“Hoger opgeleid”. . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Hoger opgeleid”. . .

 1. bobzelf zegt:

  yes. ik luisterde daarnet even naar een man MET VEEL WERKENDE HERSENEN EN DIE OOK ALLES NETJES EVEN UITLEGT.. ZIJN OPMERKING NAVO IS BRAINDEAD. GA IK INLIJSTEN

  OOM LAVROV

  DE JACHT OP ZELENSKI IS GEOPEND TROUWENS

  Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   “DE JACHT OP ZELENSKI IS GEOPEND TROUWENS”
   Geweldig. 👍🏻👍🏻👍🏻

   Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Het is te wensen dat ze hem gauw “ vinden “ , dan komt er hopelijk snel een einde aan deze toestand .
   Ik ben die hysterische kabouter met z’n levensgevaarlijke ideeën al lang spoegzat .
   De idioot speelt met de derde Wereldoorlog .
   In zijn eigen belang !
   Hebben we met Kaag , Rutte , c.s. al geen ellende genoeg ?

   Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    Harry zegt:
    9 oktober 2022 om 19:41

    HET FEEST IS OFCIEEL GESTAART ROND 04.00 HEDENMORGEN

    8 STEDEN GEBOMBARDEERD

    HET HUILEN EN SCHANDE ROEPEN KAN BEGINNEN

    OOM VLADIMIR WAS HET ZAT

    Like

  • LUCIA zegt:

   @ oom Lavrov? ome bob
   Dat hadden ze al veel eerder moeten doen, dat ze het niet deden heeft mij verbaasd overigens

   Like

 2. droevige mof zegt:

  Het ideaal van vrij, kritisch onderzoek en onderwijs is aan staatsuniversiteiten overboord gezet en vervangen door een ideologisch filter dat alles wat afwijkt van de heersende opinie buiten de deur houdt. Ongehinderd academisch werk heeft zich daarom teruggetrokken naar kleine particuliere universiteiten en private wetenschap. Natuurlijk zijn gezond verstand en intuïtie belangrijke voorwaarden, maar alles wat goed wetenschappelijk werk oplevert moet er ook aan toegevoegd worden: onderzoek van de grondbeginselen, kritische evaluatie van de bestaande leer en even kritische bespreking van nieuwe resultaten. Politieke, religieuze, ideologische en financiële onafhankelijkheid mogen niet ontbreken. Dit staat in schril contrast met mijn vakgebied, medicijnen. Het vaccinatieschandaal heeft aangetoond hoezeer een tak van praktische wetenschap, de universitaire geneeskunde, zichzelf in een totale politiek-ideologische en financiële afhankelijkheid heeft gebracht, waardoor zij zich voor de komende decennia in een onbetrouwbare positie plaatst. Het vertrouwen in de witte halfgoden is vergokt.

  Geliked door 1 persoon

  • BosscheBol zegt:

   Citaat: “Het ideaal van vrij, kritisch onderzoek en onderwijs is aan staatsuniversiteiten overboord gezet en vervangen door een ideologisch filter dat alles wat afwijkt van de heersende opinie buiten de deur houdt.”
   En daarmee is ook de wetenschap veranderd in propaganda.

   Ik vraag mij (heel stilletjes) wel eens af of de Russen eigenlijk beseffen dat er in Europa en Amerika nauwelijks nog mensen zijn maar bijna uitsluitend totaal gehersenspoelde zombies en kleuters?

   Like

 3. karton zegt:

  “Hoger opgeleid” ? Door die zg. “hoger opgeleiden” zijn veel mensen aangewezen op voedsel-en kledingbanken, leven ónder bruggen en zélfs kinderen gaan zónder eten naar school ! Voor ‘t overige : dezelfde “hoger opgeleide” smeerlappen hebben één grote klèrezooi gerealiseerd in ons landje en de gehele EUSSR. “Dank je wel, zg. “hoger opgeleiden”.

  Geliked door 1 persoon

 4. saddy zegt:

  Maar die anderen hebben op hun beurt wel weer gebruik gemaakt van hun eigen intuitie en gezond verstand bij hun bedenksels.

  Leerboeken, natuurwetten, intuitie en gezond verstand zijn geen aparte peilers toch?

  Komt nog wat bij: Alfa studies zijn geen hogere opleidingen, maar zijwaartse opleidingen. Zoveel te langer je in de schoolbanken zit, zoveel te meer diploma’s krijg je. Maar je niveau wordt niet hoger.

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  Ik heb geen IQ maar een i-koe,ik heb ze wel alle 5 maar die werken in ploegen.

  Like

 6. Ravian zegt:

  Hoger opgeleid = langer geïndoctrineerd.

  Geliked door 1 persoon

 7. Wim zegt:

  “Hoger opgeleid”, daar wordt mee bedoeld flauwekulstudies, zoals communicatie, vrijetijdsstudies, vrouwenstudies, genderstudies, politieke wetenschappen, etc. etc. Allemaal vakken waar je niet erg intelligent voor hoeft te zijn.

  Dat in tegenstelling tot échte studies als wiskunde, natuurkunde, chemie, sterrenkunde, biologie. technische vakken. Maar die zijn voor de meeste mensen gewoon te moeilijk, en daarom hebben ze al die onzinstudies uitgevonden, om toch een hoop “hoger opgeleiden” te krijgen, die dan in de politiek terechtkomen.

  In Duitsland is dat ook zo, van de Groenen en de rooien hebben de meesten hun fopstudie niet eens afgemaakt, en als ze al zijn gepromoveerd, dan hebben waarbij ze de dissertatie eenvoudig zonder bronvermelding van anderen overgepend. Al heel wat politici zijn zo door de mand gevallen, inclusief vrouwtje von der Leyen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s