hen te wachten staat als ze ze gebruiken… Niet omgekeerd: op aanvallen van Rusland wachten om dan te zeggen: ´Oh, doe jij dit, dan krijg je nu dit van ons´.”

Alles alleen maar verkeerd begrepen?

Ook al probeert een woordvoerder van Zelensky de zaak nu te sussen, door te zeggen dat zijn baas verkeerd begrepen zou zijn, de uitspraken van Zelensky zijn zeer duidelijk. En passen in het beeld van datgene wat hij sinds de uitbraak van de Oekraïne-crisis zegt.

Bij de enorme hoeveelheid oorlogspropaganda, waaraan we van alle kanten al maandenlang worden blootgesteld, zou het wel degelijk zo kunnen zijn dat er aan dit bagatelliseren van de woordvoerder alleen maar oorlogsstrategische motieven ten grondslag liggen. Dat nu talloze fake-accounts op Twitter monotoon herhalen dat Zelensky nooit een preventieve atoomaanval van de NAVO tegen Rusland zou hebben geëist, en waarschijnlijk ook weldra de hele meute gelijkgeschakelde “fact-checkers” ervoor zal zorgen dat o.a. dit artikel praktisch onzichtbaar wordt, spreekt bovendien voor deze aanname.

Dat het woord “atomair” hier niet direct valt, wat echter duidelijk uit de samenhang naar voren komt, past bij het door en door demagogische handelen van Zelensky. En hij weet ook heel goed: zelfs een niet-nucleaire preventieve aanval van de NAVO tegen Rusland zou de definitieve uitbraak van de Derde Wereldoorlog betekenen, die heel snel niet alleen tot d einzet van atomaire wapens, maar deels nog veel gevaarlijker moderne wapens zou kunnen leiden. Kortom: de uitspraken van Zelensky zijn bijna van Apocalyptisch-duivelse aard.

In opdracht van Biden?

Nu zou ook bij de de laatste een lampje moeten gaan branden dat het bij Zelensky om een gevaarlijke waanzinnige gaat. De vraag is alleen of het daarvoor al lang te laat is. Want de beslissende vraag moet nu beantwoord worden: in hoeverre het statement van de Oekraïner met Biden & Co werd kortgesloten. En dat ziet er helaas somber uit.

Met het oog op de monsterachtigheid van de uitspraak en de gevaren die ze voor een preventief reageren van Rusland inhoudt, zou men directe ontkenningen uit de VS respectievelijk van de NAVO verwachten. Maar tot nu toe is dat niet gebeurd.

De Biden-regering liet onlangs voor de VS medicijnen voor nucleaire noodgevallen voor ca. € 290 miljoen inkopen om op de ergste “radiologisch en nucleaire” situatie voorbereid te zijn. Bovendien zou Biden met het oog op de komende tussentijdse verkiezingen kunnen speculeren op een escalatie van de oorlog. Hij zou niet de eerste politicus zijn die een oorlog zou gebruiken als probaat middel om af te leiden van zijn eigen regeringsonbekwaamheid.

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Preventieve aanval op Rusland: Stort Zelensky ons in een atoomoorlog?

 1. oliedom zegt:

  Malloten zoals die criminele Eu en deze demente Biden sturen richtting W3 o.a. door die corrupte Ukrainie en zijn Clown maar steeds een podium en wapens te geven.

  Like

 2. oliedom zegt:

  Deze clown effe “van kant maken” en er komt hopelijk weer een beetje rust in de tent.

  Like

  • Julia zegt:

   oliedom deze corrupte joodse acteur om zeep helpen zal weinig zin hebben de rust keert pas terug als Amerika is aangevallen en de EU als een kaartenhuis in elkaar is gestort. Uiteindelijk hebben de VS, de EU en de Navo deze oorlog laten escaleren. De oorlogszuchtige yankees krijgen geen genoeg van oorlogen en hebben al heel wat ellende veroorzaakt o.a. in het Midden Oosten en Vietnam nu is Europa aan de beurt . Als Zelensky van kant gemaakt zou worden dat is het toch echt door de VS. Hij wordt nu gebruikt om de oorlog te doen aanwakkeren totdat hem het zwijgen wordt opgelegd. Kortom ik zou niet graag in de schoenen van Zelensky willen staan.

   Like

   • Oliedom zegt:

    Als die rode knoppen ingedrukt worden, dan is ook van die USA een heeeeel hoop kapot, dus zelfs die seniele Biden heeft daar dan geen voordeel mee.

    Like

 3. Harry zegt:

  Die Zelensky is zó gek dat ie liever de derde wereldoorlog ontketent , dan op termijn verslagen worden .
  Het is een smerige rat ,
  wat is het verschil nog met Hitler en zijn nazi-bende ?

  Geliked door 2 people

 4. scherpschutter1943 zegt:

  Zelinsky is voor mij een gevaarlijke idioot die rusland uitlokt om te reageren op zijn suggestie tot een preventieve aanval op rusland. Dit soort waanzin is alleen maar te beantwoorden met een statement van Biden dat hij NOOIT als eerste een atoomwapen in zal zetten. Al zou de Oekraine volledig ten onder gaan dan is dat nog geen enkele reden om atoomwapens in te zetten. Atoomwapens vernietigen de totale mensheid. Denk aan de uitspraak van Oppenheimer, de vader van de atoombom, over de gevolgen van de inzet van atoom wapens.”De levenden zullen de doden benijden “.

  Geliked door 1 persoon

 5. Blaffertje zegt:

  Natuurlijk en als hij het niet doet, doet de seniele Biden het wel.

  Geliked door 2 people

  • Oliedom zegt:

   Ik denk echt niet, dat die Biden en ook Poetin niet, op de rode knop gaat drukken, want o.a. deze 2 landen gaan dan ook in puin liggen en geen van beiden zit daar op te wachten.

   Like

   • Blaffertje zegt:

    @Oliedom.
    Ik zou dat niet zo zeker van zijn Olie.
    Biden is een oorlogsgeil mannetje en seniel.
    Je mag hopen dat Putin de wijze is in deze, maar ook hij heeft grenzen.
    Niemand had verwacht dat Putin daadwerkelijk de Oekraïene binnenviel.

    Like

 6. Jean zegt:

  Hoe is het mogelijk dat ± 8 miljard mensen zich laten terroriseren door een handvol idioten?
  Die idioten uitschakelen is noodzakelijk voor onze veiligheid en leefbaarheid. Er zijn toch wel ergens op de wereld isoleercellen waarin we die idioten kunnen opsluiten voor de rest van hun misdadig leven.
  Een samenleving zonder geweld is aangenaam en veilig om in te leven, een samenleving met geweld is onleefbaar en verwerpelijk.

  Geliked door 1 persoon

 7. Boike zegt:

  De duivel wil kennelijk zijn absolute macht en heerschappij op aarde vestigen met een nucleaire oorlog. Zijn marionet Zelensky is al druk doende de duivelse opdracht voor te bereiden.

  Het zal geen locale veldslag worden met een klein atoombommetje. Rusland gaat niet bakkeleien en wachten op het volgende bommetje. Nee, dat zou een grote en gevaarlijke blunder zijn. Poetin zal, als zijn rode lijn wordt overschreden, alles in één keer uit de kast halen. Het zal een totale oorlog, een wereldoorlog, worden. Die oorlog zal slechts 8 minuten duren.

  Daarna heeft de duivel zijn absolute macht en kan hij voor god spelen over de totaal vernietigde en voor vele honderdduizende jaren onbewoonbare planeet Aarde, die verworden is tot een grote radioactieve woestijn.

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Boike.Goed gezien dat zelensky een marionetpop is,hij is een trekpop van de khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a. de cabal,deepstate,illuminati.De KM zijn de machtigste figuren op aarde en verantwoordelijk voor alle oorlogen,armoede en ellende van de laatste eeuwen.

   Like

 8. Ravian zegt:

  Yeah, deze beide gekken, Biden en Zelenski dus, begrijpen geen van beiden dat het Russische nucleaire arsenaal gewoon niet met een preventieve aanval uit te schakelen is.
  En ze begrijpen ook niet dat voor de Russen een wereld zonder Rusland net zo goed niet kan bestaan.

  Rusland beschikt over een uitgebreid nucleair arsenaal.
  Onderdeel daarvan zijn zo’n tweehonderd mobile launchers zoals deze:

  Als je denkt dat je er hier meer dan een handvol van gaat kunnen lokaliseren en uitschakelen, in de uitgestrekte wildernis van het grootste land ter wereld, dan heb je een paar schroeven los zitten.

  Daarbij komen dan nog de silo gebaseerde ICBM’s, de hypersonische nucleaire wapens van de Russische luchtmacht, en, last but not least, de ICBM’s van de Russische marine.
  Die laatste middels duikboten ingezette wapens zijn dan ook nog eens ongeveer net zo lokaliseerbaar als die reeds vermelde mobile launchers…
  Die ga je dus ook al niet kunnen lokaliseren en uitschakelen.

  Enkel volslagen randdebielen kunnen dus tot de conclusie komen dat ze Rusland met een “first strike” nucleair kunnen ontwapenen.
  En het enige werkelijke probleem is dus dat zowel Biden als Zelenski volslagen randdebielen zijn.

  Geliked door 4 people

 9. Hovawart zegt:

  De nucleaire dreiging blijft nog even een dreiging, eerst zullen er in de EU-lidstaten proefballonnetjes worden opgelaten om de militaire dienstplicht weer in te voeren, deze pogingen moeten de Brusselse wens voor een EU-leger vormgeven, pang, pang, pang roepende watjes zonder legitieme jurisdictie……wel met hypermoderne smartphones.

  Like

 10. Rene zegt:

  Ja en het aller ergste is dan nog dat mensen nou ja mensen? zo als Rutte en Kaag en Kristen unie en Hoekstra daar als niets door hebbende? schaap achtege misdadigers achter aan hobbelen en liegen zo gestoord ! Nou ja hou er maar over op voor dat de lezer over stuur raakt.

  Like

  • karton zegt:

   @ Rene op 7-10-2022 om 16.56 u.
   Van Putin raak ik niet overstuur.
   Wél krijg ik reusachtige jeuk als ik de gore tronie van Quat Quag, Quasimodo Rutte of Matennaaier Hoekstra ergens zie verschijnen.
   Bovengenoemd gajes is van het laagste allooi dat in NL vrij rondloopt, hoogste tijd voor een afschotvergunning.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s