“De hoofddoek is een vrije keuze”. . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op “De hoofddoek is een vrije keuze”. . .

 1. Frits zegt:

  Net vrijwillig als die zogenaamde gezonde vaccins dus.

  Like

 2. Harry zegt:

  Verbied die moordzuchtige debiele islam !
  1400 Jaar waanzin , die ze nog steeds niet overgroeid zijn .
  En gezien hun verstandelijke vermogens mogelijk nog wel honderden jaren vol zullen houden .

  Wat kan er op tegen zijn om dát soort waanzin totaal te verbieden ?

  Nou ja , 2000 jaar christendom en de refo ‘s zijn ook nog geen moer opgeschoten .

  Alle religies verbieden , dan maar ?

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Teiltje!

  Like

 4. LUCIA zegt:

  Waar komt dit vandaan, ik hoor niets anders van Moslima’s dat het niet verplicht is maar dat ze wel met meer respect behandeld worden als ze het dragen, dan denk ik persoonlijk, dat je als je het draagt, minder kans loopt om verkracht te worden .

  Een keer in mijn leven met mijn toenmalige echtgenoot (die nu boven is) naar Marokko gegaan, wilde hij graag zien, ik ga er nooit meer heen…. afschuwelijk hoe je daar als vrouw belaagd wordt. Het was in januari en erg koud waar wij waren, dus ik was van top tot teen bedekt, desalniettemin je wordt in je kont geknepen er wordt tegen je aan gestreken overal in een restaurant wordt er naar je gelonkt door die kerels ..ondertussen deed ik alsof er niets aan de hand was.

  Mijn man was erg jaloers en ik was bang dat hij in een gevecht zou kunnen raken en we daar in de problemen zouden komen en ik had geen zin om verkracht te worden in een gevangeniscel. Toen we hier terug waren had ik bijna zin a la de paus de grond te kussen .

  Geliked door 2 people

  • Ravian zegt:

   De hijab fungeert, zeker in het westen, als een uniform, waaraan de moslim mannekes kunnen herkennen welke vrouwen ze wel en niet kunnen nafluiten, aanranden, en verkrachten.
   Vrouwen die de hijab dragen maken zich daardoor ook medeplichtig aan dat nafluiten, aanranden, en verkrachten.
   Maar het verbieden van de hijab is symptoom bestrijding, wat in de plaats daarvan verboden moet worden is de islam, zodat vrouwen overal ter wereld weer gewoon een hoofddoek kunnen dragen als ze daar behoefte aan hebben.

   Like

 5. Ton Ruygrok zegt:

  De Sjah van Perzië is eind jaren “70 verruild voor de mullahs….
  Maar dat buigen van de jonge takjes is ze zo tezien toch niet goed afgegaan… ja, misschien met het nodige bloed vergieten dat er nog wat buigt/breekt….
  Ton

  Like

 6. scherpschutter1943 zegt:

  Helaas moet ik constateren dat heel west europa al door de islam is overgenomen en die zal nooit meer verdwijnen. De nietmoslims wacht een hard lot onder de halve maan, wen er maar aan. Voor degenen die wat anders willen, zeg ik, wantrouw de staat met haar trawanten want zij hebben het heel slecht met u voor. Al die pluimstrijkers, lafaards, meelopers en lui met een baantje die uit de staatsruif eten, zullen nooit toegeven dat ze het verkeerd doen. Zij zullen zich niet verzetten tegen de overname van nederland door de islam. (Dat willen ze ook niet, ze bevorderen zelfs het islamisma in nederland door de ongebreidelde instroom van moslims) Kijk naar de regering en het parlement en naar het ambtenarenvolk. Overal hebben moslims zich ingegraven in het publieke bestuursapparaat en wordt hun invloed steeds groter. Kijk naar Indonesie, binnen 60 jaar werd dit land het grootste moslimland ter wereld. Kijk naar India en Pakistan. De moslims konden niet in 1 land samen leven met hindoes en andere godsdiensten. Er was een bloedige oorlog nodig om die partijen te scheiden met nu elk een eigen land, waar nog steeds grensconflicten zijn. Die conflicten zijn echter godsdienst- en cultuurconflicten. Het ziet er slecht uit voor nietmoslims, zeker in europa.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s